Jao keri loji za moderatorje
Ustvaril
TEDY2k
, maj 30 2005 20:39
Odgovorov v temi: 81
Objavljeno 30 maj 2005 - 21:08
se kr strinjam s temscarab bo spammer stoletja. Kamrkol greš vidš to opico (kot sliko!) pred AMDjevuim platnom.
sam nikol ( vsaj men ) ni dau slab nasvet
tak da se men zdi legenda
scrab kr tak naprej
Objavljeno 30 maj 2005 - 21:38
Tedy2k malce si preberi pravila uporabe foruma!
Če ti kaj ni všeč, te nihče ne sili sodelovati na tem forumu. Če imaš prizadet ponos, ker je bila zaklenjena tvoja tema (BTW mislim,da bi ti jo vsak pameten moderator zaklenil, po tem ko si začel s provokacijami inžaljenjem), learn to live with it. Mislim, da nas je to doživelože cel kup (vključno z menoj, pa še kakim mod.em)..
Sicer si se pa na popolnoma napačnega moderatorja spravil, kar ti očitnože vsi zgornji posti dajo vedeti. Če se toliko ljudi strinja s Scarabom in ne s teboj.. Hm.. kje je potem misliš problem?
Če ti kaj ni všeč, te nihče ne sili sodelovati na tem forumu. Če imaš prizadet ponos, ker je bila zaklenjena tvoja tema (BTW mislim,da bi ti jo vsak pameten moderator zaklenil, po tem ko si začel s provokacijami inžaljenjem), learn to live with it. Mislim, da nas je to doživelože cel kup (vključno z menoj, pa še kakim mod.em)..
Sicer si se pa na popolnoma napačnega moderatorja spravil, kar ti očitnože vsi zgornji posti dajo vedeti. Če se toliko ljudi strinja s Scarabom in ne s teboj.. Hm.. kje je potem misliš problem?
Objavljeno 30 maj 2005 - 22:01
selines : jebeš pravila foruma.....forum je zarad uporabnikov, ne pa uporabniki zarad foruma.
koga sem jaz provociral inžalil ?
aryes, cena ni 16k...in rami so BH-5 tko btw.
maš pa jadne rame po 6500 ni sile....daš 12-13k pa maš jajc rame.
cena novih je 8k pa še ne veš če grejo 250
koga sem jaz provociral inžalil ?
aryes, cena ni 16k...in rami so BH-5 tko btw.
maš pa jadne rame po 6500 ni sile....daš 12-13k pa maš jajc rame.
cena novih je 8k pa še ne veš če grejo 250
Objavljeno 30 maj 2005 - 22:05
vse ti je prav povedo kaj še več hočeš
če hočeš prodat ram po isti ceni kot je v trgovini ti ga nihče nebo kupil saj vsak raje v trgovini kupi je bol ziher vsaj jaz tako mislim kljub temu če maš novega samo kak pride iz trgovine je sara zato če hočeš dalje prodat boš mogo spustit ceno poleg tega pa si reko da je tipkovica zastonj in si dvigno ceno samo to pomeni da ni več zastojn in pomeni da je vredna 500 sit in ce pravis da se noben ni umr al kakže za totih 500 sit pol niti ti neboš in lahko pustiš tako ceno kot si reko pol 14500.
Scarab79 je pa itak car :ok:
če hočeš prodat ram po isti ceni kot je v trgovini ti ga nihče nebo kupil saj vsak raje v trgovini kupi je bol ziher vsaj jaz tako mislim kljub temu če maš novega samo kak pride iz trgovine je sara zato če hočeš dalje prodat boš mogo spustit ceno poleg tega pa si reko da je tipkovica zastonj in si dvigno ceno samo to pomeni da ni več zastojn in pomeni da je vredna 500 sit in ce pravis da se noben ni umr al kakže za totih 500 sit pol niti ti neboš in lahko pustiš tako ceno kot si reko pol 14500.
Scarab79 je pa itak car :ok:
Objavljeno 30 maj 2005 - 22:06
selines : praskaš pravila foruma.....forum je zarad uporabnikov, ne pa uporabniki zarad foruma.
Ne in ja.
Ne: "praskaš pravila" - pravila so tu zato da se jih spoštuje, če bi bili brez njih, bi ti potem videl kvaliteto foruma in oddanih postov.
Ja: Je tu zaradi uporabnikov. To se stinjam in tudi nihče drug kot ti očitno tu ne vidi problema..
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov