Prenova foruma Računalniških novic!
Ustvaril
bizi10
, feb 15 2005 00:13
Odgovorov v temi: 193
Objavljeno 25 februar 2005 - 19:19
A nam zaupaš kako, da se znebimo teh nadležnih bannerjev...
Jaz mislim, da tile bannerji postajajo še bolj nadležni od spama :gun:
Veget poglej sem Dr. Firefox
Objavljeno 26 februar 2005 - 00:47
Kaj imate proti ovčkam?
Proti »ovčkam« so vsi uporabniki interneta. Vsaj velika večina. Preglejte si statistike, ankete, itd. Moteče oglase: zvok, razširjanje, itd. uporabljajo samo tisti, ki ne vidijo dlje od klika na oglas. Večja opaznost ne odtehta negativnih občutkov uporabnika, tako do strani, na kateri je oglas prikazan, kot do oglaševane svari. Vsi veliki so tože zdavnaj ugotovili.
Zakaj ima Google samo tekstovne oglase, zakaj je Najdi.si odstranil razširljive bannerje?! Na slovenski sceni, od »velikih« akterjev, samo še Httpool uporablja tovrstno s... Na nek način je logično. Njim je vseeno v kakšno luč postavijo stran in naročnika. Njihovi uspehi se merijo v klikanosti.
Verjemite mi, če hočete sami sebi dobro, se odpovejte tovrstnim oglasom.
Objavljeno 26 februar 2005 - 22:40
pa izključite zvočnike ali vedno poslušate glasbo?
To je v stilu: » Pa pojdite na drug forum, tam ne meketa!«
Amaterji pravijo: sklopi zvočnike, uporabljaj IE, naštimaj si resolucijo 1024x768.
Kot da se bodo uporabniki prilagajali strani. Ali se bo stran prilagajala uporabnikom, ali pa se ne bo imela komu prilagajat.
Sam sem pregledoval stran Vecer.si, ko sem prešaltal na Mozillo sem opazil, da mi v Mozilli zame najpomembnejše stvari ne delajo. Danes pravim k.j.j. nesposobneži. Ne obiščem jih več, saj niso edini.
Ko zameketa ovčka si rečem: »K.v.j.RN! Kaj ste se učili pri 24ur.com?!«
Objavljeno 27 februar 2005 - 10:15
Sej kravica pridno vse blokira
pa smo vsi veseli
Mislim, da bi bili "pametni" oglasi veliko bolj zaželjeni - po mojem mnenju morajo biti kar se da oblikovno preprosti (tudi za dial up), vsebina mora biti takoj razvidna in predvsem zvoka ne sme biti, ker sicer oglas doseže ravno nasprotno...
Mislim, da bi bili "pametni" oglasi veliko bolj zaželjeni - po mojem mnenju morajo biti kar se da oblikovno preprosti (tudi za dial up), vsebina mora biti takoj razvidna in predvsem zvoka ne sme biti, ker sicer oglas doseže ravno nasprotno...
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov