Jump to content

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Photo

Kateri Mobilni Telefon Naj Si Kupim?

1 reply to this topic

#1 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7,533 posts
  • Spol:Moški
  • Kraj:moški zadnjih vrat

Posted 10 February 2021 - 08:37 AM

Mogoče se vam zdi neumno vprašanje a sam se ne znajdem pri nakupu telefona. V 20 LETIH SEM IMEL 5 TELEFONOV IN NIKOLI TEŽAV. Tri Ericssone, eno Nokio in HTC ONE. Sicer imam že nekaj MESECEV Iphone kateri se je pokvaril še v garanciji, servis pa bo dolg ( v trgovini pravijo da naj se oglasim čez 40 dni, KER ME NIMAJO KAM ZA OBVESTITI RAZEN NA MAIL. , če me bodo obvestili, nadomestnega telefona pa ne nudijo ( sem mislil, da nudijo). pa še vprašanje kak bo ko bo popravljen in ali se bo zopet pokvaril. Ali je to uraden APPLE SERVIS ALI PA NE. Težava je odstopil levi zgornji del ekrana, dotik tam ne deluje vedno, fotoaparat občasno zamrzuje, črke ob pisanju tudi. Baterija je tudi katastrofa, katero ne bodo upoštevali pri garanciji (vsaj tako je rekel trgovec in ni zabeležil kot težavo). Sicer se po kake pol ure, mogoče eno uro izprazni, če uporabljam internet. A trgovka pravi da je to značilno za ta iPhone in da z baterijo ni nič narobe.
Vem, da so eni ljubitelji tovrstnih telefonov in upam, da po popravilu bo hitro našel drugega lastnika.
Rad bi si kupil en siguren telefon naj traja vsaj 3 leta. Pa da nisem non stop na polnilcu. Pa da ima hiter servis v primeru okvare, kjer dobim tudi kak nadomestni telefon.

#2 bonbon242019

bonbon242019

Sufler

• Members
  • 216 posts

Posted 01 April 2021 - 04:26 AM

It's great to be here with everyone, I have a lot of knowledge from what you share, to say thank you, the information and knowledge here helps me a lot. atari breakout

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users