Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com




Slika

Hackanje


Odgovorov v temi: 392

#1 djtomekkk

djtomekkk

    Govorec

  • Members
  • 2 504 objav
  • Kraj:Afganistan
  • Interesi:Šport, računalniki

Objavljeno 04 januar 2005 - 18:54

Jest bi pa samo prašov če kdo ve kuko bi jest dol putegnu kšn program za hekat, pa ki je zaston!!??

#2 roky23

roky23

    Govorec

  • Members
  • 2 454 objav

Objavljeno 04 januar 2005 - 19:15

a veš da s tem škoduješ drugim ??

#3 azislo

azislo

    Mojster

  • Members
  • 1 706 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 04 januar 2005 - 19:27

a veš da s tem škoduješ drugim ??


.... pa hekerji so trained professionals, z nobenim programčkom se ne da kr tko hekat, lahk probaqš z SUB7 sam ti ne bo nobeden, razen moje stare mame verjel da naj odpre tisti server fajl :mrgreen:

AZI

#4 publikum

publikum

    Velemojster

  • Members
  • 5 974 objav
  • Kraj:Deep in code...
  • Interesi:Linux, PHP, C++, C#, .NET, ...

Objavljeno 04 januar 2005 - 20:30

c-c...program za vdirat...

rabiš rahel nabor programov, ki kot standalone ne morejo nič narditi - jih pa lahko skupaj uporabiš v zanimivi kombinaciji...:mrgreen:

#5 Goldi

Goldi

    Spammer

  • Members
  • 4 136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 04 januar 2005 - 21:09

ja no to temo bojo vrjetn kaj kmalu zaprl... drgac si pa downloadaj igrco Uplink .. in tam hackaj ;-) je tut zanimivo oz zlo zanimiv ko pogruntas... drgac pa se neki za "hackat": http://www.try2hack.nl/levels/ js ne morn od 3jega naprej :mrgreen:

#6 crapzor

crapzor

    Gospod s kravato

  • Members
  • 1 471 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:racunalnistvo

Objavljeno 04 januar 2005 - 21:18

3levela? in kaj je password ce sploh obstaja pal te pa takoj vrze na disneyovo stran

@tomek ti misls d te bo en kr naucu hekat lol

#7 Goldi

Goldi

    Spammer

  • Members
  • 4 136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 04 januar 2005 - 21:27

crapzor ... obstaja pass ja .... ce pa narobe vpises (pomoje si vpisal AbCdE) te pac vrze na disniyevo stran :mrgreen:

#8 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 04 januar 2005 - 22:42

ja no to temo bojo vrjetn kaj kmalu zaprl... drgac si pa downloadaj igrco Uplink .. in tam hackaj ;-) je tut zanimivo oz zlo zanimiv ko pogruntas... drgac pa se neki za "hackat": http://www.try2hack.nl/levels/ js ne morn od 3jega naprej :mrgreen:


To je pa res easy napram pravemu hackanju :D

#9 Goldi

Goldi

    Spammer

  • Members
  • 4 136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 04 januar 2005 - 23:28

scarab79: djtomekk se source ne zna pogledat tak da se bo s tem dosti zaj*baval ;-) mene pac hackanje ne vesli znam pa pac flash decompilat pa po source se vlacit pa tko :mrgreen: za štos mau

#10 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 04 januar 2005 - 23:52

Goldi....se decompilat ni treba....se da ze u sourceu marsikaj videt :mrgreen:

#11 ArYeS

ArYeS

    RN Legenda

  • Members
  • 10 291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 05 januar 2005 - 14:10

res je..... flasha sploh ni treba decompilat
tretji pa tud mene presnetava

#12 ArYeS

ArYeS

    RN Legenda

  • Members
  • 10 291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 05 januar 2005 - 17:06

plosim, na onega k ve na kratko razložitev kak naj pridem do passa :mrgreen: source še cel preobrnil :D

#13 lynx

lynx

    Iznajdljivec

  • Members
  • 896 objav

Objavljeno 05 januar 2005 - 19:50

Eh, sploh ne veš kaj 'hack' pomeni.
Torej pridejo v poštev vsa tekstovna in razvijalska orodja.

#14 Acid Cool

Acid Cool

    Raziskovalec

  • Members
  • 79 objav
  • Kraj:Lendava
  • Interesi:Programiranje iger, skejtanje, punca, frendi...

Objavljeno 05 januar 2005 - 21:14

Jaz bi probal swf fajl dol potegnit pa ga odret in kodo pogledat v njem...sam nažalost nimam flasha...tko da naj kdo drug naredi pa sporoči če je kaj :mrgreen:

#15 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 05 januar 2005 - 21:20

Acid: brez flasha....poglej source tako kot pogledas source pri HTML-ju!

#16 m-2-j

m-2-j

    Spammer

  • Members
  • 4 130 objav
  • Kraj:Bled

Objavljeno 05 januar 2005 - 22:25

Password za level 2, ki se nahaja v xhtml kodi (passwd="ItIsSoEasy") je fake oz. zavaja.. Pa ni treba decompilati flasha ampak samo vtipkas URL http://www.try2hack.nl/levels/****** da ti odpre samo flash v oknu, gres na View > Page Source, geslo se nahaja za "*****", username pa za ame"..

no tko da ne boš pokvaru vsem veselja

#17 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 05 januar 2005 - 23:35

m-2-j: samo se geslo si jim imel za napisat :mrgreen:

#18 m-2-j

m-2-j

    Spammer

  • Members
  • 4 130 objav
  • Kraj:Bled

Objavljeno 06 januar 2005 - 06:42

Hehe, no take dobričine pa tudi nismo :D
Mene bolj zanima kako se dokopati do java scripte pod level 3 dostopom, ker v Temporary Internet Files je ne najdem, čepav naj bi se tja shranjevale.. :mrgreen:

#19 lynx

lynx

    Iznajdljivec

  • Members
  • 896 objav

Objavljeno 06 januar 2005 - 13:47

Hja, jst mam tudi z vnosom težave, ampak itak je naslov podan.

Shell power m, level4

#20 tyrant

tyrant

    Sufler

  • Members
  • 246 objav

Objavljeno 06 januar 2005 - 13:49

Hehe, no take dobričine pa tudi nismo :D
Mene bolj zanima kako se dokopati do java scripte pod level 3 dostopom, ker v Temporary Internet Files je ne najdem, čepav naj bi se tja shranjevale.. :mrgreen:

C:Documents and SettingsxxxApplication DataMozillaFirefoxProfiles
Tu boš našel kar iščeš. Level 4 je java applet...



Dodaj odgovor



  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov