Slike
Ustvaril
Heki
, okt 31 2005 09:24
Odgovorov v temi: 1087
Objavljeno 24 december 2008 - 22:26
itanium, definiraj malo natančneje kaj si s tem mislil "nč posebnga", preden načnemo žolčno debato...
In ni treba s takimi ("800 ISO in več z kratkimi časi") ven hodit, ker to ni SLR, ki (količkaj soliden) štarta šele pri 500 Eurih(v kitu z osnovnim objektivom pod 60mm)
In ni treba s takimi ("800 ISO in več z kratkimi časi") ven hodit, ker to ni SLR, ki (količkaj soliden) štarta šele pri 500 Eurih(v kitu z osnovnim objektivom pod 60mm)
Objavljeno 25 december 2008 - 12:57
Nisem rekel, da je slab, nisem rekel da je dober. Rekel sem da ni nič posebnega, torej nekaj vmes. Pač malo boljši kompaktnež
Vsekakor je zelo dober aparat za družinskega fotografa, ki že meji na tudi resnejše delo s fotografijami.
DSLR gor ali pa dol, šum je pomemben tudi pri kompaktnežih
DSLR gor ali pa dol, šum je pomemben tudi pri kompaktnežih
Objavljeno 25 december 2008 - 18:31
Nisem rekel, da je slab, nisem rekel da je dober. Rekel sem da ni nič posebnega, torej nekaj vmes. Pač malo boljši kompaktnež
Oprosti, ni samo "pač malo boljši kompaktnež", ampak je v sami špici (superzoom) kompaktnežev! Glej malo teste preden govoriš nekaj na pamet... :zvizg:
Boljši je edino Fujifilm FinePix S100FS, ki pa je tudi precej dražji (preko 500EUR).
Objavljeno 27 december 2008 - 01:23
Š e dve moji iz današnjega potepanja...
Po Himalaji?

Ne! Z Ljubeljskega platoja - Košuta na 486mm
in malo kasneje (večerni) pogled še na drugo stran proti Begunjščici ter Zelenici. Tokrat (v nasprotju s prvo fotko in polno iztegnjenega zoom-a) na najkrajši žariščni razdalji(široki kot) - 27mm
Fotografirano z 1/10 sekunde z roke! Stabilizator slike res odlično opravlja svoje delo! :yes:
Po Himalaji?

Ne! Z Ljubeljskega platoja - Košuta na 486mm
in malo kasneje (večerni) pogled še na drugo stran proti Begunjščici ter Zelenici. Tokrat (v nasprotju s prvo fotko in polno iztegnjenega zoom-a) na najkrajši žariščni razdalji(široki kot) - 27mm
Fotografirano z 1/10 sekunde z roke! Stabilizator slike res odlično opravlja svoje delo! :yes:
Objavljeno 29 december 2008 - 07:40
Medicius, preveč šuma, bi rekel itanium
Je morala bit pa tale scena pa skoraj temna na oko, ne? Ampak v minuti (ko je zaklop ves čas odprt) se nabere veliko svetlobe in detajlov, ki jih drugače s prostim očesom sploh ne vidiš...
MoOoG, ma bolj kot sama estetsko brezhibna kompozicija, so me očarale barve ostanka sončnega zahoda. Poleg tega niti nisem pričakoval da bo fotka tako dobro izpadla, zaradi tako (za posnetek iz roke) dolgega časa zaklopa. Sem bolj kot ne eksperimentiral...
Je morala bit pa tale scena pa skoraj temna na oko, ne? Ampak v minuti (ko je zaklop ves čas odprt) se nabere veliko svetlobe in detajlov, ki jih drugače s prostim očesom sploh ne vidiš...
MoOoG, ma bolj kot sama estetsko brezhibna kompozicija, so me očarale barve ostanka sončnega zahoda. Poleg tega niti nisem pričakoval da bo fotka tako dobro izpadla, zaradi tako (za posnetek iz roke) dolgega časa zaklopa. Sem bolj kot ne eksperimentiral...
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov