bolani sex?
Ustvaril
fant
, jun 20 2005 21:39
Odgovorov v temi: 44
Objavljeno 21 junij 2005 - 07:32
No pri zoofiliji, ne vem koliko se ravno nekaživav počuti prizadeto :roll: ampak je pa definitivno nagnusno. Tudi nekrofilija, sploh pa pedofilija :x Taki so samo za v psihiatrično, za na posebni oddelek.
Drugače se mi pa tud kakšen pising ali pa šiting močno gabi :sick:
Drugače se mi pa tud kakšen pising ali pa šiting močno gabi :sick:
Objavljeno 21 junij 2005 - 09:07
Kaksen gay lahko mimogrede posili kakšnega fanta. Sicer pa gnusno mnja vsekakor vsaka oblika seksa, pri kateri je prisotna bolečina. Tisto kar ste pa napisali pa mi ni nagnusno ampak bolano...sicer pa vsakega zadovolji kaj drugega...če človek uživa v kakanju OK, samo ne se mi približevat
Objavljeno 21 junij 2005 - 09:17
No tole je bila precej ksenofobična izjava. Gej in pedofil ni isto. Je pa zmotno prepričanje, da lahko samo moški posili moškega... Že psihično spolno nadlegovanje (npr. šefica podrejenga), je neke vrste posilstvo. Statistično gledano; koliko gejev je kdaj posililo fanta? In koliko heteroseksualcev, ki se imajo za straight?Kaksen gay lahko mimogrede posili kakšnega fanta. Sicer pa gnusno mnja vsekakor vsaka oblika seksa, pri kateri je prisotna bolečina. Tisto kar ste pa napisali pa mi ni nagnusno ampak bolano...sicer pa vsakega zadovolji kaj drugega...če človek uživa v kakanju OK, samo ne se mi približevat
Kar se S/M tiče... Če oba uživata v tem, s tem ne prizadeneta nikogar, enako velja za piss/shit zadeve. Nisem sicer pristaš tega ampak, hej, njihova stvar.
Objavljeno 21 junij 2005 - 09:21
Dala sem samo 1 primer, na kakšen način je lahko posiljen moški!!!! Ravno tako kot se lahkoženska upre moškemu in ta ne popusti se lahko gay upre gayu in ta ne upošteva njegovihželja/zahteve!! Ali to sploh ni mogoče?? :joj:
In procenti sploh nimajo tu veze, gre se samo zato, da je bil en prisiljen v nekaj, kar niželel, pa ni važno kakšnega spola je in kakšne spolnega nagnjenja.
In procenti sploh nimajo tu veze, gre se samo zato, da je bil en prisiljen v nekaj, kar niželel, pa ni važno kakšnega spola je in kakšne spolnega nagnjenja.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov