Skoči na vsebino

IPBSlika

Če Želite Datoteke Tgz Pretvoriti V Format Eml, Preizkusite To Aplikacijo!

Objavil fagan99519 , 05 maj 2021 · 90 views

aplikacijo orodje Pretvorba migrirati
Če Želite Datoteke Tgz Pretvoriti V Format Eml, Preizkusite To Aplikacijo! Ta pametno zasnovan pretvornik TGZ v EML vam olajša nalogo pretvorbe, tako da brez težav pretvori datoteke TGZ v format EML. Aplikacija vas popelje do brezhibne pretvorbe datotek TGZ v format EML. Uporabniki, ki nimajo veliko tehničnega znanja, lahko aplikacijo uporabljajo enostavno, saj je zasnovana z odličnim grafičnim uporabniškim vmesnikom, ki bo uporabnikom začetnikom pomagal pri lažji pretvorbi datotek TGZ. Datoteke TGZ ostanejo zaščitene z aplikacijo, ni možnosti za kakršno koli spremembo ali poškodbe podatkov. S popolno varnostjo se vse vaše datoteke TGZ pretvorijo v format EML. Poleg tega lahko ta izjemna aplikacija enostavno pretvori vaše podatke v Outlook, Thunderbird, Mac Mail itd., Kot so e-poštni odjemalci. Datoteke se pretvorijo s prilogami. Datoteke se pretvorijo v nekaj minutah, ne da bi pri tem zapravili veliko časa in s popolno natančnostjo.

Prenesi zdaj

Aplikacija je združljiva z vsemi različicami Zimbre in MS Outlook. Brez sprememb originalnih datotek ta TGZ obdela celotno nalogo pretvorbe v orodje za pretvorbo EML. S tem pretvorniškim orodjem boste lahko pretvorili vse datoteke Zimbra TGZ. To neverjetno orodje v kateri koli različici sistema Windows izvaja nalogo gladke pretvorbe.

Pretvorite datoteke s temi koraki
Sledi nekaj korakov, ki jih mora uporabnik upoštevati pri pretvorbi datotek TGZ v format EML.

Korak 1- Prenesite Orodje za pretvorbo TGZ v EML v sistem Windows
Korak 2- Namestite aplikacijo
Korak 3- Dodajte datoteke TGZ, ki jih želite izvoziti
Korak 4- Predogled izbranih datotek TGZ
Korak 5- Zdaj izberite mesto za shranjevanje pretvorjenih datotek TGZ
Korak 6- Dokončajte postopek pretvorbe s klikom na gumb »Ustvari zdaj«
Uporabnikov lahko v nekaj klikih pretvori teh nekaj preprostih korakov. Uporabniki nimajo ovir. Poleg tega lahko kateri koli uporabnik v korakih naleti na težave, lahko opravi nalogo pretvorbe, tako da si ogleda posnetke teh korakov, ki jih ponuja aplikacija.

Značilnosti orodja
Tu je nekaj neverjetnih funkcij, ki igrajo glavno vlogo za udobno pretvorbo datotek TGZ v format EML. Oglejmo si te neverjetne lastnosti:

· Neodvisna aplikacija
Uporabniki lahko z uporabo te neverjetne aplikacije enostavno izvedejo pretvorbo datotek TGZ. Aplikacija deluje neodvisno in za izvajanje naloge pretvorbe ne zahteva nobene druge platforme. Aplikacija obdela vsako nalogo pretvorbe vsakič, ko jo aplikacija obdrži. Pri pretvorbi datotek TGZ v format EML se uporabniki ne soočajo z nobenimi spremembami.

· Vzdržuje strukturo
Struktura datotek, ki jih je treba pretvoriti, je ostala nespremenjena. Izvirnost datotek je ostala nespremenjena med celotnim postopkom pretvorbe. Aplikacija zdravi postopek pretvorbe obdela brez ovir.

· Brez omejitev velikosti
Med pretvorbo datotek TGZ se uporabniki ne soočajo z omejitvami velikosti. Uporabniki lahko pretvorijo toliko datotek, kolikor jih želijo pretvoriti v format EML. Uporabniki se ne soočajo z omejitvami glede velikosti. Vse datoteke TGZ velike ali majhne velikosti je mogoče enostavno pretvoriti v format EML.

· Optično branje in predogled
Pravilno skeniranje in predogled datotek TGZ se izvede tako, da aplikacija brez kakršnih koli težav opravi natančno pretvorbo. Zaradi skeniranja in predogleda uporabnikom aplikacija zagotavlja zdrav rezultat.

· Brez izgube podatkov
Uporabniki ne izgubljajo ali poškodujejo podatkov. Uporabniki dobijo, kot je rezultat aplikacije. Aplikacija ne moti nobene izvirnosti ali kakovosti datotek TGZ. Poleg tega aplikacija ohranja podatke nedotaknjene.

· Selektivna pretvorba
Datoteke, ki jih izberejo uporabniki, jih pretvori samo aplikacija. Vsakič pride do varne in varne pretvorbe.

Končna izjava
Uporabniki morajo preizkusiti ta neverjetni pretvornik TGZ v MEL za pretvorbo svojih datotek TGZ v format EML. Aplikacija vsakič izvede enostavno in enostavno pretvorbo brez kakršnih koli ovir. uporabniki lahko preizkusijo brezplačno predstavitveno različico aplikacije, tako da lahko uporabniki svojih nekaj datotek TGZ zanesljivo pretvorijo v format EML in lahko vedo o aplikaciji. Po preizkusu predstavitvene različice lahko uporabniki kupijo licenčno različico, tako da lahko prepričani pretvorijo neomejeno količino datotek TGZ.

Aplikacija nudi tudi storitev za pomoč strankam 24 * 7.