Pokažite svoje spletne strani in designe
Objavljeno 10 avgust 2010 - 21:12
Objavljeno 11 avgust 2010 - 00:30
Drugače pa hvala!
Objavljeno 11 avgust 2010 - 12:48
No, nebi se ravno strinjal, da je sploh kaj tvoje kode. Kolikor sem videl, je vse skupaj navaden wordpress blog, in to celo brez svojega designa.Moja stran o Linuxu, popolnoma moja koda:
Linux.xtreemhost.com
Prej ni bil WP, zdaj je zgleda prenesel na WP.
Sem na novo napisal kodo, tako da je spet online.
Objavljeno 15 avgust 2010 - 19:00
POVEZAVA DO SPLETNO TRGOVINE
Objavljeno 24 avgust 2010 - 17:17
Objavljeno 26 avgust 2010 - 21:17
VPS ali dedicated? Me res zanima kateri ponudnik dovoli gostovanje nelegalnih mp3 skladb.Izdelana stran in se dograjuje
http://www.mp3playbox.net
Se vam dopade?
Objavljeno 27 avgust 2010 - 11:20
Objavljeno 27 avgust 2010 - 22:50
VPS ali dedicated? Me res zanima kateri ponudnik dovoli gostovanje nelegalnih mp3 skladb.Izdelana stran in se dograjuje
http://www.mp3playbox.net
Se vam dopade?
Prvo kot prvo ti moram povedat, da sem avtor večine skladb SLO produkcije, če sva že pri tem in kaj ima to veze s spletno stranjo? Misliš, da je edina? Tukaj si ga res ...
DNS je si-shell IP je tuštelekom...
Kja mata vidva le preveč cajta zgleda? LoL..
Objavljeno 28 avgust 2010 - 06:40
No še jaz, tu je moja spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo zabavnih, norih in odštekanih artiklov ter daril.
POVEZAVA DO SPLETNO TRGOVINE
Lepa stran in izredno dobri izdelki
Objavljeno 28 avgust 2010 - 07:49
Ne, ampak večina ponudnikov ne dovoli takšnih vsebin, ker bodo imeli težave zaradi tega. Ponavadi je edina možnost kolokacija strežnika pri npr. Tušhosting-u, kjer jih ne briga kaj imaš ti gor, ker vse tožbe pošlejo na tvoj naslov.Prvo kot prvo ti moram povedat, da sem avtor večine skladb SLO produkcije, če sva že pri tem in kaj ima to veze s spletno stranjo? Misliš, da je edina? Tukaj si ga res ...
Objavljeno 28 avgust 2010 - 11:34
Ne, ampak večina ponudnikov ne dovoli takšnih vsebin, ker bodo imeli težave zaradi tega. Ponavadi je edina možnost kolokacija strežnika pri npr. Tušhosting-u, kjer jih ne briga kaj imaš ti gor, ker vse tožbe pošlejo na tvoj naslov.Prvo kot prvo ti moram povedat, da sem avtor večine skladb SLO produkcije, če sva že pri tem in kaj ima to veze s spletno stranjo? Misliš, da je edina? Tukaj si ga res ...
To bi lahko rekli tudi za torrent zadeve, ki pa so bolj kritične kot nek glasbeno spletni portal. Imam pravico oziroma dovoljenje do objave "glasbe za poslušanje" ve vem sicer koliko kaj veš o tej politiki smatram da ne kaj dosti pa nima veze sam tako povem. Če pogledaš mp3center sem prepričan da je pri njih veliko bolj nelegalno, saj so verjetno zaradi tega prešli raje na tuje glasbene objave, da ne bi imeli problemov sazas itd od samih avtorjev oziroma izvajalcev imam dovoljenje saj sem v teh vodah tako da niti ni problem hostanja le tega. Ker seveda tega primankuje pri nas, sem to čisto izkljućno za zabavo lotil tega.
Objavljeno 29 avgust 2010 - 07:00
Objavljeno 29 avgust 2010 - 09:23
Torrenti so manj problematični, ker se nobena nelegalna datoteka ne nahaja na njihovih strežnikih. Enako je tudi pri mp3centru, kjer samo linkajo na skladbe iz tujih spletnih straneh. Pri mp3playbox.net pa so gostovanje na njihovem strežniku in to je bolj "kritično".
Isto se tolerira za "nelegalnost" brez strani ne bi bilo prenosov le poglej našo stran mojblink no verjetno poznas.. itd preko določenega sledilnika ne biblo prenosov do userjev. mp3center ima skladbe na strezniku video spote ima pa linkane... Kot sm povedal nima biti kaj narobe mogoče za tuje to ne rečem, kar se pa tice naše scene pa prej ne kot ja . Glede mp3center strani se mi stran niti ne dopade, že zaradi stila in nametanosti vsega po malem..
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov