Odgovor bavarcu...če hočeš probati, probaj. Tudi "črno" verzijo lahko stestiraš, ne vpišeš kode in jo lahko do obisti testiraš 30 dni. Potem pa sam presodi, ali se splača ali ne. Samo pred testiranjem preglej malo za gonilnike naprav, ki jih imaš, da ne boš potem brez gonilnika za mrežno ostal (banalen primer
Microsoft Windows Vista
Objavljeno 21 marec 2007 - 20:42
Odgovor bavarcu...če hočeš probati, probaj. Tudi "črno" verzijo lahko stestiraš, ne vpišeš kode in jo lahko do obisti testiraš 30 dni. Potem pa sam presodi, ali se splača ali ne. Samo pred testiranjem preglej malo za gonilnike naprav, ki jih imaš, da ne boš potem brez gonilnika za mrežno ostal (banalen primer
Objavljeno 25 marec 2007 - 18:11
Objavljeno 31 marec 2007 - 21:48
Objavljeno 02 april 2007 - 13:51
Lp
Objavljeno 02 april 2007 - 14:39
Mene pa znima nekaj,namestil sem visto,pa mi kao ne prepozna mrežne kartice oz.jo samo gonilnik bi rabil sam kak naj se pa povežem,če se ne da,aja pa še to mam leptop in proffesional Xp,a vista pa... xp,k sem mel naloženega se,da da bi npr iz viste dal nazaj v xp in obratno.Pa še to k sem hotu namestit gonilnike vse k mam cd..za xp je oz moj leptop je javilo napako,da ne podpira viste,kako pa naj naložim potem gonilnike,ki jih potrebujem.
Lp
Kaj si pa ti želel vprašati?
Potem se pa uporabniki čudijo, ker dobivajo opozorila.
Objavljeno 02 april 2007 - 16:13
Objavljeno 02 april 2007 - 23:33
Objavljeno 03 april 2007 - 09:55
Imam samo eno particijo c, in ne vem kako nej formatiram celo zadevo. Prej pod xpji si lepo boot cd naštimu in te je vprašu kam hočeš naložit novo kopijo al pa sam reinstalat... Katero particijo hočš brisat formatirat, skratka vse super fino fajn...
Zdej dam pa vista dvd not in mi boot sploh ne prime?? Zgleda, da zato ker mam en partition al kaj?
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov