Skoči na vsebino

IPBSlika

Prenesite Programsko Opremo Cloud Backup Za Varnostno Kopiranje E-Pošte!

Objavil fagan99519 , 10 april 2021 · 76 views

orodje za pretvorbo storitve orodje za pretvorbo Office 36
Prenesite Programsko Opremo Cloud Backup Za Varnostno Kopiranje E-Pošte! Uporabniki lahko zdaj brez težav varnostno kopirajo e-pošto prek programske opreme Cloud Backup. Aplikacija brez ovir zadovolji vse potrebe uporabnikov. Aplikacijo profesionalno oblikujejo napredno, tako da deluje na način, ki ga želijo uporabniki. Uporabniki s katerega koli področja lahko uporabljajo aplikacijo v svoji aplikaciji Windows, ne da bi se morali soočiti s kakršno koli obveznostjo. Potrebujete gladko varnostno kopijo e-poštnih sporočil v oblaku in jih shranite v lokalni operacijski sistem. Vse vaše priloge so s tem pametnim delovnim orodjem shranjene tudi v lokalnem sistemu. Je neodvisna aplikacija, ki deluje neposredno, ne da bi uporabila ali prenesla katero koli drugo aplikacijo. S to preprosto aplikacijo lahko varnostno kopirate e-pošto v več formatov, kot so PST, MSG, MBOX, EML, HTML, EMLX itd.

Prenesi zdaj

Vsak uporabnik mora preizkusiti to aplikacijo za varnostno kopiranje svojih e-poštnih sporočil, saj so jo oblikovali visoko usposobljeni strokovnjaki in jo preizkušajo na različnih platformah. Ta aplikacija ne samo varnostno kopira vaše podatke, temveč tudi varno in varno. Programska oprema ne spodbuja nobenega uhajanja podatkov, zato ta izjemna aplikacija varnostno kopira vse datoteke brez kakršnih koli poškodb podatkov. Uporabniki imajo tudi možnost, da varnostno kopirajo podatke po svoji izbiri. Tudi če se internetna povezava izgubi, aplikacija poskrbi, da izguba interneta ne vpliva na postopek varnostnega kopiranja.
Nalaganje te programske opreme za varnostno kopiranje podatkov bo pametna možnost, za katero se morajo uporabniki odločiti. Uporabniki lahko poskusijo predstavitveno različico aplikacije za več znanja o postopku varnostnega kopiranja aplikacije.

Koraki za varnostno kopiranje e-poštnih sporočil

Za varnostno kopiranje e-poštnih sporočil morajo uporabniki slediti nekaterim korakom. Spodaj so navedeni koraki za varnostno kopiranje podatkov:
Korak 1- Prenesite programsko opremo v svoj lokalni sistem
Korak 2- Zaženite aplikacijo
Korak 3- Vnesite uporabniško ime in geslo za račun v oblaku
Korak 4- Po vnosu uporabniškega imena in gesla za račun kliknite na »preveri me«
Korak 5- korak Izberite mapo za varnostno kopiranje
Korak 6- Nato z desno miškino tipko kliknite gumb za ponastavitev
Korak 7- korak Izberite obliko za varnostno kopiranje podatkov
Korak 8- korak Izberite mesto za shranjevanje varnostno kopirane datoteke
Korak 9- Z desno miškino tipko kliknite gumb Pretvori zdaj
Ti koraki bodo varnostno kopirali vse vaše e-poštne datoteke v vaš lokalni sistem. aplikacija v njem ne hrani nobenih osebnih podatkov, ki so uporabniško ime in geslo.

Značilnosti aplikacije Cloud Backup

Spodaj so značilnosti tega pametnega pripomočka:
· Varnostno kopirajte celotne podatke
Aplikacija naredi popolno varnostno kopijo datotek. Ena za drugo mapo varnostno kopira aplikacija. Ta aplikacija podpira tudi priloge. Aplikacija varnostno kopira vse podatke.
· Primerno za vse različice sistema Windows
Aplikacijo podpirajo vse različice sistema Windows od najnovejše do najstarejše, celo Windows XP podpira to aplikacijo. To je popolnoma zasnovana aplikacija W9ndows.
· Postopek varnostnega kopiranja brez napak
Aplikacija naredi varnostno kopijo brez napak. Tudi če uporabniki vnesejo datoteke z več zneski, vam bo aplikacija vseeno zagotovila natančen rezultat brez ovir. Vedno vam bo zagotovil rezultat brez napak.
· Varnostno kopiranje več formatov
Aplikacija zagotavlja več formatov za uporabnike, tako da je mogoče varnostno kopirati njihove datoteke. PST, MSG, MBOX, EML, EMLX, HTML in MHTML so oblike, ki jih ponuja aplikacija. Zato uporabnik dobi rezultat po svoji izbiri.
· Filtrira mapo
Uporabniki lahko brskajo po datotekah, ki jih želijo varnostno kopirati. Možnost filtrov datotek zagotavlja natančne rezultate. Ta pametni pripomoček ima varnostno kopijo vseh e-poštnih sporočil.
· Notranja struktura map
Celovitost map vzdržuje aplikacija. Mape in podmape so ostale nedotaknjene zaradi aplikacije.

Končna izjava

Uporabniki bi morali ta pametni pripomoček uporabiti za varnostno kopiranje svojih datotek. Aplikacija varno hrani uporabniško ime in geslo aplikacije. Gre za platformo, ki je primerna za vsakega uporabnika, tudi če ni povezan s tehničnim ozadjem ali za začetnike.

Aplikacija je na voljo tudi demo različico aplikacije.