Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nagrajenci za mesec april!

Odgovorov v temi: 78

#1 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 04 maj 2005 - 08:06

Uporabniki foruma lep pozdrav,

V mesecu aprilu je bilo na voljo nekaj lepih nagrad in sreča se je nasmehnila naslednjim uporabnikom:

EasyW - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Pinkopalinko - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Antares88 - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Iztokizi - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
iNobody - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Spider77 - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Ozzy - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Nebby - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
g-force - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
zvezdas – kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Matthew1 - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Selines - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Pimqek - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Cannibal - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
!bitch! - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Minirac - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Sevsi - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
MaliAir – kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Ishtar007 – kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Fonzy_fx - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
smrkec21 - Antivirusni program Panda Platinum 7 (eno letna licenca)
Scan7687 - Antivirusni program Panda Platinum 7 (eno letna licenca)
Power4 - Antivirusni program NOD32 Antivirus (polletna licenca)
frelih1977– Antivirusni program NOD32 Antivirus (polletna licenca)
Goldi - Knjiga Visual Basic .NET od začetka
Anzet - Knjiga Photoshop CS - Udarni triki
Zidy - Knjiga Linux z namizjem KDE, druga izdaja

Tudi v tekočem mesecu lahko pričakujete lepe nagrade, ki bodo kmalu objavljene, tako da uživajte na forumu in mogoče prejmete tudi kakšno nagrado!

lp David

Drobni tisk:
Nagrade prispevajo podjetja, ki prejmejo potrebne podatke za dostavo nagrade:
Pasadena www.pasadena.si
Ribera www.ribera.si
SiSplet www.sisplet.si
Digitfot www.digifot.com

Žrebanje poteka elektronsko v komisiji pa so David Bezgovšek, Miran Varga in Boštjan Š trukelj. Žrebanje se izvaja enkrat mesečno. Javno se ne objavi podatkov o količini prispevkov ter koliko ljudi je prišlo v izbor za sodelovanje so pa ti podatki na voljo v uredništvu. Na spletni strani se javno objavi samo psevdonime nagrajencev. Nagrajenci so kontaktirani preko emaila, ki ga imajo navedenega v svojem profilu. V kolikor se nagrajenec ne oglasi, ne posreduje svojih podatkov in davčne številke v roku 30 dni po obvestilu na mail se smatra, da nagrade neželi prejeti. V primeru, da nagrajenec neželi nagrade (njegova odločitev ali pa se ni oglasil) se le-ta prenese v naslednjažrebanja.

#2 TaVelk

TaVelk

Govorec

• Members
  • 2.806 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 04 maj 2005 - 08:31

čestitke vsem nagrajencem

#3 smrkec21

smrkec21

Poročevalec

• Members
  • 647 objav
  • Kraj:Pred monitorjem

Objavljeno 04 maj 2005 - 09:02

wiiii Objavljena slika nagrado sem dobil Objavljena slika
če prov zastopim to izžrebajo najbolj aktivne člane v mesecu??

#4 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 04 maj 2005 - 09:55

smrkec: ce bi zrebali najbolj aktivne, potem bi jaz vedno pobral glavno nagrado! :mrgreen:

V boben za zreb, gredo vsi, ki so v tistem mesecu oddali vsaj 30 pametnih postov!

Cestitke vsem nagrajencem! :bravo:

#5 nebby

nebby

Gospod s kravato

• Members
  • 1.103 objav

Objavljeno 04 maj 2005 - 09:57

Goldi v temi Lepe nagrade v mesecu aprilu:

- Knjiga Visual Basic .NET od začetka

jaz bi tole bukvico :roll:

Goldi v temi Nagrajenci za mesec april:

Vsa fora je v tem da reces jaz bi tole imel. :mrgreen:
Cestitam tudi vsem ostalim.

#6 Klemi4

Klemi4

Govorec

• Members
  • 2.747 objav

Objavljeno 04 maj 2005 - 10:22

Cestitke vsem nagrajencem! :thumbsup:

#7 scan7687

scan7687

Gospod s kravato

• Members
  • 1.291 objav
  • Kraj:Zagorje

Objavljeno 04 maj 2005 - 10:42

Prijetno sem presenečen.Sploh prva nagrada kdaj na spletu :thumbsup:

#8 scan7687

scan7687

Gospod s kravato

• Members
  • 1.291 objav
  • Kraj:Zagorje

Objavljeno 04 maj 2005 - 10:43

Smrkec,eno leto bova brez virusov :ok:

#9 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 04 maj 2005 - 10:48

Goldi v temi Lepe nagrade v mesecu aprilu:

- Knjiga Visual Basic .NET od začetka

jaz bi tole bukvico :roll:

Goldi v temi Nagrajenci za mesec april:

Vsa fora je v tem da reces jaz bi tole imel. :mrgreen:
Cestitam tudi vsem ostalim.

Ne bo držalo... to da rečeš da bi nekaj imel ti ne prinaša nagrade. Da te razsvetlim. Mi imamo v uredništvu posebej zažrebanje en tak pameten računalnik ljubkovalno poimenovan pCžReBeC_64. Ta brihtna naprava pogleda kaj si uporabnikiželijo (predstavljaj si nekaj takšnega kot pisma dedku mrazu). In potem prižrebanju vkolikor opazi pri uporabniku kako tendenco k neki stvari pač malo pazi katero nagrado komu da, da ne pride slučajno do tega da bi potapljač dobil kramp v roke ali delavec plavutke. Tako se včasih zgodi (kot v tem primeru) da nek uporabnik ki ježe kako leto konstantno aktiven, da dobi ravno tisto kar si zaželi. Kar tudi mislim da je bolj smiselno kot pa da bi mu pCžReBeC_64 podelil kaj drugega če je pač bil izžreban kot nagrajenec, mu pač podeli tisto kar mu ustreza.

P.S.
Vsekakor pa brez panike, tu ni nobenih mutnih poslov, podkupovanj, podtikanj in podobnega, se bo pa pCžReBeC_64 tudi v prihodnje še izpopolnil in postal še boljši. Kaj veš mogoče mu vgradimo še kakšne metode umetne inteligence da bo znal po forumu surfat (Scarab beware) :mrgreen:

#10 smrkec21

smrkec21

Poročevalec

• Members
  • 647 objav
  • Kraj:Pred monitorjem

Objavljeno 04 maj 2005 - 10:58

scan7687, majka stari. včasih nijer nč kar se AV-jev tiče, mogu vse nelegalno dobit, zdej pa ko bi imeu 3gor :mrgreen: (avast, bitdefender, panda)
Drugač pa še 1x hvala vam in pcžrebcu za nagradico :bow:

#11 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav
  • Interesi:sah, hifi, kosarka, ...

Objavljeno 04 maj 2005 - 11:09

wiiiiiiiii dubu sm nagradooooooooooo, a se da proggy zamenat za buklo photoshop cs?

#12 minirac

minirac

Pomagač

• Members
  • 363 objav

Objavljeno 04 maj 2005 - 11:23

že 2 nagrada :bow: :mrgreen:

#13 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 04 maj 2005 - 12:10

Čestitam! :bravo: :bravo: :bravo:

#14 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 04 maj 2005 - 12:23

Juhu, ravno imam spet nekaj slik za razvit.. :mrgreen: Upam da ne bojo hotl da vse 4 jurje porabim naenkrat.. :mrgreen:

Hvala!!!

#15 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 04 maj 2005 - 12:40

hoho res lepa hvala za nagrado nisem prav nič pričakoval in sploh nisem vedel da sem oddal 30 postov. :mrgreen:
skoda da me pczrebec ni slisal ko sem rekel da hocem buklo photoshop udarni triki. :mrgreen: amapk saj je vseeno tudi to je dobr(anzet poglej pod ZS)

#16 Matthew1

Matthew1

Gospod s kravato

• Members
  • 1.324 objav
  • Kraj:Si/USA

Objavljeno 04 maj 2005 - 13:09

kewl :ok:

#17 ArYeS

ArYeS

RN Legenda

• Members
  • 10.291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 04 maj 2005 - 14:06

Vse čestitke nagrajencem, čeprav za eno polovico jih prvič slišim

#18 g-force

g-force

Pomagač

• Members
  • 372 objav
  • Interesi:vse razn faxsa...

Objavljeno 04 maj 2005 - 14:12

hvala za nagrado mi bo zlo prav pršla :bravo: :mrgreen: a bi lahko pod nagrade dodal še brezplačne naročnine na računalniške novice? :mrgreen:

#19 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 04 maj 2005 - 14:29

A dnaržihr poberem namest kupona? Mislm da mi dajo 4 jurje :mrgreen: lol!
Drgač pa kul! Ne morm verjet da sm biužreban na forumu! Babi paže 20 let križanke rešuje pa nkol nč ne zadane. MUAHAHAHAHAHA!!!! :mrgreen:

#20 anzet

anzet

Govorec

• Members
  • 2.276 objav
  • Kraj:Somewhere in cyber world!
  • Interesi:Kako razumeti racunalnik...!

Objavljeno 04 maj 2005 - 14:30

Joj kako zbrisem sporocilo, al pa ga naj en moderator brise se oproscam ker sem dvakrat napisu isto.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov