Microsoft Windows Vista
Ustvaril
colnago
, jul 17 2005 18:56
Odgovorov v temi: 1959
Objavljeno 26 november 2006 - 21:25
Jah Vista je nov sistem, in vsak novi sistem mora (je že skoraj nepisano pravilo) imeti problemčke s kompatibiliteto za nazaj. To je konstantna hiba programerstva in tako bo ostalo za zmeraj. Pač počakat je malo treba na certificirane gonilnike. Glede na to, da Vista še ni dosegla End-User Release stanja, se nima kaj kdo bunit.
Objavljeno 27 november 2006 - 21:56
Lep pozdrav!! Jaz mam eno težavo ne morm odpret ene igre k sm jo snela iz emula en mi je svetoval, da se s programom alcohol pa sm ga snela ampak mi še zmeri ni ratal kaj nej nardim naprej???? :bow:
Prvo napiši v ustrezno temo. Programska oprema.
Drugi piši tako, da bo kdo razumel vprašanje.
Tretje, piratstva na tem forumu ne podpiramo.
Objavljeno 30 november 2006 - 08:04
Objavljeno 03 december 2006 - 18:09
Jaz temu kar ima Vista vgrajeno ne zaupam. Moti me pa tudi tale firewall, ki je nadležen in se za vsako malenkost vklaplja in sprašuje...
usak program dela tako kot mu rečeš tako da tud tega v winsih se da porihtat in prilagodit. res pa je da uzame malo časa da ga pokapiraš
Objavljeno 03 december 2006 - 20:59
TaVelk, Lahko popolnoma zaupaš Visti in njeni vgrajeni zlonamerni zaščiti. V mojem primeru do sedaj ni bilo še nikakršnih težav. To sem preveril na nekaterih straneh, ki so znane po zlonamerni kodi. Sicer pa imam še strojni požarni zid in nameščen Avast Home antivirusni program.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov