Skoči na vsebino

IPBSlika

En Smart Lösning För Att Migrera Outlook Pst Till Office 365 Mailbox-Filformat

Objavil mefodi8046 , 19 januar 2021 · 171 views

migrera Outlook PST till Offi
En Smart Lösning För Att Migrera Outlook Pst Till Office 365 Mailbox-Filformat Vill du flytta information från Microsoft Outlook (PST) till Office 365?

Många föreningar flyttar för närvarande från Outlook till Office 365. Alla har extraordinära motiv för att flytta, Office 365 erbjuder massor av viktiga och nödvändiga höjdpunkter inklusive Microsofts säkerhets- och konsistensfaktorer. Annat än detta är Office 365 en stor grupp av olika extra höjdpunkter som följer med Office 365-sviten. Det finns massor av motivation att flytta från PST till Office 365, men målet är likvärdigt att förbättra auktoritativ kompetens, öka lönsamheten och förmedla bättre resultat.

Ladda ner nu

Varför flytta PST till Office 365?

I alla företag kan PST-dokument göra massor av problem. Att flytta Migrate Outlook PST till Office 365 Mailbox kan hjälpa till att avyttra problem med PST-poster, och Office 365 har många klientdrivna höjdpunkter

Åtkomst från var som helst: Office 365 är en molnadministration som gör det möjligt för klienter att komma till sin information från var som helst, i alla ramar och när som helst. Det gör ingen skillnad att du är på flyg eller i din förening.

Samarbetssteg: Office 365 uppmuntrar kunder med en webb att ge tillträde till e-post, schema, poster och kontakter för vilken gadget eller program de använder. Denna tillgänglighet ger klienten möjlighet att dela en post i en grupp och samordna insats mellan två individer.

Säkerhet: Office 365 åtföljer en lockande komponent, den har inneboende säkerhet och konsekvent konsistens, vilket gör det möjligt för kunder att konsekvent veta var klientinformation läggs bort och vem som närmar sig den, och klienter kan avlägsna sin information från deras ram om den går förlorad eller tas.

Kontinuerligt modernt: Office 365 är utrustat för automatisk uppdatering, därefter om du flyttar till Office 365, behöver du inte uppleva arbetarsemester, eller den här typen av omständigheter uppdateras allt följaktligen och skickligt.

Steg för steg-instruktioner för att migrera PST till Office 365

Det finns två manuella metoder för att flytta PST till Office 365. En är nätverksöverföring och en annan levererar Drive.

Organisationsöverföring: Det är en av de förvirrade strategierna att importera PST-posten till Office 365, för att använda denna teknik bör du ladda ner Softaken Software-apparaten. Importcykeln är extremt lång och tråkig:

Presentera Softaken-programvaran med URL: en.

Överför PST-posten, gör PST-importen.

Gör något viktigt för att importera PST-poster. (I kölvattnet av att göra en position kommer Office 365 att bryta ner informationen och du kan använda explicita kanaler på informationen innan du flyttar den till Office 365).

Drive Shipping: I den här tekniken måste klienter spara PST-dokumentet på hårddisken och därefter verkligen transportera det till Microsoft. Denna strategi måste söka efter medföljande framsteg:

Ladda ner PST-importinstrumentet och säkra kapacitetsnyckeln.

• Kopiera PST-posten i den hårda cirkeln.
• Skapa ett PST-importplaneringsdokument.
• Båt hårddisken till Microsoft.
• Kanalisera informationen och starta PST-dokumentimportarbetet.

Som ni ser är båda de manuella teknikerna trassliga och tråkiga. Klienten bör vara solid för att flytta PST till Office 365 med manuella tekniker. En liten glidning kan leda till att klienten tappar hela sin PST-postinformation. För att komma undan repetitiviteten hos manuella strategier kan kunderna använda sig av instrumentet för expertrörelser. Softaken PST till Office 365 Migration Tool är det mest föreskrivna och skickliga instrumentet för att flytta PST-dokument till Office 365.