Testi aparatov
Ustvaril
scarab79
, avg 10 2005 10:32
Odgovorov v temi: 49
Objavljeno 03 december 2007 - 22:27
luko, u mater, čez eno leto 3g verzija :roll: Danes je že večina pametnih telefonov na HSDPA kaj šele 3G da o ostalih pomanjkljivostih ne govorim. Vedeti pa moraš tudi da raznih open sorce aplikacij verjetno ne bo nikoli na voljo, ker gre za Appla. No kakorkoli aparat je res privlačen in ima dober in fin vmesnik ampka to je pa tudi vse. Iz glave ti naštejem 5 mobilnikov ki ga prekosa po dolgem in pošes ampak niso tako komercialno zastopani.
Najbolje je bil uvod članka v connectu o opisu Appla, kjer lepo pravijo, da američanom ne bo uspelo pretentati kucpev tako kot v ameriki, moraš vedeti da je evropski/azijski trg neprimerno zahtevnješi in Apple drugače kot z hudečevo dobro reklamo nikoli nebi uspel. Dajati 400€ za telefon bre garancije inh podobnega in tako tehnično podpretga kot je Apple mi je pa bedarija, sploh pa ves prah ki se dviguje zaradi njega. ;-)
Kot sem že napisal, Iphone je lep in privlačen in nič več, žal
Najbolje je bil uvod članka v connectu o opisu Appla, kjer lepo pravijo, da američanom ne bo uspelo pretentati kucpev tako kot v ameriki, moraš vedeti da je evropski/azijski trg neprimerno zahtevnješi in Apple drugače kot z hudečevo dobro reklamo nikoli nebi uspel. Dajati 400€ za telefon bre garancije inh podobnega in tako tehnično podpretga kot je Apple mi je pa bedarija, sploh pa ves prah ki se dviguje zaradi njega. ;-)
Kot sem že napisal, Iphone je lep in privlačen in nič več, žal
Objavljeno 03 december 2007 - 22:31
Luzdi, zame je popoln, ker preprosto ne potrebujem ne vem kakšnih aplikacij. Veliko poslušam glasbo in mi je 1GB kartica na moji Motoroli premalo, pomembno mi je da telefon dobro izgleda in da nima ravno zakompliciranega menija, pa zaslon mora imeti super.
iPhone se ti najde, ne rečem da ni boljšega, veliko jih je, tudi zame najbrž bolj primerni, ampak trenutno lepšega in predvsem bolj aktualnega telefona ne najdeš.
iPhone se ti najde, ne rečem da ni boljšega, veliko jih je, tudi zame najbrž bolj primerni, ampak trenutno lepšega in predvsem bolj aktualnega telefona ne najdeš.
Objavljeno 03 december 2007 - 22:45
ampak trenutno lepšega in predvsem bolj aktualnega telefona ne najdeš.
E vidiš pa si si odgovoril. Sem že na začetku povedal, da kdor kupuje telefon za postavljanje oz. da je IN potem je to to, drugače pa bolj kot ne, stran vržen denar za moje pojme. Pa ne me narobe razmet, da te kaj napadam ali da sem močno proti Iphonu. Je zlo prefinjene, mislim sama oblika je običajna samo vmesnik in ekran sta res fantastična. Namen mojega pisanja je samo to da ga večina ljudi kuje v zvede pa čeprav tja ne seže in ker imam kar nekaj iskušenj z telefoni to na glas povem preden se kdo čez pol leta ko bo odštel 500€ tolče po glavi ko z njim poleg muzike in lepotnega tipkanja ne bo imel kaj početi
Skratka če je tebi kul in abnormalno všeč in ti je dosegljiv si ga seveda kupi, saj bo tebi delal veselje, ne meni ali komu tretjemu, je pa dobro slišati kakšno mnenje, na koncu pa je še vendo odločitev tvoja
Objavljeno 03 december 2007 - 23:04
Luzdi, verjemi da jaz vem zakaj ga hočem in nisem hvalil njegovih aplikacij, da bi bil kaj boljši od ostalih ali kaj podobnega, znali so pač preprostost tako zapakirati da mi je všeč. Meni telefon ki ima 501 funkcijo nič ne pomeni če rabim samo klice, sms-e muziko pa tu in tam kakšno aplikacijo. Mi je pa zato bolj pomembno da telefon dobro izgleda in da ni ravno nek cigel iz 3. sveta.
Drugače pa tudi jaz odsvetujem nakup vsem tistim ki mislite da boste dobili čudež v malem z ne vem koliko uporabnimi aplikacijami.
Drugače pa tudi jaz odsvetujem nakup vsem tistim ki mislite da boste dobili čudež v malem z ne vem koliko uporabnimi aplikacijami.
Objavljeno 12 december 2007 - 15:20
LG KG800

+ Barvni zaslon, 256.000 barv
+ MP3 predvajalnik, vgrajena 128MB kartica. 2GB se v LJ dobi za 19EUR
+ Eleganten videz
+ Tipke občutljive na dotik (ne tipkovnica)
+ USB priklop na računalnik, priložena programska oprema
+ Bluetooth
+ MP3 zvonjenje
+ Java igre
+ Dostop do spleta
+ Digitalna kamera in fotoaparat (1.3 mpx)
+ Elektronski odjemalec
- Nagravžno izdelan slovenski vmesnik (november- novi klic)
- Prevelika ura
- Zaslon in vse ostalo se hitro posvinja s prstnimi odtisi
- Tipka za izklop telefona, prekinitev klica je na desni strani ohišja. Je moteče, se pa klic lahko konča kar z zaprtjem telefona
- Imenik na desni strani zaslona. Jaz bi raje videl, da bi bila tista tipka nastavljiva za kakšno bližnjico
- Možnosti povečave slik ni
Cena: 80EUR pri paketu OrtoSmart, redne cene ne najdem
Mnenje: Slovenski vmesnik je katastrofalen, vse ostalo pa še kar štima

+ Barvni zaslon, 256.000 barv
+ MP3 predvajalnik, vgrajena 128MB kartica. 2GB se v LJ dobi za 19EUR
+ Eleganten videz
+ Tipke občutljive na dotik (ne tipkovnica)
+ USB priklop na računalnik, priložena programska oprema
+ Bluetooth
+ MP3 zvonjenje
+ Java igre
+ Dostop do spleta
+ Digitalna kamera in fotoaparat (1.3 mpx)
+ Elektronski odjemalec
- Nagravžno izdelan slovenski vmesnik (november- novi klic)
- Prevelika ura
- Zaslon in vse ostalo se hitro posvinja s prstnimi odtisi
- Tipka za izklop telefona, prekinitev klica je na desni strani ohišja. Je moteče, se pa klic lahko konča kar z zaprtjem telefona
- Imenik na desni strani zaslona. Jaz bi raje videl, da bi bila tista tipka nastavljiva za kakšno bližnjico
- Možnosti povečave slik ni
Cena: 80EUR pri paketu OrtoSmart, redne cene ne najdem
Mnenje: Slovenski vmesnik je katastrofalen, vse ostalo pa še kar štima
Objavljeno 30 januar 2009 - 20:08
Samsung SGH-E250

"Telefon se mi je prirasel k srcu" - ja itak.
Ker nisem ravno za telefone ga moj opisal bolj tak.
teža: 80 g
velikost: 99.5 x 49.5 x 14.1 mm
zaslon: 65.536 barv, TFT, 128 x 160 pik
deluje v omrežjih : GSM 900/1800/1900 Mhz
čas pripravljenosti do 250 ur (odvisno od omrežja in frekvence)
čas pogovora do 5 ur (odvisno od omrežja in frekvence)
akumulator Li-ion 750 mAh
razširitveno spominsko mesto micro SD
10 MB internega spomina
fotoaparat VGA 640 x 480 pik
zajem video posnetkov
mp3 predvajalnik glasbe, ki pa je glasen ko riba v vodi

MMS in Java, WAP, E-mail, bluetooth
ura, datum, kalkulator, budilka, koledar

LP

"Telefon se mi je prirasel k srcu" - ja itak.
Ker nisem ravno za telefone ga moj opisal bolj tak.
teža: 80 g
velikost: 99.5 x 49.5 x 14.1 mm
zaslon: 65.536 barv, TFT, 128 x 160 pik
deluje v omrežjih : GSM 900/1800/1900 Mhz
čas pripravljenosti do 250 ur (odvisno od omrežja in frekvence)
čas pogovora do 5 ur (odvisno od omrežja in frekvence)
akumulator Li-ion 750 mAh
razširitveno spominsko mesto micro SD
10 MB internega spomina
fotoaparat VGA 640 x 480 pik
zajem video posnetkov
mp3 predvajalnik glasbe, ki pa je glasen ko riba v vodi
MMS in Java, WAP, E-mail, bluetooth
ura, datum, kalkulator, budilka, koledar

LP
Objavljeno 01 februar 2009 - 12:40

Moj novi telefon.
+ Velik ekran
+ Pregleden meni
+ Dokaj hitra odzivnost
+ Dobra resolucija ekrana
+ Veliko barv
+ Enostavno upravljanje ( lahko tudi le z prstom)
+ Kakovosten in močan zvok
+ Priložena 8 GB kartica
+- Mogoče še ni veliko aplikacij zanj, ker je nov. Upam da bodo kmalu
+- Slabša kakovost slike, a vseeno se jo na telefonu odlično vidi
To bi bilo vse. Če se spomnim še kaj, bom pripisal.
Cena 350€ - pri mobisvetu
Vir - iz glave(moje izkušnje)
Objavljeno 27 februar 2009 - 18:23
Ta telefon je pred kratkim prišel na simobilove police...mislim da bo koga zanimalo...
Sony Ericsson W595i
http://www.gsmarena....-review-328.php
Sony Ericsson W595i
http://www.gsmarena....-review-328.php
Objavljeno 17 januar 2010 - 22:20
Torej danes bom opisal telefon HTC Tattoo ki sem ga dobil dan nazaj, in bom s tem pomagal ostalim za lažjo odločitev.

Torej začnimo s tem kar telefon ponuja:
Telefon je Touchscreen tip, ima pa 2,8" TFT LCD ekran. Z ekrana se lahko premaknemo na povezljivost, ponuja nam Bluetooth, Wi-Fi, USB, 3.5mm audiojack za slušalke in slot za Micro SD kartico. Za slikanje imamo 3.2 MP fotoaparat ki pa nažalost nima dodane bliskavice. Če se zgubite pa ponuja še notranjo GPS anteno.
Ostale specifikacije lahko najdete na sledečemu linku; http://www.htc.com/e...cification.html
Kaj komplet vsebuje:
Torej v kompletu seveda dobimo aparat in baterijo. Zraven so dodane še slušalke z mikrofonom, USB kabel ki se uporablja za polnjenje in povezavo z računalnikom in polnilec na kakšnega še nisem doletel. Sestavljen je iz dveh delov, in sicer glavnega dela, nastavka za vklop v elektriko ki se namesti na glavnega. Zraven seveda dobimo še veliko navodil, knjižic in CD.
Operacijski sistem Android
Zaradi solidne Hardware sestave telefona, Android sistem teče gladko in zelo zelo zelo redko kaj se ustavi. Uporablja najnovejšo verzijo tega sistema, in sicer 1.6 kar zelo pohitri delovanje. Android ponuja tudi veliko sprememb na ekranu, kar si lahko pogledate na tem posnetku: http://www.youtube.c...player_embedded (Uporabljeno je na drugem telefonu, funkcije so iste kot na temu). Več o sistemu lahko zveste na http://www.android.com/

Aplikacije
Android se zelo hitro razvija in zato nudi zelo veliko aplikacij. Od smešnih iger pa vse do programov ki ima več kot 20 načinov prdcev. Aplikacije lahko zelo hitro prenesemo kar z telefona. Gremo na market(naj vas ime ne zavede, je več kot 1000 brezplačnih aplikacij) in si najdemo aplikacijo. Ko smo na strani aplikacije samo damo Install ter počakamo da se program prenese in inštalira. Celoten proces je zelo hiter in tako lahko dobite novo aplikacijo že v 5 sekundah.
Sprememba ohišja
Ena zelo dobrih funkcij tega telefona je možnost sprememba celotnega ohišja. Lahko si izberete in naročite že narejena poslikave, ali pa vpišite v Google Tatto my HTC in si boste lahko sami poslikali ohišje. Eno ohišje stane okoli 15€, cena je pa odvisna od količine nalepk in slikic. Take prodaje še nisem zasledil v SLO tako da je zaenkrat možno samo naročanje iz tujine

Moje mnenje
Mislim da je telefon vreden svoje cene in si ga lahko privošči si ga vsak ki išče telefone srednje cene. Telefon mi je zelo všeč, mogoče bi lahko bil večji ekran ter boljši fotoaparat, zato je moja osebna ocena telefonu 8/10.
Če vas še kaj zanima kar napišite, saj lahko tudi kaj sprobam na telefonu preden ga kupite.

Torej začnimo s tem kar telefon ponuja:
Telefon je Touchscreen tip, ima pa 2,8" TFT LCD ekran. Z ekrana se lahko premaknemo na povezljivost, ponuja nam Bluetooth, Wi-Fi, USB, 3.5mm audiojack za slušalke in slot za Micro SD kartico. Za slikanje imamo 3.2 MP fotoaparat ki pa nažalost nima dodane bliskavice. Če se zgubite pa ponuja še notranjo GPS anteno.
Ostale specifikacije lahko najdete na sledečemu linku; http://www.htc.com/e...cification.html
Kaj komplet vsebuje:
Torej v kompletu seveda dobimo aparat in baterijo. Zraven so dodane še slušalke z mikrofonom, USB kabel ki se uporablja za polnjenje in povezavo z računalnikom in polnilec na kakšnega še nisem doletel. Sestavljen je iz dveh delov, in sicer glavnega dela, nastavka za vklop v elektriko ki se namesti na glavnega. Zraven seveda dobimo še veliko navodil, knjižic in CD.
Operacijski sistem Android
Zaradi solidne Hardware sestave telefona, Android sistem teče gladko in zelo zelo zelo redko kaj se ustavi. Uporablja najnovejšo verzijo tega sistema, in sicer 1.6 kar zelo pohitri delovanje. Android ponuja tudi veliko sprememb na ekranu, kar si lahko pogledate na tem posnetku: http://www.youtube.c...player_embedded (Uporabljeno je na drugem telefonu, funkcije so iste kot na temu). Več o sistemu lahko zveste na http://www.android.com/

Aplikacije
Android se zelo hitro razvija in zato nudi zelo veliko aplikacij. Od smešnih iger pa vse do programov ki ima več kot 20 načinov prdcev. Aplikacije lahko zelo hitro prenesemo kar z telefona. Gremo na market(naj vas ime ne zavede, je več kot 1000 brezplačnih aplikacij) in si najdemo aplikacijo. Ko smo na strani aplikacije samo damo Install ter počakamo da se program prenese in inštalira. Celoten proces je zelo hiter in tako lahko dobite novo aplikacijo že v 5 sekundah.
Sprememba ohišja
Ena zelo dobrih funkcij tega telefona je možnost sprememba celotnega ohišja. Lahko si izberete in naročite že narejena poslikave, ali pa vpišite v Google Tatto my HTC in si boste lahko sami poslikali ohišje. Eno ohišje stane okoli 15€, cena je pa odvisna od količine nalepk in slikic. Take prodaje še nisem zasledil v SLO tako da je zaenkrat možno samo naročanje iz tujine

Moje mnenje
Mislim da je telefon vreden svoje cene in si ga lahko privošči si ga vsak ki išče telefone srednje cene. Telefon mi je zelo všeč, mogoče bi lahko bil večji ekran ter boljši fotoaparat, zato je moja osebna ocena telefonu 8/10.
Če vas še kaj zanima kar napišite, saj lahko tudi kaj sprobam na telefonu preden ga kupite.
Objavljeno 27 april 2010 - 11:05
Zanimam se za nakup mobitela pa me zanima kaj priporočate?
Tole sem napisal tudi na nek forum pa sem posla še vam ker bi rad nekaj dobrega in uporabnga!
potrebujem telefon ki ima čimbolj enostaven OS recimo malo sem gledal android testiral pa sem tudi Symbian OS, 5th edition na Satiu, ker sem ga hotel kupiti vendar se mi po testiranju prav nič ni dopadlo.... FBook ne dela takot sem si želel potem prebiranje pošte je nočna mora predovalniki word ...ne vem no skratka nisem bil nič zadovoljen pa še baterija je tako slaba da sem ga po parih urah čist spraznil!
Potem če malo pogledam koliko zdrži tale HTC HD2 ni nič kaj dosti boljši.
Potem sem recimo prišel do HTC Touch Pro2 ta ima se mi zdi kar veliko kapaciteto baterije je pa res da ga nisem imel v rokah ker že satio je kar velik HTC Touch Pro2 je pa še malo večjim, debelejši!
Se da na kak tak telefon naložiti windows 7 - za mobilne telefone (na katere se ga sploh da naložit) pa da potem lahko tudi telefoniraš, skratka telefon + čim večja uporabnost?
Kater telefon priporočate in na kaj moram biti pozoren glede nalaganja različnih oe-sov?
zahteve ki naj bi jih imel so recimo:
- čim boljša baterija oziroma maksimalen čas pripravljenosti vsaj 400h (Satio ima 360 pa to ne drži kaj dosti)
-video telefonija
-dober fotoaparat ( ni ravno važno da ima ne vem kolk pixlov ker se mi zdi da eni jih imajo veliko slike so pa zaposrat)
-po možnosti tipkovnica posebej (se mi zdi da telefon dal drži ker ne uporabljaš tuch screena pa se bol fizični kontakt je )
-urejevalniki word,excel, adobe... ( če se da to rešit z naložitvijo win 7 bi bilo to odlično)
-lepo je če ima tudi radio
-gps
-meni v slovenskem jeziku (ni nujno)
- e-poštni odjemalec
-hitri prenos podatkov k uporabniku (HSDPA) do 7,2 Mb/s
-WLAN
-MOBILNA PISARNA word , excel ..pdf ( v koliko se to da rešiti z os win7 bi bilo najboljše)
Tole sem napisal tudi na nek forum pa sem posla še vam ker bi rad nekaj dobrega in uporabnga!
potrebujem telefon ki ima čimbolj enostaven OS recimo malo sem gledal android testiral pa sem tudi Symbian OS, 5th edition na Satiu, ker sem ga hotel kupiti vendar se mi po testiranju prav nič ni dopadlo.... FBook ne dela takot sem si želel potem prebiranje pošte je nočna mora predovalniki word ...ne vem no skratka nisem bil nič zadovoljen pa še baterija je tako slaba da sem ga po parih urah čist spraznil!
Potem če malo pogledam koliko zdrži tale HTC HD2 ni nič kaj dosti boljši.
Potem sem recimo prišel do HTC Touch Pro2 ta ima se mi zdi kar veliko kapaciteto baterije je pa res da ga nisem imel v rokah ker že satio je kar velik HTC Touch Pro2 je pa še malo večjim, debelejši!
Se da na kak tak telefon naložiti windows 7 - za mobilne telefone (na katere se ga sploh da naložit) pa da potem lahko tudi telefoniraš, skratka telefon + čim večja uporabnost?
Kater telefon priporočate in na kaj moram biti pozoren glede nalaganja različnih oe-sov?
zahteve ki naj bi jih imel so recimo:
- čim boljša baterija oziroma maksimalen čas pripravljenosti vsaj 400h (Satio ima 360 pa to ne drži kaj dosti)
-video telefonija
-dober fotoaparat ( ni ravno važno da ima ne vem kolk pixlov ker se mi zdi da eni jih imajo veliko slike so pa zaposrat)
-po možnosti tipkovnica posebej (se mi zdi da telefon dal drži ker ne uporabljaš tuch screena pa se bol fizični kontakt je )
-urejevalniki word,excel, adobe... ( če se da to rešit z naložitvijo win 7 bi bilo to odlično)
-lepo je če ima tudi radio
-gps
-meni v slovenskem jeziku (ni nujno)
- e-poštni odjemalec
-hitri prenos podatkov k uporabniku (HSDPA) do 7,2 Mb/s
-WLAN
-MOBILNA PISARNA word , excel ..pdf ( v koliko se to da rešiti z os win7 bi bilo najboljše)
Objavljeno 06 julij 2010 - 21:08
NOKIA E63

Imam jo od 21.11.2009
Lastnosti:
Vrsta in moč baterije: Li-polymer, 1500 mAh (BP-4L)
Maksimalen čas pogovora: do 660 minut
Maksimalen čas pripravljenosti: do 480 ur
Fotoaparat: 2.0 MP
Zoom fotoaparata: Da
Najvišja ločljivost video posnetkov: 320x240 px
Velikost: 113 x 59 x 13 mm
Teža z osnovno baterijo: 126 g
Velikost pomnilnika: 110 MB
- Radio
- Spletni radio
- Youtube aplikacija
Operacijski sistem: Symbian OS 9.2 S60 3rd edition Feature Pack 1
Pregledovalnik in urejevalnik: Word, Excell & Powerpoint (Quick office)
Pregledovalnik PDF
---------------------------------------------------------------------------------
+ WLAN
+ mobilna pisarna
+ QWERTY tipkovnica
+ Youtube aplikacija
+ Spletni radio
+ 110MB vgrajenega spomina
+ bliskavico se lahko uporablja kot lučko
+ UMTS (sam ga ne uporabljam)
+ če mobitel vržeš na tla se poškoduje le ohišje, vse kar se nahaja znotraj njega je kot novo =D
+ Hitra zamenjava ohišja
- krom na (bakreni) navigacijski tipki se relativno hitro "zvošči" (zdrajsa)
- plastično ohišje
- sprednji del ohišja, ki ščiti ekran je poln praskic, če nimaš mobitela v etuiju
- četudi ti mobitel pade "glih za glih" na tla, se spraska
- ob nakupu dobiš zraven samo osnovno opremo, torej slušalke, polnilec, baterijo
- slab fotoaparat (posledično slabe slike)
Dodal bi pa samo še to, da se pri neoriginalnem ohišju (ki se dobi pri mobi planetu) sprednji del, ki ščiti ekran, spraska v 2 tednih veliko bolj, kot v pol leta pri originalu.
Cena: 170€ pri KOMMDATI oz. 200€ na Mimovrstah ter 205€ pri Teleray-u

Imam jo od 21.11.2009
Lastnosti:
Vrsta in moč baterije: Li-polymer, 1500 mAh (BP-4L)
Maksimalen čas pogovora: do 660 minut
Maksimalen čas pripravljenosti: do 480 ur
Fotoaparat: 2.0 MP
Zoom fotoaparata: Da
Najvišja ločljivost video posnetkov: 320x240 px
Velikost: 113 x 59 x 13 mm
Teža z osnovno baterijo: 126 g
Velikost pomnilnika: 110 MB
- Radio
- Spletni radio
- Youtube aplikacija
Operacijski sistem: Symbian OS 9.2 S60 3rd edition Feature Pack 1
Pregledovalnik in urejevalnik: Word, Excell & Powerpoint (Quick office)
Pregledovalnik PDF
---------------------------------------------------------------------------------
+ WLAN
+ mobilna pisarna
+ QWERTY tipkovnica
+ Youtube aplikacija
+ Spletni radio
+ 110MB vgrajenega spomina
+ bliskavico se lahko uporablja kot lučko
+ UMTS (sam ga ne uporabljam)
+ če mobitel vržeš na tla se poškoduje le ohišje, vse kar se nahaja znotraj njega je kot novo =D
+ Hitra zamenjava ohišja
- krom na (bakreni) navigacijski tipki se relativno hitro "zvošči" (zdrajsa)
- plastično ohišje
- sprednji del ohišja, ki ščiti ekran je poln praskic, če nimaš mobitela v etuiju
- četudi ti mobitel pade "glih za glih" na tla, se spraska
- ob nakupu dobiš zraven samo osnovno opremo, torej slušalke, polnilec, baterijo
- slab fotoaparat (posledično slabe slike)
Dodal bi pa samo še to, da se pri neoriginalnem ohišju (ki se dobi pri mobi planetu) sprednji del, ki ščiti ekran, spraska v 2 tednih veliko bolj, kot v pol leta pri originalu.
Cena: 170€ pri KOMMDATI oz. 200€ na Mimovrstah ter 205€ pri Teleray-u
Objavljeno 23 marec 2012 - 08:53
Samsung Galaxy Note

Dimenzije (mm; višina/širina/debelina)
V: 147
Š: 83
D: 9,7
Zaslon: Super AMOLED, kapacitivni zaslon na dotik, 16M barv, 5.3 inch
Resolucija zaslona: 800 x 1280 pikslov
Procesor: Dual-core 1.4 GHz ARM Cortex-A9
RAM: 1GB
Pomnilnik: 16/32GB + MicroSD do 32GB
Operacijski sistem: Andorid 2.3.6 + Samsung TouchWiz 4.0
Fotoaparat: 8MP
Baterija: 2500 mAh
Plusi:
+ enkran
+ hitrost delovanja
+ Stylus (palčka) oz. S pen
+ baterija
+ kakovost izdelave, ohišje
Minusi:
- velikost naprave (čeprav ni nadležno in gre v večino hlač)
Cena v prosti prodaji:
- m@: 599€
- S!: 769€
(telefona sta enaka)
Moja ocena: Ravno prave velikosti za prenosljivost in opravljeno delo. Vreden denarja.

Dimenzije (mm; višina/širina/debelina)
V: 147
Š: 83
D: 9,7
Zaslon: Super AMOLED, kapacitivni zaslon na dotik, 16M barv, 5.3 inch
Resolucija zaslona: 800 x 1280 pikslov
Procesor: Dual-core 1.4 GHz ARM Cortex-A9
RAM: 1GB
Pomnilnik: 16/32GB + MicroSD do 32GB
Operacijski sistem: Andorid 2.3.6 + Samsung TouchWiz 4.0
Fotoaparat: 8MP
Baterija: 2500 mAh
Plusi:
+ enkran
+ hitrost delovanja
+ Stylus (palčka) oz. S pen
+ baterija
+ kakovost izdelave, ohišje
Minusi:
- velikost naprave (čeprav ni nadležno in gre v večino hlač)
Cena v prosti prodaji:
- m@: 599€
- S!: 769€
(telefona sta enaka)
Moja ocena: Ravno prave velikosti za prenosljivost in opravljeno delo. Vreden denarja.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov