Pokažite svoje spletne strani in designe
Ustvaril
ArYeS
, maj 07 2005 19:08
Odgovorov v temi: 1997
Objavljeno 15 december 2005 - 20:15
Krecipes Poleti naredil stran tega programa, ker je prej bila stran res grda.
Nova stran III. Gimnazije MB(glavno.html glavno-blue.html glavno-blue-me.html so tri različice)
Stran namenjena učenju angleščine trenutno v fazi pisanja kode.
Nova stran III. Gimnazije MB(glavno.html glavno-blue.html glavno-blue-me.html so tri različice)
Stran namenjena učenju angleščine trenutno v fazi pisanja kode.
Objavljeno 16 december 2005 - 11:17
Pred nekje enim letom smo ustanovili forum, ki se ukvarja izključno s področjem hiphop subkulture. Delamo komade, učimo novince, kao se betla, kaj je to struktura besedila, kaj so similiji, multiji, udarci, metafore, delamo komade(osnutek za enega sm že itaq objavil - MC Donald's)
http://www.rwc-forum.tk
Opazil sem, da na tem forumu določeni osebki radi pišete poezijo ali pa se kako drugače ukvarjate s pesnenjem. Zato mogoče ne bi blo slabo, če bi kakšno vašo stvaritev objavili na našem forumu...
BTW, ni n00b forum, brez oglasov, 145 memberjev in čeprav vem, da se ne da kosat z RNjem po obiskanosti, je RWC zelo koristen.
http://www.rwc-forum.tk
Opazil sem, da na tem forumu določeni osebki radi pišete poezijo ali pa se kako drugače ukvarjate s pesnenjem. Zato mogoče ne bi blo slabo, če bi kakšno vašo stvaritev objavili na našem forumu...
BTW, ni n00b forum, brez oglasov, 145 memberjev in čeprav vem, da se ne da kosat z RNjem po obiskanosti, je RWC zelo koristen.
Objavljeno 16 december 2005 - 21:26
Objavljeno 28 december 2005 - 11:06
www.slocom.com -> moja predstavitvena spletna stran ... že malo zastarel videz, bom prenovil v kratkem
forum.lublana.com -> izdelava oz. predelava stila za forum phpBB
www.odprtakoda.com -> prevod portala Fusion in delna predelava kode
www.slocom.com/budilka -> sodelovanje na natečaju Budilka.net - kompletna izdelava portala in administracija
SloPot ( slopot.slocom.com ) -> izdelava odprtokodnega portalčka s administracijo
www.owcka.com -> izdelava predstavitvene spletne strani za strežnik
ledina.delavnica.net -> starejši projekt - izdelava portala (novic, skripte za plonkce in kontrolke) in foruma - z njim zmagal na področnem tekmovanju v raziskovalnih nalogah
fredy.slocom.com -> poskus izdelave predstavitvene spletne strani ... sicer pa nikoli objavljeno
blog.odprtakoda.com -> predelava skripte za gostovanje e-dnevnikov
... jih je še kar nekaj ki sem jih naredil za podjetja, ampak nebom delal reklame
forum.lublana.com -> izdelava oz. predelava stila za forum phpBB
www.odprtakoda.com -> prevod portala Fusion in delna predelava kode
www.slocom.com/budilka -> sodelovanje na natečaju Budilka.net - kompletna izdelava portala in administracija
SloPot ( slopot.slocom.com ) -> izdelava odprtokodnega portalčka s administracijo
www.owcka.com -> izdelava predstavitvene spletne strani za strežnik
ledina.delavnica.net -> starejši projekt - izdelava portala (novic, skripte za plonkce in kontrolke) in foruma - z njim zmagal na področnem tekmovanju v raziskovalnih nalogah
fredy.slocom.com -> poskus izdelave predstavitvene spletne strani ... sicer pa nikoli objavljeno
blog.odprtakoda.com -> predelava skripte za gostovanje e-dnevnikov
... jih je še kar nekaj ki sem jih naredil za podjetja, ampak nebom delal reklame
Objavljeno 30 december 2005 - 01:42
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov