Najlepši avatar
Ustvaril
itanium
, jun 27 2005 08:12
Odgovorov v temi: 49
Objavljeno 27 junij 2005 - 18:49
alchex... lahk skritiziram? ok 
1. Text je zelo slabo viden zaradi gotskih fontov
2. love ima čudno grdo črno obrobo
3. Trava..... zakaj ma slivo ozadje? to suxa
4. Ozadje zakon
Celota: lepo ozadje, sux avatar
Joj ludeki, vsi neki moj je the best, joj ne morš tko, itak da vam je vaš najljubši zato ste ga zbrali, mislim da vsi vemo kaj je mislil s to temo. Pač od drugega ker je the best.
Š e ena stvar: jaz sem proti menjavanju avatarjev, ker avatar odraža od nekoga osebnost in na forumu se lepo prepozna kdo je kdo, jaz mnogo ljudi si zapomnem po avatarjih in ne po imenih.
Res je pa da je treba vsake neki cajta spremeniit kaj ....
1. Text je zelo slabo viden zaradi gotskih fontov
2. love ima čudno grdo črno obrobo
3. Trava..... zakaj ma slivo ozadje? to suxa
4. Ozadje zakon
Celota: lepo ozadje, sux avatar
Joj ludeki, vsi neki moj je the best, joj ne morš tko, itak da vam je vaš najljubši zato ste ga zbrali, mislim da vsi vemo kaj je mislil s to temo. Pač od drugega ker je the best.
Š e ena stvar: jaz sem proti menjavanju avatarjev, ker avatar odraža od nekoga osebnost in na forumu se lepo prepozna kdo je kdo, jaz mnogo ljudi si zapomnem po avatarjih in ne po imenih.
Objavljeno 27 junij 2005 - 18:57
Tuki se pa jaz tud takoj podpišem :ok: ;-)
Objavljeno 27 junij 2005 - 19:21
alechx...tile tvoji avtarji niso ravno tvoji ampak so predelane slike ane oz jim dodaš napis ane ;-)
Kar se pa tiče tvojega vprašanja, te pa ne razumem najbolje. Al si bolj laik(nič osebnega - ne zameri) in se ne znajdeš ali pa te ne razumem. Namreč v PS tako slikico v treh sekundah obrežeš in imaš samo ganjin list, če naprimer toželiš.
Kar se pa tiče tvojega vprašanja, te pa ne razumem najbolje. Al si bolj laik(nič osebnega - ne zameri) in se ne znajdeš ali pa te ne razumem. Namreč v PS tako slikico v treh sekundah obrežeš in imaš samo ganjin list, če naprimer toželiš.
Objavljeno 28 junij 2005 - 15:08
mailer, ti pa nimaš prau dolg računalnika/interneta, a?
Internet mam slaba tri leta in vem da majo končnico gif, sam je avatar od userja gasper2000 kul narjen.
aja sori... ampak nekak mi je deloval da neveš kaj je to gif... drgač maš pa takih animacij na googlu miljardo pa pol... pa maš tud bolj kičaste od te
lej, pejt na google, pa napiš gif animacije al pa kej tazga... pa ti bo bale stvari najdl.
Objavljeno 28 junij 2005 - 15:45
Patek_9...ti si ga pa zamenjal ane, mogoče zaradi te teme?
ne zarad te teme.... vse sm si spremenil v podoben stil, tud na MSNju...
To sm pobral od ene finske skupine
http://www.poetsofthefall.com/
Objavljeno 30 junij 2005 - 10:31
Sele zdaj opazila, kako ste se razpisali na moj avatar... mnja sliko sem morala obrezat, ce sem hotela iz nje naredit avatar, ker sem pačženska sem obrezala moškemu lase, da bo pač bolje videnženski lik - kakorkoliže na njej sta moški inženska, ki imata lase v stilu metuljevih kril. Sta pa nekje med oblaki.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov