Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Cafago

Odgovorov v temi: 7

#1 gmocnik

gmocnik

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 10 oktober 2018 - 21:27

Ne vem zakaj objavljate članke na temo poceni izdelkov v spletni trgovini CAFAGO???? Vaša objava me je prepričala, da sem brez preverjanja verodostojnosti/zanesljivosti trgovine naročil en USB ključek. Prejel sem ga, a ključ ne deluje, računalnik ga ne razpozna. Pisal sem jim ene par emailov na service@cafago.com, a kot kaže sem vrgel stran na srečo le 10 EUR, a še to je preveč za to. Ima še kdo slabe izkušnje s to trgovino. Sedaj, ko sem preverjal po netu (https://en.pandachec.../cafago#reviews), sem našel še druge, ki so bili ogoljufani in zelo kritični do tega trgovine!

Lp

Komentar uredništva:

Denarna sredstva so bila uporabniku vrnjena. Je pa potrebno iti skozi postopek. Ker gre za ustaljeno in dobro prakso podjetja, jih v uredništvu podpiramo.

#2 Yest

Yest

nOObie

• Members
  • 24 objav

Objavljeno 14 oktober 2018 - 12:59

Pol se pravi, da imam jaz srečo, ker mi oba (64GB), ki sem ju kupil, trenutno še delujeta.   :)

Btw, a si ga probal še na kakšen drug usb vhod priključit?

#3 gmocnik

gmocnik

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 15 oktober 2018 - 06:36

Sem in še na treh drugih računalnikih ...

#4 sibyte

sibyte

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 15 oktober 2018 - 15:17

Zakaj si vrgel vstran denar? Če si bil pameten si plačal s PayPal-om.

Zadevo rešiš tako, da greš na PayPal odpreš zahtevek, priskrbiš zahtevane podatke in dokaze ter zahtevaš vračilo kupnine.

Težava rešena.

#5 gmocnik

gmocnik

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 22 oktober 2018 - 08:49

Sem plačal preko PayPala, nisem pa vedel za ta zahtevek ... sem se zmenil direkt s Cafagom, da so mi vrnili 7 EUR od 10-tih ... naj jim bo za 3 EUR ...

#6 grantsloanoftolentino

grantsloanoftolentino

Raziskovalec

• Members
  • 30 objav

Objavljeno 06 september 2019 - 15:31

živo pričevanje posojila med posebej
se obrnite nanj neposredno po njegovem e-poštnem naslovu, če potrebujete kakršno koli finančno potrebo / banque.generale@gmx.it. Ime mi je Baudianat Lydiane, mati dveh otrok in delam kot direktorica hotela s petimi zvezdicami na obali jezera Titikaka, tu v Peruju, vesela bom, ko se boste peljali na turneji po moji državi, jaz sem navdušen, izkoristim to priložnost in vas obvestim, da je ta hotel nastal s pomočjo
Jacques DELAROSIERE, finančni 400.000 eurov, to je francoski prebivalec v Parizu, on je direktor banke UNICREDIT PARIS, tu sem samo zato, da pričam o vseh njegovih koristih naše drage države; Če torej potrebujete pomoč pri denarju, se obrnite nanj neposredno po njegovem e-poštnem naslovu, če potrebujete kakršno koli finančno potrebo / banque.generale@gmx.it
Opravičujem se za nevšečnosti in se vam zahvaljujem za razumevanje

#7 wingsio0mail

wingsio0mail

Raziskovalec

• Members
  • 50 objav

Objavljeno 17 december 2020 - 09:27

I just joined the forum so there are so many things I don't know yet, I hope to have the help of the boards, and I really want to get to know you all on the forum. basketball legends

#8 wernereegranad75

wernereegranad75

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 09 januar 2021 - 04:47

CAFAGO online store is always having this kind of issues, I don't know what they are doing when they are receiving those items. Just go to Amazon or Ebay when purchasing something online. Play among us impostor game today and see if you have the skills to capture the traitor. There are mode in the game where you can set a maximum of 2 traitors - I like being the traitor because it is so much fun! among us pc is being played by millions of players worldwide.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov