←  Digitalna umetnost

Računalniški forum - Računalniške novice

»

Prošnje :: Photoshop - stara tema

Zaklenjeno

Goldi-ova slika Goldi 05 dec 2005

No ker že dolgo nisem ustvaril nič pametnega v Photoshopu pa odpiram temo v kateri boste vsi lahko pisali vaše prošnje! Kaj bi radi imeli, mogoče kakšen podpis (izdelujem po slikicah, ki jih boste vi priložili!), banner, članek skratke vse! Jaz pa Vam bom probal ustreči! Če bi še kdo bil pripravljen pomagati kar z besedo na dan!

lp
Odgovori

bryant-ova slika bryant 05 dec 2005

Jaz bi lahko kaj pomagal, če hočeš. Vendar imam zaenkrat čas le čez vikend kar pa se bo kmalu (v nekaj tednih) spremenilo in bom lahko "delal" tudi čez teden :dance:
Odgovori

brane_new-ova slika brane_new 08 dec 2005

goldi ti si pa res zlat
Odgovori

pentium1-ova slika pentium1 08 dec 2005

Ja jaz bi imel eno prošnjo.
Če bi mi izdelal slika za ozadje, velikost mora biti vsaj 1280x1024(imam LCD in je taka priporočena resolucija).
Na sliki bi pa z ''gangsta'' črkami pisalo: The Game.
Pa prosil bi, če so notri lahko slike kakšnih low riderjev, ali pa samo ena, ali pa slika kakšnega ''gangsta'' območja(hood-a).
Hvala. :bravo: :ok:
Odgovori

Goldi-ova slika Goldi 08 dec 2005

A bo uredu?

Objavljena slika
Odgovori

pentium1-ova slika pentium1 09 dec 2005

To je to.
Hvala.
Off topic:Š e enkrat čestitke glede ohišje. :ok:
Odgovori

Gost__* 09 dec 2005

Jaz bi prosil, če lahko narediš sliko z resolucijo 1280x1024 na njej pa bi pa z črkami od southparka pisalo SoUtHpArK, v ozadju bi bili pa junaki (kenny, cartman...) Črke so pa: http://www.dafont.co...?file=southpark
Odgovori

pentium1-ova slika pentium1 09 dec 2005

BTW: Goldi, a bi se dalo pretvorit v .jpg format, ker če pustim obstoječega .png, so sence pod ikonoma zelo čudno, in črne barve, in mislim da je to povezano z .png formatom.
Hvala. :ok:
EDITED: Sem že rešil problem.Hvala. :ok:
Odgovori

Goldi-ova slika Goldi 09 dec 2005

Bo uredu?

Objavljena slika
Odgovori

cannibal-ova slika cannibal 09 dec 2005

no goldi ti maš čas pa naredi še zame nekaj no :mrgreen:
Rad bi mešanico black metalskega backgrounda. Na internetu poišči kako slikco od skupine gorgoroth in dimmu borgir ter vsakega na svojo stran. Če dobiš kako od dimmu borgir (samo pevca s kitaro), daj vsakega na svojo stran, na sredino obrnjen križ ki odseva svetlobo. Spodaj napiši black metal. Pisava je tvoja izbira, naj pa ne bo kaka raperska in to. Za ozadje lahko uporabiš karkoli, vendar naj ne bodo avtomobili ali kaj takega. Pa eh, saj nisi neumen da nebi vedel kaj paše skupaj in kaj ne. Daj, naredi nekaj :ok:
Glede slikic: Naj bosta samo pevca. Ker si profi, ti pomojem ne bo težko rezati ven človeka. Najdi shagratha s kitaro, in isto povečano sliko kot jo imam jaz tu na avatarju (pevec od gorgoroth). Poskusi izrezati ven, vsakega na svojo stran in drugo imaš že napisano.
Če narediš, si #1 :ok:
Tnx
Odgovori

Resolucija?? Križ obrnem horizontalno?
Odgovori

Goldi, saj veš kašen je satanistični križ ne? Resolucija 1024×768 :ok:
Križ: Obrnjen vertikalno.
Odgovori

hcraver-ova slika hcraver 09 dec 2005

Goldi, saj veš kašen je satanistični križ ne? Resolucija 1024×768 :ok:
Križ: Obrnjen vertikalno.

Tako ozdaje bi še jaz imel :mrgreen:
Odgovori

Goldi, če lahko, bi prosil da tisti tekst spodaj zamenjaš z "Open the gates" (brez ""). Naslov komada od Gorgoroth :ok:
To je vse :grin:
Odgovori

Eh saj vem narobe sem se izrazil, mislil sem na vertikalo, ker če griž obrneš horizontalno ni razlike :mrgreen:
Odgovori

Nekaj sem delal na tem a mi ni uspelo bom probal kej kasneje.. grrr vi metalci :mrgreen:
Odgovori

Gost__* 09 dec 2005

Tnx Goldi!
Odgovori

Nekaj sem delal na tem a mi ni uspelo bom probal kej kasneje.. grrr vi metalci :mrgreen:

No le daj :mrgreen:
Smo presnet*n folk ne? :dance: :mrgreen:
Odgovori

cannibal-ova slika cannibal 11 dec 2005

Eh ker sem goldija predolgo čakal sem wallpaper sestavil kar sam. Res da ne čisto po naročilu, vendar se mi zdi, da sem se kar dobro znašel (za začetnika!). Kaj pravite? :cool:
PS: Samarcina je moj nickname na spletu, zato spodaj piše samarcina :hmm:
Objavljena slika
Meni je svetoven :ok:
Š e potek: Z neta sem potegnil dol rumen ogenj, ga preuredil na svetlo modro barvo, povišal kontrast in posvetlil ter še nekaj makeupa.
Z neta sem potegnil še tale dimmu borgirjev fan wallpaper, izrezal in naredil transparenten, blending options, outer glow itd, senčenje in na koncu še pod efects-rendering-flare in dodal flare. Tako je spodaj viden rahlo pordečen popravek. Ful kul. Nato sem za logotu spremenil vidnost, in sicer na nekje 55% (transparentnost). Malo sem se še igral z pisavo. Naredil sem jo bolj ostro in špičasto. Da ne bo kdo mislil da gre za napakico. Nato napis samarcina, neviden, outer glow itd. Dodal notri, dal logo na visible, še malo hue/saturation in to je to :ok:
Odgovori

Goldi-ova slika Goldi 12 dec 2005

Lepo to ni problem naredit, naredi ti to kar si meni rekel :cool: P anisem nič delal ker me včeraj cel dan ni bilo v soboto sem šel zgodaj spat tako da sem po dolgem času spet za računalom :hmm:
Odgovori
Zaklenjeno