Skoči na vsebino

IPBSlika

Hur Konverterar Man Mbox Till Pst På Mac I 4 Enkla Steg?

Objavil sibeha6870 , 23 februar 2021 · 166 views

MBOX till PST Converter för M Mac MBOX till PST Converter
I den här bloggen erbjöd vi dig en omedelbar lösning för att konvertera MBOX till PST på Mac i några enkla steg. Vi har analyserat att många användare letar efter en snabb lösning för Mac MBOX till PST-konvertering. Därför bestämde vi oss för att avslöja en smart och enkel lösning för användare genom vilka de kan konvertera MBOX-filer till PST på Mac i bara fyra enkla steg. Så låt oss starta bloggen utan att slösa mycket tid.

MBOX är ett flexibelt filformat som används av ett antal e-postklienter som Apple Mail, Thunderbird, Eudora, Entourage, etc. Men det finns några anledningar till att användare konverterar MBOX-filer till PST-format. Vi hjälper dig först att känna till orsakerna till denna konvertering och sedan gå till lösningen.

Varför konverterar användare MBOX till PST?

För att konvertera MBOX-filer till PST-format har användarna många anledningar. Nackdelar med MBOX-filer och fördelar med Outlook PST-fil gör att användare utför konverteringen. Några av anledningarna till denna konvertering ges nedan -

• MS Outlook erbjuder bättre säkerhetsfunktioner
• Outlook är kostnadseffektivt som MBOX-stödda e-postklienter
• Organisationer använder oftast MS Outlook
• MS Outlook erbjuder ett vänligt gränssnitt och flera funktioner för datahantering. Även känd som informationschef.

Konvertering av MBOX till PST på Mac med manuell metod

Användare har en manuell lösning för att konvertera MBOX-filer till Outlook PST-filformat. Här är de detaljerade stegen -

1. Flytta postlådedata i Apple Mail
2. Skapa postlåda med Eudora
3. Importera brevlåda med Outlook Express
4. Importera brevlåda från Outlook Express till Outlook

Dessa är fyra huvudsteg för att manuellt konvertera MBOX till PST. Detta är hur komplicerat och långt det skulle vara att utföra MBOX-filer till PST-konvertering med en manuell metod. Dessutom behöver användare installera alla inblandade e-postklienter på sitt system för att använda manuella metoder. Därför rekommenderar yrkesverksamma att inte välja en manuell lösning.

Vad mer för att konvertera MBOX till PST på Mac?

Efter att ha hittat komplexiteten med en manuell lösning. Användare skulle vara oroliga för hur man konverterar MBOX till PST på Mac. Så inga bekymmer, vi är här med en tredjepartslösning, dvs. Mailvita MBOX till PST Converter för Mac. Det är en enda lösning för smart och enkel konvertering av brevlådor till PST-filformat på Mac. Du kommer inte att möta några problem med att hantera programmet. Den har bara fyra enkla steg för att utföra konverteringen. Användare kan hantera verktyget smart utan förvirring.

Steg 1. Installera och starta MBOX till PST Converter för Mac Tool.
Steg 2. Lägg till MBOX-filer med knappen Bläddra.
Steg 3. Välj ett enda eller flera PST-alternativ.
Steg 4. Välj en plats för den utgående PST-filen och tryck på knappen Konvertera.

Detta är hur lätt man kan utföra Mac MBOX till PST-konvertering med den professionella lösningen.

Avslutande linjer

Att välja en bättre metod för konvertering av MBOX till Outlook PST på Mac är avgörande. Således kan användare få en omedelbar lösning med det här inlägget. Programvaran som vi diskuterade här är enkel att använda och ger säkra resultat. Med demoversionen, känn programvaran på djupet.