Skoči na vsebino

IPBSlika

Datoteko Dbx Hitro Pretvorite V Pst Brez Izgube Podatkov!

Objavil fagan99519 , 13 april 2021 · 100 views

Pretvorite DBX v orodje PST DBX za PST programsko opremo
Datoteko Dbx Hitro Pretvorite V Pst Brez Izgube Podatkov! Orodje za pretvorbo SameTools DBX v PST omogoča uporabniku, da pretvori svojo datoteko DBX v samo nekaj minutah z varnostjo in brez težav z izgubo podatkov. Rezultat pretvorbe tega pametnega pretvornika je 100% natančen. Ta aplikacija je veliko bolj preprosta in razvrščena za uporabo v primerjavi z ročnim načinom pretvorbe datoteke. To je napreden pripomoček, ki vam vedno zagotavlja 100% natančne rezultate brez kakršnih koli poškodb. Deluje tudi na vseh različicah operacijskega sistema MS Outlook in Windows. Orodje z lahkoto skenira in naloži katero koli velikost podatkov DBX v format PST. Uporabniki lahko enostavno uporabljajo to orodje. Preizkusite orodje za pretvorbo DBX v PST, ki brez truda in varno premakne vse podatke iz DBX v PST in druge oblike zapisa datotek EML, EMLX, MBOX in MSG.

Prenesi zdaj

Preverimo to neverjetno aplikacijo
Naredite pretvorbo pametno s to neverjetno aplikacijo. Spodaj je nekaj točk za odgovor na vprašanje: "Zakaj samo ta aplikacija?"

• Vsi želimo prihraniti svoj čas in kaj hitro narediti. Ta pametna aplikacija zato pretvorbo opravi z visoko hitrostjo, tako da lahko uporabnik prihrani čas.
• Varnost podatkov je na prvem mestu pri pretvorbi kakršnih koli podatkov. Ta aplikacija varno in varno pretvarja podatke s popolno natančnostjo.
• Ni problema! Če uporabnik nima veliko tehničnega znanja. Aplikacija omogoča enostaven uporabniški vmesnik, tako da lahko uporabnik svoje podatke enostavno prenese s pomočjo DBX v programsko opremo PST Converter.
• Velike datoteke DBX lahko enostavno pretvorite s pomočjo te aplikacije.
• Brezhibno deluje v kateri koli aplikaciji Windows, ne glede na to, ali gre za Windows XP ali Vista.
• Pretvorba se izvede v visoki kakovosti.
• Uporabniki lahko pretvorijo datoteke DBX v več formatov.

Zato bi moral uporabnik preizkusiti to pametno in zanesljivo orodje za pretvorbo za lažjo obdelavo.

Podrobno poznajte funkcije

Preverili ste programsko opremo, zdaj si oglejte nekatere funkcije te aplikacije.

I. Omejitev ničelne velikosti
Aplikacija pretvori poljubno število podatkov brez kakršnih koli omejitev. Ta aplikacija skenira in predogleda podatke ter nato pretvori datoteko.

II. 100% stopnja natančnosti
Aplikacijo preizkušajo številni strokovnjaki na različnih platformah, tako da izpolnjuje vse zahteve uporabnika. V tej aplikaciji so ohranjeni vsi metapodatki, kot so cc, bcc, predmeti in drugo.

III. Pretvorba določene baze podatkov
Uporabniki lahko izberejo katero koli datoteko DBX, ki jo želijo pretvoriti. Izbrano datoteko je mogoče brez ovir pretvoriti. Tako se rezultati pretvorijo tako, kot si uporabnik želi.

IV. Rezultat visoke hitrosti
Pri visoki hitrosti se obdela postopek pretvorbe. Nalogo pretvorbe lahko izvedete tudi v ozadju, kar uporabniku omogoči, da lahko opravlja druga dela.

V. Zdrava konverzija
Pretvorijo se samo zdrave datoteke DBX. Ta aplikacija ne podpira poškodovanih podatkov.

VI. Enostaven za uporabo
Na voljo je enostaven sistem GUI, tako da se uporabnik ne sooča s kakršnimi koli težavami. In v nekaterih korakih se podatki pretvorijo.

Zadnje besede
Uporabniki morajo preizkusiti to neverjetno orodje za pretvorbo DBX v PST in samo z enim klikom slediti svoji nalogi pretvorbe. Aplikacija brezhibno pretvori vse vaše datoteke MBOX zanesljivo in enostavno. Uporabniki morajo preveriti predstavitveno različico aplikacije, ki je brezplačno na voljo vsem uporabnikom.
Ta uporabniku prijazna aplikacija lahko deluje v katerem koli vmesniku Windows. Na voljo je tudi 24-urna pomoč. Prenesite predstavitveno različico, preden kupite licenčno.