lp
Odkleni.si svojo Nokio brezplačno
Objavljeno 20 april 2007 - 12:37
Sprva so mi rekl, da naj si dam na svoj mobi 20 funtov in da me bodo poklical, sedaj so pa rekl, da moram imeti nujno njihovo kartico?
Kje naj jo dobim, pozna mogoče kdo koga iz Velike britanije?
lp
Objavljeno 27 junij 2007 - 07:49
Objavljeno 27 junij 2007 - 14:05
thaking, ne vem če deluje, lahko pa probaš:
http://www.gorky.inf...panje-telefona/
Sicer že mim, sem ga potem poslal kar v Britanijo k operaterju, ker po svetu se ga ni dalo odkleniti, sicer bi bilo pa zanimivo sprobat tale "vodič", čeprav sem mnenja da ne bi delovalo. Namreč če velikim mačkom, ki se z odklepanjem po celem svetu ukvarjajo že vrsto let( v bistvu jim je to služba)niso uspeli pogruntati, pol je to kar resen "problem". So pa prišli sedaj na tržišče box-i z možnostjo BB5 unlock....
Objavljeno 05 avgust 2008 - 14:41
Pol pa po novega, če ne bo gotov! :gun:
Drugač pa super je tale odkleni.si! :ok:
Sploh nisem vedel zanj, dokler se danes nisem spravil na net brskat, kako bom odklenil fotrov(nerabljen) telefon... :joj:
Objavljeno 09 avgust 2008 - 15:22
seveda pa rabite za uspešen odklep tudi generator imei kode, tako da če kdo ima to ali ve za kakšno povezavo naj naredi novo temo in vse to prestavi tja, spodaj je pa opisan postopek za dostop do skritega menija!!!
1. telefoni, ki imajo na tipkovnici puščice:
(puščica v levo, zvezdica, zvezdica, puščica v levo)
2. telefoni, ki imajo smerno tipko (joystick):
(smerna tipka v levo, zvezdica, zvezdica, smerna tipka v levo)
3. telefoni, ki imajo ob strani vrtljivi gumb (jogdial):
(vrtljivi gumb navzdol, zvezdica, zvezdica, vrtljivi gumb navzdol)
Objavljeno 13 maj 2009 - 19:31
Se pravi bi šlo odkleniti tudi Sony Ericsson P990i. Enega sem nekje uvidel, ki pa je žal zaklenjen na Simobil.navodila za odklep aparatov tipa ericsson oz. sonyericsson:
seveda pa rabite za uspešen odklep tudi generator imei kode, tako da če kdo ima to ali ve za kakšno povezavo naj naredi novo temo in vse to prestavi tja, spodaj je pa opisan postopek za dostop do skritega menija!!!
1. telefoni, ki imajo na tipkovnici puščice:
(puščica v levo, zvezdica, zvezdica, puščica v levo)
2. telefoni, ki imajo smerno tipko (joystick):
(smerna tipka v levo, zvezdica, zvezdica, smerna tipka v levo)
3. telefoni, ki imajo ob strani vrtljivi gumb (jogdial):
(vrtljivi gumb navzdol, zvezdica, zvezdica, vrtljivi gumb navzdol)
Objavljeno 25 maj 2009 - 07:55
http://www.odkleni.si
Na tej spletni strani si sedaj lahko vsak od vas sam odklene svojo Nokio brezplačno!
Poleg so tudi podrobna navodila, če pa bodo še kakšna druga vprašanja, pa kontaktirajte ekipo preko kontaktnega obrazca.
Moderatorja bi prosil, da temo naredi Sticky, da bo vsak videl to opcijo.
Zanima me, če se bo v prihodnje stran še kaj nadgradila za odklepanje še preostalih mobilnih telefonov?
---------------------
Pametneje uporabi informacije
http://www.pametneje.com
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov