Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Zadnje dni sem si ogledal naslednje filme - 2. del

Odgovorov v temi: 382

#161 VirusBuster

VirusBuster

Govorec

• Members
  • 2.507 objav
  • Kraj:Lendava

Objavljeno 17 marec 2007 - 09:15

Ghost rider... http://www.imdb.com/title/tt0259324/
Triler malo tudi horor, je pa dober film, malo je mogoče preveč science fiction. Tiste lobanje&stuff.
Ocena: 7/10
Garfield 2: a tail of two kitties. http://www.imdb.com/title/tt0455499/
Komedija, kar zadovoljiv film.
Dajem mu 9/10
Eragon... Zelo dober film mogoče malo več magije ^^
Ocena: 10/10

#162 Buck Fush

Buck Fush

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 18 marec 2007 - 15:16

Blood Diamond 2006 - triler

Akcija, akcija, akcija - super film z odlično (resnično) zgodbo o tihotapcih diamantov.

Ocena: 10/10 :mrgreen:

Norbit 2007 - komedija
:nene: :nene: :nene: :nene: :mrgreen: :D :D :)
Boring!!!

Ocena: 1/10

#163 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 18 marec 2007 - 16:01

Turistas

Ne vem niti, kam točno bi film uvrstil. Po eni strani je poskus grozljivke, ampak kaj več od poskusa ni. Skupina mladih ljudi se znajde v rokah trgovcev z organi, bla bla bla ... Film je brezvezen, ne vem, kaj bi lahko bilo v njem zanimivega, razen tisti par jošk, ki se pokaže bolj na začetku. Drugače sem pa vmes zaspal. :nene:

Ocena: 2/10, pa še to zaradi zgoraj omenjene zanimivosti :mrgreen:

#164 juzni

juzni

Vajenec

• Members
  • 335 objav

Objavljeno 20 marec 2007 - 18:44

Danny The Dog

http://www.imdb.com/title/tt0342258/

A man raised into behaving like a dog, escapes from his captor to start a new life, who seeks to reclaim him because of his unnatural martial arts skills that are triggered when unleashed.

Igra Jet Li in je eden redkih pretepaških filmov, ki se mi je dopadel. Ima dobro vsebino ter zgodbo! Priporočam!

8/10

OK, to je pa eden najbol debilnih filmov kar sem jih kdaj videl. Š e un model v videoteki je reku da je carski pa sem ga valda uzel, itak jet li igra. Pa sem po 45 minutah znoru in vse skp ugasnu. Res, totalen obolitis

#165 jureman

jureman

Raziskovalec

• Members
  • 83 objav

Objavljeno 20 marec 2007 - 19:21

Danny The Dog

http://www.imdb.com/title/tt0342258/

A man raised into behaving like a dog, escapes from his captor to start a new life, who seeks to reclaim him because of his unnatural martial arts skills that are triggered when unleashed.

Igra Jet Li in je eden redkih pretepaških filmov, ki se mi je dopadel. Ima dobro vsebino ter zgodbo! Priporočam!

8/10

OK, to je pa eden najbol debilnih filmov kar sem jih kdaj videl. Š e un model v videoteki je reku da je carski pa sem ga valda uzel, itak jet li igra. Pa sem po 45 minutah znoru in vse skp ugasnu. Res, totalen obolitis

Ta film je pa zelo dober res ne vem kaj ti ni bilo učeč

#166 Gost__*

Gost__*
  • Guests

Objavljeno 22 marec 2007 - 21:48

Sem si pogledal The flags of our fathers in letters from Iwo Jima in moram rečt, da sta zelo zelo dobra filma.

#167 Buck Fush

Buck Fush

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 23 marec 2007 - 20:38

SUBLIME 2007 - triler

Za vse tiste, ki so jim všeč bolJ "ODPULjENI-PSIHO" filmi. Na začetku sploh ne veš zakaj se gre in je kr malo dolgočasno, toda konec fimla je ODLIČEN. Se res splača zdržat do konca.

Ocena: 8/10 :bravo:

#168 Un4go10

Un4go10

RN forum freak

• Members
  • 7.983 objav
  • Kraj:rodna gruda slovenska
  • Interesi:Slovenska zgodovina, zbirateljstvo, novinarstvo

Objavljeno 08 april 2007 - 23:13

The Shawshank Redemption (1994)

Rankiran kot drugi na lestvici TOP 250 IMDB. Mislim, da je to zadosten razlog, da si ga pogledate.

#169 jureman

jureman

Raziskovalec

• Members
  • 83 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 08:44

300- odličen film zelo odličen film samo malo prekratek.
Ghost rider- Ti mora biti že strip všeč drugače mi je pa bil dolgočasen.

#170 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 08:54

Epic Movie
Š e en zelo brezvezn film, drugače se ga ne da opisati. Sploh nisem pogledal do konca. :joj: 1/10

300
Dokaj soliden film. Sem ga pogledal v kinu, kjer že tako dobri učinki pridejo še veliko bolj do izraza, kot če film gledaš doma. Dobra glasba, veliko klanja, zgodba pa itak je, kakršna je.

8/10 :ok:

The long weekend
Niti ne tako slaba komedija, z dokaj dobro zgodbo, smešnimi situacijami, film je kar dobro gledljiv.

6/10 :ok:

#171 verlo

verlo

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 12:25

Apocalypto

Dobr film sam mal ga mi mori k ne govorijo v angleščini
;-)

#172 SloMilanista

SloMilanista

nOObie

• Members
  • 14 objav

Objavljeno 09 april 2007 - 12:30

300

Če primerjamo s Trojo se mi zdi, da je 300 z zgodbo uzad ampak v usem drugem je pa 300 velik bolši. Slow motion med bojem HUDO :mrgreen:

#173 arnika

arnika

Raziskovalec

• Members
  • 64 objav

Objavljeno 26 april 2007 - 22:02

Grozljiva žetev (The Reaping) - precej solidna grozljivka, ki malo spominja na Stigmato, ampak jo rešuje odlična (in precej sexy) Hillary Swank :bow:

Sončna svetloba (Sunshine) - zelo dober ZF film, ki pa malo spominja na 2001: Odiseja v vesolju, Aliena in Event Horizon.

Life Aquatic With Steve Zissou - totalno odpuljena zadeva, ki me ni spominjala na nič, kar sem doslej videl. originalno in zanimivo.

#174 shooter49

shooter49

Raziskovalec

• Members
  • 30 objav

Objavljeno 04 junij 2007 - 16:06

Jza sem pa si nazadnje ogledal hm.......kaj ze ?? aha..Half Past Dead 2!

#175 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 04 junij 2007 - 18:54

Pirati s karibov: Na robu sveta

Glede na to, da je tretji del, sem pričakoval, da bo slabši, pa so tiste tri ure v kinu kar hitro minile. Učinki so že tako pri vseh delih odlični, zgodba se mi je zdela tako malo razvlečena. Oziroma veliko dogodkov je, pa se hitro zgubiš.
Pa malo preveč znanstvene fantastike je za moje pojme. Res da je takšen film, ampak včasih so res že pretiravali. Drugače pa še vedno odličen film.

8/10

#176 jureman

jureman

Raziskovalec

• Members
  • 83 objav

Objavljeno 08 julij 2007 - 15:25

Oceans 13- zanimiv film vreden ogleda v kinu
Shrek The Third - dobro nadaljevanje vendar ni več toliko humorja kakor v prejšnih dveh delih
American Gun - odličen film na podoben način narjen kot The Crash

#177 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 26 julij 2007 - 22:27

Next
Nicholas Cage odigra odlično tako kot vedno, ampak Julianne Moore pa je vloga FBI agentke pisana na kožo, tako kot v Hanibalu. Zgodba in zaplet sta dobra, le nekaj ponesrečenih poizkusov presenetiti gledalca, pa proti koncu pretiravanje z nadnaravnimi sposobnostmi...

8/10

#178 mr.cool

mr.cool

Poročevalec

• Members
  • 746 objav
  • Kraj:okolica Kopra
  • Interesi:dosti stvari

Objavljeno 27 julij 2007 - 13:25

Pathfinder
http://www.imdb.com/title/tt0446013/
Meni zelo všeč film,čeprau je veliko nasilja in krvi je zelo dobra zgodbna,dobro posneto in vse se več al manj ujema in konec filma se kar dobro zaključi! Vredno ogleda! :ok:

ocena: :hmm: naj bo 9/10

#179 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 27 julij 2007 - 14:24

Home of the brave
Kaj naj rečem, žalosten prikaz kaj se zgodi z vojaki ko prispejo po skoraj enoletnem služenju nazaj domov, več zgodb, z različnimi zaključki, vse pa dajo realno sliko o tem kako težko se je privaditi na družino in drugo okolico in kako se le ta kljub navidezni sreči da si se zdrav vrnil domov težko privaja nate. Dober film, vsekakor priporočam ogled, za moje pojme bi lahko bilo malo več akcije, predvsem v teh flashbackih bi lahko pokazali več kar prej niso ne pa da večinoma ponavljajo iz prvega dela, Samuel L. Jackson je za moje pojme eden najboljših igralcev in ta film dvigne iz solidnega povprečja današnjih dram/akcij, Bielovi pa masovna produkcija filmov ne gre najbolje, sicer je sodelovala v glavnih vlogah pri večih uspešnih projektih a me njena igra ne prepriča. Drugače pa igra še 50cent, prav tako igralsko vidno nenadarjen ali pa pač nepodkovan in Chad Michael Murray, ki odlično izkoristi tistih nekaj minut ki so mu bile namenjene. Pozitivno presenečenje fila pa je vsekakor Brian Presley, vsaj zame dokaj nepoznan igralec ki pa je svoje delo opravil odlično.

ocena: 7/10, prav zaradi neprepričljivega 50centa in Bielove, ter malo lenobe pri snemanju kakšnega kadra več akcije.

#180 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 03 avgust 2007 - 16:57

Evan Almighty
http://www.imdb.com/title/tt0413099/

Nekakšno nadaljevanje Bruce Almightya (http://www.imdb.com/title/tt0315327 ) ampak tokrat ima Bog rahlo drugačne načrte kot jih je imel z Brucom. Vsekakor film vreden ogleda.
:ok:

7/10

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov