Skoči na vsebino

IPBSlika

Kaj Je Potrebno Za Uporabo Orodja Za Pretvorbo Msg V Pst?

Objavil fagan99519 , 19 marec 2021 · 72 views

msg v pst orodje za pretvorbo izvozi sporočilo v pripomoček
Kaj Je Potrebno Za Uporabo Orodja Za Pretvorbo Msg V Pst? Orodje za pretvorbo MSG v PST pretvori vaše datoteke MSG v format Outlook. Uporabite lahko tudi ročne načine za pretvorbo datotek MSG v format Outlook PST, vendar vam bo to vzelo veliko časa in rezultat, ki ga prejme ročni pretvornik, morda ni točen. Tako bo namestitev pretvornika prava izbira. Pretvornik MSG v PST vam zagotavlja natančen rezultat ne glede na to, koliko datotek MSG izberete za pretvorbo. Aplikacija celo več količin datotek MSG gladko pretvori v format Outlook, ne da bi se brez napak soočila s kakršno koli izgubo ali poškodbo podatkov. Uporabnik lahko pretvori svoje datoteke MSG brez namestitve Outlooka.

Prenesi zdaj

Pametni rezultat pretvorbe odobri aplikacija brez napak. Datoteke MSG se pretvorijo v katero koli različico Outlooka, ki jo želi uporabnik. Uporabniki imajo tudi polno pooblastilo za shranjevanje pretvorjenih datotek, kamor so želeli. Čeprav je aplikacija napredna s svojim uporabniku prijaznim vmesnikom, lahko uporabnik enostavno sodeluje z aplikacijo. Prenesite preskusno različico aplikacije, če želite na kratko vedeti o njej.

Postopna metoda za pretvorbo datotek MSG

Za enostavno pretvorbo datotek MSG v datoteke PST, tako da sledite nekaterim korakom, so ti koraki enostavni in jih lahko uporabi vsak uporabnik. Spodaj je korak za korakom način pretvorbe;
Korak 1- Prenesite aplikacijo
Korak 2- Zaženite aplikacijo v operacijskem sistemu Windows
korak 3- Prebrskajte datoteke MSG, ki jih želite pretvoriti v Outlook format
korak 4- Predogled izbranih datotek MSG
korak 5- Izberite možnost »Vrsta izvoza«.
Korak 6- Pritisnite gumb Pretvori zdaj
Koraki so enostavni za uporabo in jih lahko naredi vsak uporabnik, tudi če niso iz tehničnega okolja. S temi nekaj preprostimi koraki bodo datoteke MSG pretvorjene v Outlook v samo nekaj minutah.

Ključna značilnost aplikacije

Aplikacija vam ponuja številne funkcije, zaradi katerih aplikacija pretvorbo izvede na napreden način, ne da bi pri tem celo uničila kakovost podatkov. Sporočite nam to funkcijo poglobljeno:

· Pretvori vsako datoteko MSG
Vsaka datoteka MSG se s to aplikacijo pretvori v format Outlook. Brez težav v velikosti lahko aplikacija pretvori vse vaše datoteke MSG. Poleg tega lahko pretvorite toliko datotek, kolikor jih želite pretvoriti s to aplikacijo.

· Podpira vse različice Outlooka
Aplikacija podpira vse različice Outlooka. Ni nujno, da morate v svoj računalnik namestiti MS Outlook. Aplikacijo lahko uporabljate tudi brez namestitve Outlooka.

· Pravilno skeniranje in predogled
Aplikacija opravi ustrezen predogled in skeniranje podatkov, tako da je uporabniku zagotovljen zdrav rezultat brez kakršne koli izgube. Uporabnik si lahko ogleda tudi datoteke, ki jih izbere s to pametno aplikacijo.

· Paketna pretvorba podatkov
Uporabniki lahko podatke pretvorijo v serijah. Aplikacija omogoča način map. Če izberete način map, lahko pretvorite vse mape MSG hkrati, zato lahko aplikacija, ne da bi pri tem izgubila čas, pretvori vaše datoteke MSG v Outlook.

· Pretvorba brez napora
Ker je aplikacija sposobna pretvoriti vaše podatke v samo nekaj poenostavljenih kliki. Zato aplikacija omogoča enostavno pretvorbo. Več pretvori ogromne datoteke, hkrati pa uporabniku zagotovi natančen rezultat.

· Enostaven za uporabo
S preprostim grafičnim uporabniškim vmesnikom in uporabniku prijaznim vmesnikom lahko vsak uporabnik enostavno opravi nalogo pretvorbe. Vsak uporabnik lahko zaradi tega opravi nalogo pretvorbe. Zato je aplikacija enostavna za uporabo in je poenostavljena.

Zaključek

Uporabnik lahko zdaj pretvori svoje datoteke MSG v Outlook PST format s pomočjo pretvornika MSG v PST. Ta pretvornik je dovolj pameten, da lahko vse vaše datoteke MSG pretvori na zelo poenostavljen način. Prav tako so pretvorjene datoteke 100% natančne. Brez kakršne koli izgube podatkov aplikacija pretvori datoteke. To orodje pretvornika lahko uporabite v kateri koli različici aplikacije Windows, ne glede na to, ali je najnovejša ali najstarejša.

Prenesite preskusno različico aplikacije, če želite vedeti o njej. Uporabnikom je na voljo tudi brezplačna storitev za podporo strankam 24 * 7.