Tisto za naslove v dveh vrstah pa sploh nisem videl, hvala za opozorilo... mislim da je samo line-height... bom poskusil tudi to s text shadow kot si rekel... tnx!
Pokažite svoje spletne strani in designe
Objavljeno 24 februar 2011 - 10:14
Objavljeno 04 marec 2011 - 16:54
Evo, po mesecu in pol ukvarjanja, mi je včeraj naposled le uspelo postaviti portal online. Z Joomlo sem se prvič srečal pred cca. dvemi meseci, pred tem nisem imel nobenega znanja o CMS-jih, o CSS-ju...Z nekaj potrpljenja, pomoči uporabnikov raznih forumov, predvsem pa z raziskovanjem mi je uspelo postaviti tole: http://www.elektro-vozila.si/
Gre za portal z dnevnimi novicami o električnih in hibirdnih vozilih, ki na trg prihajajo kot po tekočem traku. Skratka, na strani je tudi forum in pa katalog vozil, ki je še v fazi izdelave (trenutno ni časa za vnose, saj se ravnokar odvija salon v Ženevi). Seveda se bo stran redno posodabljala tako v smislu vsebine kot tudi novih funkcij - pride še nekaj kategorij v meniju.
Upam, da vam bo preprost design, predvsem pa vsebina, všeč! Največja želja pa je seveda to, da bi se uporabniki z veseljem vračali na stran, se registrirali in sodelovali na forumu.
Skratka, lep pozdrav in prijeten dan.
Objavljeno 05 marec 2011 - 08:27
Stran izgleda super, (ok, če je to res čisto tvoje delo je super, drugače bi pričakoval kakšen bolj dovršen template), moti me edino to, da se namesto šumnikov in drugih ne-ASCII znakov pojavljajo vprašaji. Če imaš vse php in html datoteke shranjene v utf-8, poskusi še v MySQL bazi nastaviti format na utf-8 (meni je to pomagalo).Moj blog: Klik. Stvar stoji na moji skripti za blog, ki sem jo napisal v zadnjih dveh mesecih, ko sem bil zdolgočasen. Stvar je zaenkrat bolj slaba, v administraciji še ni nič, razen dodajanje/brisanje/urejanje objav
Malo me sicer še zajbava, vendar bom uštimal da bo delalo.
Objavljeno 28 marec 2011 - 15:30
Design je pa enostaven in všečen brez navlake.
Objavljeno 01 april 2011 - 11:21
Objavljeno 11 april 2011 - 13:47
No pa da objavim še jaz moje. Želja je bil apo čim večji preglednosti, enostavnosti, možnosti optimizacije in nadaljnih nadgradenj. V obdelavi pa je še ponudba na obeh pa en banner. Je kdo dober s Flashom za en mini bannerček? Stvar laufa na joomli 1.6 z določenimi home made dodatki...
rservis
mojastran
lp
Objavljeno 12 april 2011 - 00:28
Fletna stran.
Ampak. Oglašuješ izdelovanje strani, ne obvladaš pa flasha?
Kaj pa če kdo naroči stran v flashu?
Najdem zunanjega sodelavca se zmenim za maržo in to je to. Tudi mehanik ki ti bremze montira ne izdeluje ploščic pa vseeno potem bremzaš ko prideš iz servisa
Pa svetujem mu da zaradi optimizacije stran ni komplet v flashu ampak samo določeni deli, ki jih hoče animirane... zaradi same optimizacije (spet obstajajo primeri ko jih sam rezultat v googlu ne interesira ampak potem gre za čisto drugo marketinško zadevo kjer to nima veze in kot sem rekel, marža, dogovor in gremo dalje)
Pa ne da se vsega. Sem bolj za PHP, HTML, CSS, JavaScript, Java, MySQL, bash... pa servis računalnikov...
Objavljeno 12 april 2011 - 12:34
Kot sem rekel HTML5, CSS3 ter JS je prihodnost
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov