←  Splošni predlogi in izboljšave ter obvestila

Računalniški forum - Računalniške novice

»

Nagrajenci za mesec april!

bizi10-ova slika bizi10 04 maj 2005

Uporabniki foruma lep pozdrav,

V mesecu aprilu je bilo na voljo nekaj lepih nagrad in sreča se je nasmehnila naslednjim uporabnikom:

EasyW - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Pinkopalinko - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Antares88 - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Iztokizi - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
iNobody - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Spider77 - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Ozzy - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Nebby - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
g-force - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
zvezdas – kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Matthew1 - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Selines - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Pimqek - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Cannibal - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
!bitch! - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Minirac - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Sevsi - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
MaliAir – kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Ishtar007 – kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
Fonzy_fx - kupon podjetja DigiFot za razvijanje digitalnih fotografij (vrednost 4.000 SIT)
smrkec21 - Antivirusni program Panda Platinum 7 (eno letna licenca)
Scan7687 - Antivirusni program Panda Platinum 7 (eno letna licenca)
Power4 - Antivirusni program NOD32 Antivirus (polletna licenca)
frelih1977– Antivirusni program NOD32 Antivirus (polletna licenca)
Goldi - Knjiga Visual Basic .NET od začetka
Anzet - Knjiga Photoshop CS - Udarni triki
Zidy - Knjiga Linux z namizjem KDE, druga izdaja

Tudi v tekočem mesecu lahko pričakujete lepe nagrade, ki bodo kmalu objavljene, tako da uživajte na forumu in mogoče prejmete tudi kakšno nagrado!

lp David

Drobni tisk:
Nagrade prispevajo podjetja, ki prejmejo potrebne podatke za dostavo nagrade:
Pasadena www.pasadena.si
Ribera www.ribera.si
SiSplet www.sisplet.si
Digitfot www.digifot.com

Žrebanje poteka elektronsko v komisiji pa so David Bezgovšek, Miran Varga in Boštjan Š trukelj. Žrebanje se izvaja enkrat mesečno. Javno se ne objavi podatkov o količini prispevkov ter koliko ljudi je prišlo v izbor za sodelovanje so pa ti podatki na voljo v uredništvu. Na spletni strani se javno objavi samo psevdonime nagrajencev. Nagrajenci so kontaktirani preko emaila, ki ga imajo navedenega v svojem profilu. V kolikor se nagrajenec ne oglasi, ne posreduje svojih podatkov in davčne številke v roku 30 dni po obvestilu na mail se smatra, da nagrade neželi prejeti. V primeru, da nagrajenec neželi nagrade (njegova odločitev ali pa se ni oglasil) se le-ta prenese v naslednjažrebanja.
Odgovori

TaVelk-ova slika TaVelk 04 maj 2005

čestitke vsem nagrajencem
Odgovori

smrkec21-ova slika smrkec21 04 maj 2005

wiiii Objavljena slika nagrado sem dobil Objavljena slika
če prov zastopim to izžrebajo najbolj aktivne člane v mesecu??
Odgovori

scarab79-ova slika scarab79 04 maj 2005

smrkec: ce bi zrebali najbolj aktivne, potem bi jaz vedno pobral glavno nagrado! :mrgreen:

V boben za zreb, gredo vsi, ki so v tistem mesecu oddali vsaj 30 pametnih postov!

Cestitke vsem nagrajencem! :bravo:
Odgovori

nebby-ova slika nebby 04 maj 2005

Goldi v temi Lepe nagrade v mesecu aprilu:

- Knjiga Visual Basic .NET od začetka

jaz bi tole bukvico :roll:

Goldi v temi Nagrajenci za mesec april:

Vsa fora je v tem da reces jaz bi tole imel. :mrgreen:
Cestitam tudi vsem ostalim.
Odgovori

Klemi4-ova slika Klemi4 04 maj 2005

Cestitke vsem nagrajencem! :thumbsup:
Odgovori

scan7687-ova slika scan7687 04 maj 2005

Prijetno sem presenečen.Sploh prva nagrada kdaj na spletu :thumbsup:
Odgovori

scan7687-ova slika scan7687 04 maj 2005

Smrkec,eno leto bova brez virusov :ok:
Odgovori

bizi10-ova slika bizi10 04 maj 2005

Goldi v temi Lepe nagrade v mesecu aprilu:

- Knjiga Visual Basic .NET od začetka

jaz bi tole bukvico :roll:

Goldi v temi Nagrajenci za mesec april:

Vsa fora je v tem da reces jaz bi tole imel. :mrgreen:
Cestitam tudi vsem ostalim.

Ne bo držalo... to da rečeš da bi nekaj imel ti ne prinaša nagrade. Da te razsvetlim. Mi imamo v uredništvu posebej zažrebanje en tak pameten računalnik ljubkovalno poimenovan pCžReBeC_64. Ta brihtna naprava pogleda kaj si uporabnikiželijo (predstavljaj si nekaj takšnega kot pisma dedku mrazu). In potem prižrebanju vkolikor opazi pri uporabniku kako tendenco k neki stvari pač malo pazi katero nagrado komu da, da ne pride slučajno do tega da bi potapljač dobil kramp v roke ali delavec plavutke. Tako se včasih zgodi (kot v tem primeru) da nek uporabnik ki ježe kako leto konstantno aktiven, da dobi ravno tisto kar si zaželi. Kar tudi mislim da je bolj smiselno kot pa da bi mu pCžReBeC_64 podelil kaj drugega če je pač bil izžreban kot nagrajenec, mu pač podeli tisto kar mu ustreza.

P.S.
Vsekakor pa brez panike, tu ni nobenih mutnih poslov, podkupovanj, podtikanj in podobnega, se bo pa pCžReBeC_64 tudi v prihodnje še izpopolnil in postal še boljši. Kaj veš mogoče mu vgradimo še kakšne metode umetne inteligence da bo znal po forumu surfat (Scarab beware) :mrgreen:
Odgovori

smrkec21-ova slika smrkec21 04 maj 2005

scan7687, majka stari. včasih nijer nč kar se AV-jev tiče, mogu vse nelegalno dobit, zdej pa ko bi imeu 3gor :mrgreen: (avast, bitdefender, panda)
Drugač pa še 1x hvala vam in pcžrebcu za nagradico :bow:
Odgovori

frelih1977-ova slika frelih1977 04 maj 2005

wiiiiiiiii dubu sm nagradooooooooooo, a se da proggy zamenat za buklo photoshop cs?
Odgovori

minirac-ova slika minirac 04 maj 2005

že 2 nagrada :bow: :mrgreen:
Odgovori

bambus-ova slika bambus 04 maj 2005

Čestitam! :bravo: :bravo: :bravo:
Odgovori

Selines-ova slika Selines 04 maj 2005

Juhu, ravno imam spet nekaj slik za razvit.. :mrgreen: Upam da ne bojo hotl da vse 4 jurje porabim naenkrat.. :mrgreen:

Hvala!!!
Odgovori

juree-ova slika juree 04 maj 2005

hoho res lepa hvala za nagrado nisem prav nič pričakoval in sploh nisem vedel da sem oddal 30 postov. :mrgreen:
skoda da me pczrebec ni slisal ko sem rekel da hocem buklo photoshop udarni triki. :mrgreen: amapk saj je vseeno tudi to je dobr(anzet poglej pod ZS)
Odgovori

Matthew1-ova slika Matthew1 04 maj 2005

kewl :ok:
Odgovori

ArYeS-ova slika ArYeS 04 maj 2005

Vse čestitke nagrajencem, čeprav za eno polovico jih prvič slišim
Odgovori

g-force-ova slika g-force 04 maj 2005

hvala za nagrado mi bo zlo prav pršla :bravo: :mrgreen: a bi lahko pod nagrade dodal še brezplačne naročnine na računalniške novice? :mrgreen:
Odgovori

cannibal-ova slika cannibal 04 maj 2005

A dnaržihr poberem namest kupona? Mislm da mi dajo 4 jurje :mrgreen: lol!
Drgač pa kul! Ne morm verjet da sm biužreban na forumu! Babi paže 20 let križanke rešuje pa nkol nč ne zadane. MUAHAHAHAHAHA!!!! :mrgreen:
Odgovori

anzet-ova slika anzet 04 maj 2005

Joj kako zbrisem sporocilo, al pa ga naj en moderator brise se oproscam ker sem dvakrat napisu isto.
Odgovori

Hitri odgovor