Skoči na vsebino

IPBSlika

Sådan Konverteres Olm-Filer Til Outlook Pst-Format På Mac?

Objavil Angel Smithab2019 , 13 april 2021 · 24 views

OLM til PST-konverte
Sådan Konverteres Olm-Filer Til Outlook Pst-Format På Mac? Med en høj effektivitetsrate konverterer du dine OLM-filer til PST-format på Mac med et enkelt klik uden nogen anstrengelse. Applikationen kører problemfrit på enhver Mac-version hurtigt og præcist uden at skade originaliteten af ​​dataene. Applikationen konverterer alle e-mails, meddelelser, vedhæftede filer, noter og kontakter.

Hvorfor konvertere dine OLM-filer til PST-format?

Hvis brugeren ønsker at overføre alle data til Windows-systemet fra Mac, skal de bruge OLM til PST-konverter. Alle Mac-filer gemmes i OLM-format, mens Windows-systemet bruger PST-format. Derfor, hvis brugeren skifter fra MAC til Windows, skal de konvertere deres OLM-filer til PST-format.

Hvorfor bruge denne OLM til PST-konverter på MAC?

OLM til PST-konverter er en smart måde at konvertere alle dine OLM-filer til Outlook PST-format uden afbrydelse. Applikationen giver en trinvis måde at konvertere dine OLM-filer med et enkelt klik.

Brug af denne smarte applikation til konvertering af dine OLM-filer til PST-format er langt bedre end at konvertere filerne manuelt. Denne tredjepartsapplikation giver dig al support og konverterer på et øjeblik dine filer. Lad os tale om dette i punkter for bedre forståelse.

• Et hierarki opretholdes af applikationen til brugerne
• En sikker og sikker konvertering udføres
• I et par trin konverteres konverteringsopgaven
• En jævn konvertering ydes af ansøgningen
• Fungerer i alle Mac-versioner
• Konverterer alle dine data inklusive meddelelser, kontakter, e-mails, vedhæftede filer og noter
• Højeffektivitet
• Fuld nøjagtighed

Dette er nogle af grundene til at vælge denne fantastiske applikation som løsningen til at konvertere dine OLM-filer til PST-format.

Trin, der skal følges for at behandle konverteringsopgaven

Brugere skal følge nogle af trinene for at konvertere deres OLM-filer til Outlook PST-format for at overføre Mac-applikationer til Windows. For at konvertere filerne nedenfor er de trin, som brugeren skal følge:

Trin 1- Først skal du installere applikationen på din Mac (kan downloade enhver version af Mac)
Trin 2- Klik på "tilføj OLM-filer" (brugeren kan vælge filerne eller kan automatisk vælge filer)
Trin 3- Vælg de outputindstillinger, som du vil konvertere dine OLM-filer til
Trin 4- Vælg derefter destinationsstien, hvor du vil gemme filerne.
Trin 5- Til sidst skal du klikke på generer mulighed for at konvertere filen

Disse trin kan udføres af enhver bruger, uanset om de er relateret til den tekniske baggrund eller ej.

Funktioner i denne smarte konverter

Se på nogle af disse fantastiske funktioner i denne smarte konverter.

1. Konverterer dataene direkte: - Applikationen konverterer dataene jævnt og direkte. Uden nogen begrænsning af datastørrelsen finder konverteringsprocessen sted.

2. Valgte ELM-filer konverteres: - Brugere kan konvertere ELM-filer selektivt eller kan konvertere dem i løs vægt. Således står konverteren i alle brugernes forventninger.

3. Forhåndsvisning af de valgte filer: - En forhåndsvisning af filer foretages før og efter konverteringsprocessen. Systematisk gennemgås og konverteres applikationen.

4. Konverter filer efter dit valg: - Brugere har mulighed for at konvertere filerne, enten de kan konvertere selektivt til deres ønske, eller de kan bruge en automatisk måde at konvertere deres filer på.

5. Brugerunderstøttende grænseflade: - Applikationen giver en brugerunderstøttende grænseflade, så der ikke er noget problem eller problem for brugeren. Denne brugervenlige grænseflade hjælper brugeren med at konvertere filerne problemfrit.

Afsluttende ord

Download denne smarte konverter og konverter dine OLM-filer til PST smart. Applikationen står i alle forventninger fra brugeren. På enhver version af Mac kan brugeren konvertere dataene. Dataene konverteres direkte uden nogen forhindring. Dataene konverteres med fuld nøjagtighed og høj hastighed med dette understøttende værktøj. Brug demo-versionen, før du køber den licenserede version.