Prenova foruma Računalniških novic!
Ustvaril
bizi10
, feb 15 2005 00:13
Odgovorov v temi: 193
Objavljeno 15 februar 2005 - 20:31
1. DSL ni važn k nism reku d bi moderator bil ampak sam d bi pomagu kej če je treba k ta forum sm meuže vlk v delu doma sm zadnič meu okol 15 phpBB forumov naloženih samo potem sm neki zaJ in je šlo vse v PM
2. Ne kritiziram čist nč pa tak BTW ti v isti sapi neki mene obtožuješ medtem ko sam isto delaš in sicer kritiziraš letnco 1970 sej so rekl d bojo zrihtal pač jih malo zafrkava prej ko slej bojo popravl :bow:
2. Ne kritiziram čist nč pa tak BTW ti v isti sapi neki mene obtožuješ medtem ko sam isto delaš in sicer kritiziraš letnco 1970 sej so rekl d bojo zrihtal pač jih malo zafrkava prej ko slej bojo popravl :bow:
Objavljeno 15 februar 2005 - 20:34
sverde1: pri resnih forumih ne smeš zaj**at.. Bolj kot forum sam (funkcije) moraš poznati notranjo zgradbo, parsanje templateov s phpBBjevim sistemom, mogoče še kaj zraven...
Glede letnice nisem bral druge teme, tako da se opravičujem - je pa lepo, da vseeno opozorim
Glede letnice nisem bral druge teme, tako da se opravičujem - je pa lepo, da vseeno opozorim
Objavljeno 15 februar 2005 - 20:56
em lej jst sm sam naredu izgled za našo stran (točno veš kero) in mislim d dost vem da lahk pol tle s enmalček priskočim na pomoč pa ne dej mislat d te bom prikrajšu za kaj zrd mene mej vesele pa ti pomagi če maš take probleme s tem da bi jst pomagu komu. Sicer pa bi se dalo še razpravljati o pomoči na dolgo in široko, zato bom zakluču s to debato pa .
Objavljeno 15 februar 2005 - 20:59
sverde: offtopic: ce hoces pomagat, imam jaz eno stran, ki bi jo moral prenovit! 
Sicer pa....pomoc je zazeljena...vprasanje je bolj, koliko je res potrebna, ker prenova RN-ja je kar obsezen projekt, za katerega so zadolzeni programerji!
Ce ste programerji, sami veste, da je lazje napisat vse na novo kot staro in tuje delo popravljat! :ok:
Sicer pa....pomoc je zazeljena...vprasanje je bolj, koliko je res potrebna, ker prenova RN-ja je kar obsezen projekt, za katerega so zadolzeni programerji!
Ce ste programerji, sami veste, da je lazje napisat vse na novo kot staro in tuje delo popravljat! :ok:
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov