Microsoft Windows Vista
Ustvaril
colnago
, jul 17 2005 18:56
Odgovorov v temi: 1959
Objavljeno 23 december 2006 - 14:36
Naj odgovorim na to neslovnično skropucalo:
Definiraj vse. Potem povej, kako si prišel do sklepa, da Vista ne deluje. Ter seveda, da na Linuxu vse deluje.
Da ni virusov za Linux, pa se bom samo smejal. Linux stock kernel ima že sam po sebi protokolarni flaw, pri katerem lahko izdeluješ svoje tunele, preko katerih dostopaš do marsikaterih podatkov. Ne verjameš? Vprašaj strica googla. Š e prej pa učiteljico slovenščine o slovnici, semantiki, koherenci in koheziji. Dodaj k temu še argumentacijo.
Boš? Hvala.
Definiraj vse. Potem povej, kako si prišel do sklepa, da Vista ne deluje. Ter seveda, da na Linuxu vse deluje.
Da ni virusov za Linux, pa se bom samo smejal. Linux stock kernel ima že sam po sebi protokolarni flaw, pri katerem lahko izdeluješ svoje tunele, preko katerih dostopaš do marsikaterih podatkov. Ne verjameš? Vprašaj strica googla. Š e prej pa učiteljico slovenščine o slovnici, semantiki, koherenci in koheziji. Dodaj k temu še argumentacijo.
Boš? Hvala.
Objavljeno 25 december 2006 - 11:24
Spet so nekaj izumil :bow: http://www.racunalni...p;id_news=11871
Objavljeno 26 december 2006 - 11:51
No sedaj sem probal še 64-bitno različico Viste, moram povedati, da mi je 32 bitna bolj pri srcu, saj ostane nekaj več rama prostega. Je pa pozitivna zadeva 64 bitnega sistema, da sam najde vse driverje, 32 bitna pa mi zvočnih driverjev ne najde in jih moram inštalirat posebej.
Objavljeno 27 december 2006 - 22:19
Sicer še ne vidim smisla menjati za visto, in tudi ne vem zakaj nekateri hitijo potem jim pa ne dela vse tko kot je treba. Vista ne bo izpopolnjena vsaj še pov leta po prvih večjih popravkih. Tole je le nek bum, nekaj novega to je res. Kašne večje vrednosti kot lepotni popravki niso, ravno nasprotno.
Objavljeno 31 december 2006 - 00:52
Če bo kdaj vista varna, je sedaj :ok:
Slabo je, da hardware še ni povsem podprt, ni driverjev, neki bluescreeni...
Software mora bit najnovejši, drugače pade use dol.
PS: še 4 poste :thumbsup:
Meni zaenkrat dela čist OK, vse driverje je Vista našla sama, celo za printer.
P.S. ja kmalu boš v družbi 1000
Objavljeno 31 december 2006 - 11:57
Jaz sem npr namestil starejšo verzijo Alcohola in vsakič, ko se je win nalagal, se vrgel bluescreen, tako da nisi mogel priti noter, tudi v varnem načinu.
Potem: HP scan program ne deluje, če pa pritisneš tipko na scanerju, ga pa požene.
TV kartico winfast 2000 xp expert namesti samo radio, pusti pa eno neznano napravo. Če tisti driver na roke zamenaš, potem deluje :joj:
Ampak to je samo za 32.
Za 64 pa je že itak cela štorija z driverji, ker manjkajo za TV, kamerco, telefon in take "dodatke" k računalniku.
PS: še 3 poste
> zame 3je prazniki:07,euro,1000i post
Potem: HP scan program ne deluje, če pa pritisneš tipko na scanerju, ga pa požene.
TV kartico winfast 2000 xp expert namesti samo radio, pusti pa eno neznano napravo. Če tisti driver na roke zamenaš, potem deluje :joj:
Ampak to je samo za 32.
Za 64 pa je že itak cela štorija z driverji, ker manjkajo za TV, kamerco, telefon in take "dodatke" k računalniku.
PS: še 3 poste
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov