Skoči na vsebino

IPBSlika

Een Eenvoudige En Effectieve Oplossing Om Een ​​Mbox-Bestand Naar Een Outlook Pst-Bestand Op Mac Te Converteren

Objavil charlee12smith , 04 januar 2021 · 524 views

MBOX naar PST Mac MBOX naar PST Converter
Een Eenvoudige En Effectieve Oplossing Om Een ​​Mbox-Bestand Naar Een Outlook Pst-Bestand Op Mac Te Converteren De Outlook staat bekend om zijn beveiliging en geavanceerde functies. Daarom gaan MBOX-e-mailclientgebruikers over naar Outlook. Dus met dit in gedachten, richt deze blog zich op het converteren van MBOX-bestanden naar Outlook PST-bestandsindeling op Mac.

Pluspunten van Outlook-e-mailclient

• Ondersteunt alle mailbox-items - contacten, agenda's, e-mails, notities, etc.
• Betere beveiligingsfuncties
• Interactieve gebruikersinterface
• Mogelijkheid om te configureren met andere e-mailclients, waaronder Exchange Server
• Antispam en wachtwoordbeveiliging

De deskundige oplossing om MBOX naar Outlook PST op Mac te converteren

Krijg een automatische oplossing, d.w.z. Mailvita MBOX naar PST Converter voor Mac, een geteste en deskundige oplossing die 100% veilige conversie van alle MBOX-bestanden naar PST-bestandsindeling garandeert. Gebruikers hoeven slechts een paar stappen te volgen om de conversie te voltooien. Zonder gedoe worden MBOX-bestanden geconverteerd naar het PST-bestandsformaat op Mac, zelfs zonder Outlook-installatie door de tool.

Handmatige manieren om MBOX-bestand naar Outlook PST te converteren

Er zijn enkele handmatige methoden voor de conversie van MBOX-bestanden naar Outlook PST. Ze garanderen geen gegevensintegriteit, daarom wordt geadviseerd om een ​​back-up van MBOX-bestanden op te slaan voordat u de conversie uitvoert met behulp van handmatige methoden. De beschikbare handmatige methoden zijn -

1. Converteren via EML-bestanden

Converteer eerst MBOX-e-mails naar het EML-bestandsformaat en importeer deze bestanden vervolgens naar de Outlook-applicatie met de functie Importeren / exporteren.

2. Converteren via meerdere e-mailclients

Deze methode omvat meerdere fasen om MBOX naar PST-conversie te krijgen. Het omvat het verplaatsen van MBOX-bestanden naar Apple Mail, vervolgens mailboxen aanmaken in de Eudora-mailclient, mailboxen importeren in Outlook Express en tenslotte mailboxen importeren vanuit Outlook Express naar Outlook.

Beperkingen met handmatige methode

Om beide handmatige methoden te gebruiken, is technische ervaring vereist. Het vereist ook de installatie van Apple Mail, Eudora, Outlook Express en Outlook. Afgezien hiervan worden de handmatige methoden te lang en brengen ze het risico van gegevensverlies met zich mee. Daarom is het beter om een ​​professionele oplossing te kiezen, d.w.z. MBOX naar PST Converter voor Mac Tool.

De software converteert MBOX-bestanden direct en zonder enige beperking naar Outlook PST-bestandsformaat. De tool gebruikt slechts een paar eenvoudige stappen om de conversie van MBOX naar Outlook PST-bestandsindeling uit te voeren. U kunt de software van onze website uitproberen en vervolgens besluiten deze aan te schaffen op basis van de volledige evaluatie.

Eindigen

Met deze blog willen we concluderen dat of er handmatige oplossingen beschikbaar zijn om MBOX naar PST op Mac te converteren, maar ze zijn allemaal indirect en complex van aard. U kunt er niet op vertrouwen. Daarom is het omzetten van MBOX naar Outlook PST met behulp van de professionele oplossing die hierboven is besproken de perfecte oplossing. Het zou u tijd en waardevolle inspanningen besparen.