Bi bili zainteresirani za majice RN Foruma?
Ustvaril
bizi10
, nov 17 2005 09:41
Odgovorov v temi: 197
Objavljeno 02 december 2005 - 01:56
Glede na to, da gre za forum, bi jaz url spremenil na: http://www.racunalni...vice.com/forum/ :ok:
Objavljeno 02 december 2005 - 16:16
Ukvarjam se s tiskom na majice! Res bi moral biti napis kull,čeprav kdor naleti na vaš forum ga ne spušča pred očmi! Tako je moje razmišljanje! Jaz delam reklamo za ta forum z hitrostjo kot,da bi nosil majico!
RN forum je kot Julij Cezar "prišel,videl,zmagal!"
Matick2
RN forum je kot Julij Cezar "prišel,videl,zmagal!"
Matick2
Objavljeno 04 december 2005 - 19:18
Hvala za kritike.
Najprej moram povedat, da optimizacije za sitotisk še nisem delal, drugo dejstvo je, da tiste črte ne smejo bit preveč opazne (oz. vsaj zamislil si jih nisem kot pretirano opazne) - ravno prav (koliko pa je to - težko defeniram, ker zadeve nisem testiral).
Drugo v zvezi z napisom - zame ni težko spreminjat, dodajat, preoblikovat katerikol del design-a, tako, da bom povezavo takoj spremenil
Najprej moram povedat, da optimizacije za sitotisk še nisem delal, drugo dejstvo je, da tiste črte ne smejo bit preveč opazne (oz. vsaj zamislil si jih nisem kot pretirano opazne) - ravno prav (koliko pa je to - težko defeniram, ker zadeve nisem testiral).
Drugo v zvezi z napisom - zame ni težko spreminjat, dodajat, preoblikovat katerikol del design-a, tako, da bom povezavo takoj spremenil
Objavljeno 04 december 2005 - 21:00
grovy17 glede na to, da je sitotisk. Tako tanke črte prvič nebi prišle do izraza, drugič pa sito, preko katerega se tiska tako tankih črt ne zmore ;-)
No, ja, odvisno od sita.
S(m)o delali ze marsikaj tanjsega. Npr. pisava velikost 3.
Vecja tezava je enakomeren prehod iz bele v modro. Prav tako to podrazi zadevo. Stvar je sicer elegantno resljiva z "rasterjem", tako, da potem tiskas samo enobarvno.
Objavljeno 05 december 2005 - 09:41
Super. Prosil bi te če bi tole lahko čimprej dodelali jaz bi imel novo majico tam okrog božička 
V glavnem za naročilo majic uporabite temo: http://www.racunalni...ic.php?p=253168
Cena majice ne bo presegala 2.000 SIT majice pa bodo na voljo v ENI barvni kombinaciji. Zdaj pa se moramo zmenit še točno kateri model majice bi imeli, in katero barvo. Selines pravi da se spozna na Umcotove majice pa naj predlaga tri modele in si bomo med njimi izbrali ustreznega. Prav tako se moramo zedinit še okrog barve. Predlogi glede barve so: črna, temno modra, bež?
V glavnem za naročilo majic uporabite temo: http://www.racunalni...ic.php?p=253168
Cena majice ne bo presegala 2.000 SIT majice pa bodo na voljo v ENI barvni kombinaciji. Zdaj pa se moramo zmenit še točno kateri model majice bi imeli, in katero barvo. Selines pravi da se spozna na Umcotove majice pa naj predlaga tri modele in si bomo med njimi izbrali ustreznega. Prav tako se moramo zedinit še okrog barve. Predlogi glede barve so: črna, temno modra, bež?
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov