Prošnja: banner + logo
Ustvaril
Un4go10
, okt 09 2005 16:58
Odgovorov v temi: 42
Objavljeno 09 oktober 2005 - 16:58
Če ste se na tekmovanja tako vneto prijavljali, pa imam še tukaj sam za vas eno nalogo. :ok:
Za kaj gre?
Gre za portal kulture Hip Hop, nekoliko bolj povezan z rapom kot s čim drugim. Portal je že v končnih fazah izdelave in tudi iščemo dizajnerja, ki bi bil občasno na voljo za izdelavo kakšnega bannerja, loga ali drugih grafičnih stvari. (ZS me za redno delo) Za enkrat neplačljivo, a s časom se bo verjetno tudi to spremenilo.
Torej, trenutno potrebujem logotip strani in banner. Prostora za logotip imate 960x79 pikslov. Ne pravim, da mora biti tako velik, ampak takšen je prostor nad osnovno stranjo, kamor bi naj prišel tudi nek logo. Zaradi mene je lahko le npr. 200x79. Velikost bannerja naj bo 468x60 pikslov. Potrebujem pa še dodaten banner, ki naj bo navpičen, velikosti 65x311 pikslov.
Pomembno: Ime strani bo soseska.
Kakšne so zahteve?
Naj se logo nanaša na Hip Hop in prav tako banner. Š e nekaj. Če nameravate v banner vstavljati kakšne raperje, naj to ne bodo razni 50 centi, The Gamei in drugi komercialni pop artisti. Drugih posebnih zahtev ni! Naj vam dela domišljija.
Pri portalu iščemo tudi pisce novic, recenzij, biografij in drugega. Če ste pripravljeni na kakršenkoli način sodelovati, se prosim obrnite name.
Hvala!
-------------------------------------------------
Za podrobnejše informacije se obrnite name preko:
ZS
MSN: Un4go10ATgmail.com
Mail: nejc.krumpacnikATnevtron.si
Za kaj gre?
Gre za portal kulture Hip Hop, nekoliko bolj povezan z rapom kot s čim drugim. Portal je že v končnih fazah izdelave in tudi iščemo dizajnerja, ki bi bil občasno na voljo za izdelavo kakšnega bannerja, loga ali drugih grafičnih stvari. (ZS me za redno delo) Za enkrat neplačljivo, a s časom se bo verjetno tudi to spremenilo.
Torej, trenutno potrebujem logotip strani in banner. Prostora za logotip imate 960x79 pikslov. Ne pravim, da mora biti tako velik, ampak takšen je prostor nad osnovno stranjo, kamor bi naj prišel tudi nek logo. Zaradi mene je lahko le npr. 200x79. Velikost bannerja naj bo 468x60 pikslov. Potrebujem pa še dodaten banner, ki naj bo navpičen, velikosti 65x311 pikslov.
Pomembno: Ime strani bo soseska.
Kakšne so zahteve?
Naj se logo nanaša na Hip Hop in prav tako banner. Š e nekaj. Če nameravate v banner vstavljati kakšne raperje, naj to ne bodo razni 50 centi, The Gamei in drugi komercialni pop artisti. Drugih posebnih zahtev ni! Naj vam dela domišljija.
Pri portalu iščemo tudi pisce novic, recenzij, biografij in drugega. Če ste pripravljeni na kakršenkoli način sodelovati, se prosim obrnite name.
Hvala!
-------------------------------------------------
Za podrobnejše informacije se obrnite name preko:
ZS
MSN: Un4go10ATgmail.com
Mail: nejc.krumpacnikATnevtron.si
Objavljeno 13 oktober 2005 - 19:10
Meni se zdi, da raper čist ok paše zraven, samo mogoče bi kot logo res bilo boljše brez njega. Probaj še tako verzijo. Pa ne pisat kam hip hop portal, ker je le logo... Drugače pa je že boljše kot prej!
Aja...splačalo bi se to naredit v Adobe Ilustratorju. ;-)
Aja...splačalo bi se to naredit v Adobe Ilustratorju. ;-)
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov