←  Splošni predlogi in izboljšave ter obvestila

Računalniški forum - Računalniške novice

»

Opozorila uporabnikom

Zaklenjeno

scarab79-ova slika scarab79 10 nov 2005

drbu, tako pac je!

Ljudje pise 'po domace' in se cudi, zakaj ne dobi odgovora po vec dni!

Da nihce ne razume njegovega vprasanja, pa mu sploh ne nese(seveda isto velja za nekatere odgovore)! :zvizg:
Odgovori

drbu-ova slika drbu 10 nov 2005

ja ja sej to je prou, lahk si mislimo kaksen forum bi pa bil ce bi rabu 5 min da bi en post prebral ... kvaliteto je potrebno držati na visoki ravni :ok:
Odgovori

fizik3000-ova slika fizik3000 10 nov 2005

če pa hoče pisat po domače lahko ustanvi en forum ki je prav za take stvari (ni slaba ideja)
Odgovori

scarab79-ova slika scarab79 10 nov 2005

fizik3000, me prav zanima koliko obiskovalcev bo imel! :zvizg:
Odgovori

mailer-ova slika mailer 10 nov 2005

Men se pa zdi da je brezveze če odstraniš opozorila in je isto, kot da bi ti policaji po 1 letu vrnil denar za plačano kazen. :zvizg:
Odgovori

juree-ova slika juree 10 nov 2005

mailer, no poj naj ti pa opalijo 3 opozorila pa bos vidu da ti ne bo kar tako vseeno!!! :mad: :wall:
Odgovori

publikum-ova slika publikum 10 nov 2005

!bitch!, če te že ravno zanima, vodimo moderatorji evidenco kdo, zakaj in kdaj je dobil kakšno opozorilo... Tako da se točno ve kdo je v preteklosti že imel opozorila :mad:
Odgovori

juree-ova slika juree 10 nov 2005

ah skoda pol zame :mad: sm mislu da je pozabljeno :wall:
Odgovori

MihaSkipster-ova slika MihaSkipster 10 nov 2005

Jaz sem se izučil in prosim če mi odstranite ( bistveno me ne moti sam iz principa )
:P :P
Odgovori

zvezdas-ova slika zvezdas 10 nov 2005

Vidim da eni dobivajo opozorila takoj ko pridejo na forum. :joj:
Scarab79 dej se men eno (ampak prosim dsam eno več jih ne nucam :P ) opozorilo da se lohka pohvalim da delam probleme na forumu. :wall: :P :P :P
Odgovori

exe65-ova slika exe65 10 nov 2005

zvezdas, ne žel si, da ti nebo pol ostalo :P .Jest sm ga dobu z enmu warezm :roll: .scarab79, bom raj tih :zvizg: .
Odgovori

drbu-ova slika drbu 11 nov 2005

kaj pa moderator a on tud lahk dobi opozorilo? :P
Odgovori

bryant-ova slika bryant 11 nov 2005

Lahko, čeprav naj bi oni bili za zgled ;-)
Odgovori

Selines-ova slika Selines 11 nov 2005

kaj pa moderator a on tud lahk dobi opozorilo? :P

Komu bi ga pa ti dal? :P

Seveda ga lahko dobi. Sicer se nekako poskušamo in trudimo ravno toliko držati pravil, kot se jih vi morate.
Odgovori

Ne jest ga ne bi nikomur dal, sej moderatorji tu na tem forumu ste ql, samo tko me je zanimal informativno :P
Odgovori

scarab79-ova slika scarab79 11 nov 2005

drbu, po pravici povedano, mislim da nismo se poskusali (ce imamo pravice za to)!

V to rubriko lahko tudi vpisete, ce vam delo katerega od nas ni vsec! Seveda utemeljeno....ne samo: xxx je kakec! Poves pac kar te pri komu moti...pa bomo poskusali ukrepat v tej smeri, da se to odpravi! Tudi moderatorji delamo napake...tako pac je, ce si clovek! :ok:
Odgovori

nKoSeC-ova slika nKoSeC 11 nov 2005

Ok. Na živce mi gre to, ko nekateri moderatorji sploh nič ne sodelujejo na forumu pol pa ko po 10it letih pridejo pa zaklenejo kako temo itd. Drugače še pa vsi moderatorji kolikor toliko delajo na pravem! :ok: Pohvalu bi pa scaraba, ko ti res čist za vse pomaga! :P :bow:
Odgovori

scarab79-ova slika scarab79 11 nov 2005

LeE pArKoUr, saj delo moderatorja ni da 'sodeluje' na forumu! Vazno je, da drzi svojo rubriko vzdrzevano!

p.s.: hvala za pohvalo! :P
Odgovori

ja jest bi tud scarab79-a pohvalu, čeprov nisem dolgo član tega foruma si mi že veliko pomagal pa ne samo meni tudi ostalim.

je pa nekaj res, tipkovnico ti bomo morali ukrast da se mal umiriš s posti da te bomo lahk ujel, k si nam prevec ušel :P jest sedaj na hitro še 22580 postov napišem pa te ujamem :P :P
Odgovori

Selines-ova slika Selines 11 nov 2005

Ok. Na živce mi gre to, ko nekateri moderatorji sploh nič ne sodelujejo na forumu pol pa ko po 10it letih pridejo pa zaklenejo kako temo itd. Drugače še pa vsi moderatorji kolikor toliko delajo na pravem! :ok: Pohvalu bi pa scaraba, ko ti res čist za vse pomaga! :P :bow:

Hja, jaz sem večkrat dnevno (praktično cel dan in vsaj enkrat zvečer) na forumu. Moraš pa razumeti, da se veliko tem ponavlja in se jih je ponovilo že kar nekajkrat. Nekomu ki je ravnokar prišel na forum na novo ali pa se oglasi na njem enkrat tedensko je to vseeno ali pa tega sploh ne opazi.

Včasih se ti pač bolj ali manj neumno zdi pogovarjati o eni in isti stvari. Se pa vključiš če ni ideje ali pa definitivno, da se uredi kak post, pogleda če se vsi vsaj približno držijo pravil, torej da se kulturno pogovarjajo. Kar je tudi dejansko tvoje delo. Torej moje. Ne pa postanje 100 /h :P

No, čeprav glede na moje število postov tudi tukaj ravno ne zaostajam.. ;-)
Odgovori
Zaklenjeno