Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com




Slika

Hackanje


Odgovorov v temi: 392

#41 Beer

Beer

    Sufler

  • Members
  • 193 objav

Objavljeno 07 januar 2005 - 18:36

use telnet ;-)


Zlo dober hint :ok: . Odgovor ima pred sabo, pa vendar ne vidi rešitve! :mrgreen:

Predvidevam, da bo sledilo novo vprašanje:
Kaj si naj zdej s tem pomagam?

Hehe. Pubeci odkrivate nov svet računalništva-hehe.
No sej morem priznat. Da so tovrstne igre zelo zanimive.

LP, Pa veliko sreče pri reševanju problemov.

[Beer]

#42 smarter

smarter

    Mojster

  • Members
  • 1 859 objav

Objavljeno 07 januar 2005 - 20:09

sej za zabit prosti čas je kr fajn, pa še naučiš se kaj novega :mrgreen:

#43 publikum

publikum

    Velemojster

  • Members
  • 5 974 objav
  • Kraj:Deep in code...
  • Interesi:Linux, PHP, C++, C#, .NET, ...

Objavljeno 07 januar 2005 - 20:54

] Da so tovrstne igre zelo zanimive.


Š koda, ko ne naredijo par resničnih serverjev z različnimi daemoni - potem pa bi se igrali...bi bilo bolj popularno - samo vprašanje, koliko časa bi zdržalo...

#44 ArYeS

ArYeS

    RN Legenda

  • Members
  • 10 291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 07 januar 2005 - 22:32

lahk naredimo RN for hackerz........ :mrgreen: kao en room z tovrstnimi igrami, decriptiranji,....

#45 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 08 januar 2005 - 04:04

ArYeS: nekateri se telefonske stevilke na disku nebi nasli, ce jo jaz skrijem v XP-jih! Pa ne rabim nobene kriptacije in se prve tri stevilke telefonske ti povem!

#46 Acid Cool

Acid Cool

    Raziskovalec

  • Members
  • 79 objav
  • Kraj:Lendava
  • Interesi:Programiranje iger, skejtanje, punca, frendi...

Objavljeno 08 januar 2005 - 07:55

]Predvidevam, da bo sledilo novo vprašanje:
Kaj si naj zdej s tem pomagam?


v bistvu ja...saj telnet drgač kolk tolk vem uporabljat še vedno pa nevem kaj mi tu koristi...
na netu sem našel da se v linuxih da fejkat IE 7.66 kak pa to gre v winsih pa se mi niti ne sanja...any idea?

#47 Beer

Beer

    Sufler

  • Members
  • 193 objav

Objavljeno 08 januar 2005 - 11:15

na netu sem našel da se v linuxih da fejkat IE 7.66 kak pa to gre v winsih pa se mi niti ne sanja...any idea?

Siže blizu!

Š e en hint: HTTP

#48 gali

gali

    Igračar

  • Members
  • 137 objav
  • Kraj:#noNAME Clan
  • Interesi:computers, games, cs, ...

Objavljeno 08 januar 2005 - 20:10

ok

#49 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 08 januar 2005 - 20:15

ja0 kaki hekeri ste tukaj :D kako naredit 2 level ? :D


:mrgreen:

Pa si pogledal namige???

#50 gali

gali

    Igračar

  • Members
  • 137 objav
  • Kraj:#noNAME Clan
  • Interesi:computers, games, cs, ...

Objavljeno 08 januar 2005 - 20:17

.k

#51 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 08 januar 2005 - 20:21

Tocno tisto gali....ce ne razumes, potem ni zate :mrgreen:

Da ti namignem....na disku si najdi omenjeno datoteko .swf in v njej najdi geslo! Odpri jo v notepadu!

#52 Acid Cool

Acid Cool

    Raziskovalec

  • Members
  • 79 objav
  • Kraj:Lendava
  • Interesi:Programiranje iger, skejtanje, punca, frendi...

Objavljeno 09 januar 2005 - 12:03

Da ti namignem....na disku si najdi omenjeno datoteko .swf in v njej najdi geslo! Odpri jo v notepadu!


ali pa če uporabljaš opero al pa kaki program v stilu dawnload accelerator v html kodi poiščeš kje je ta swf na serverju in link samo v programu daš pa ti ga tisto direkt dlja...
i use opera :) mwhahahaha

#53 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 09 januar 2005 - 14:41

Acid: jaz sem to storil v IE....ne rabis ravno Opere za kaj takega! Ce si pa zacetnik je zgoraj omenjena pot najbolj preprosta! :ok:

#54 m-2-j

m-2-j

    Spammer

  • Members
  • 4 130 objav
  • Kraj:Bled

Objavljeno 09 januar 2005 - 14:58

Amm... Firefox.. View -> Page source :)

#55 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 09 januar 2005 - 15:01

Amm... Firefox.. View -> Page source :)


Ali samo Ctrl+U!

Pri IE pa: View -> Source !

Tam poisces .swf ,vpises v address in ponovno pogledas Source...to je to!

#56 Ratzor

Ratzor

    nOObie

  • Members
  • 6 objav

Objavljeno 22 januar 2005 - 22:30

zaka mn levela 6 ne gre ofnit??
napiše mi : Component ´RICHTX32.OCX´ or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

aha, to sm poprajo
a mi lahk kdo zdej da kak namig? :)

#57 Ratzor

Ratzor

    nOObie

  • Members
  • 6 objav

Objavljeno 22 januar 2005 - 22:58

a kdo ve kje bi lahk telnet dobo?

#58 publikum

publikum

    Velemojster

  • Members
  • 5 974 objav
  • Kraj:Deep in code...
  • Interesi:Linux, PHP, C++, C#, .NET, ...

Objavljeno 22 januar 2005 - 23:04

start->run>cmd

telnet

#59 scarab79

scarab79

    RN Legenda

  • Members
  • 36 458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 23 januar 2005 - 00:15

publikum: kje si koncal?

#60 Ratzor

Ratzor

    nOObie

  • Members
  • 6 objav

Objavljeno 23 januar 2005 - 00:38

hvala publikum :)
a mi zdej lahk kdo razloži ka sploh je TelNet, pa kk deluje...



Dodaj odgovor



  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov