KaKo odstraniti?
cannibal
12 jan 2006
koporc, izprazniš karanteno, ali pa sam pobrišeš okuženo datoteko.
Offtopic: Zakaj imaš NODa v hrvaščini :zvizg:
Offtopic: Zakaj imaš NODa v hrvaščini :zvizg:
koporc
12 jan 2006
Mah na hitr sem ga mogu dol potegnt pa nism najdu slo verzije sej za silo je že!
Kam naj to grem k mi ga noče očistit sej se tud na sliki vid da ni možnosti očisti oz. je siva!
lp,koporc
Kam naj to grem k mi ga noče očistit sej se tud na sliki vid da ni možnosti očisti oz. je siva!
lp,koporc
lukaz
12 jan 2006
greš v karanteno pa tm zbrišeš ane!
vidm da maš še pando a ona ti ga ne zazna?
koporc
12 jan 2006
greš v karanteno pa tm zbrišeš ane!
Panda je napol zbrisana dol pa že prej mi ga ni zaznaval pol sem dal pa NOD32 gor pa mi je napisal da mam nevem kolk virusov gor vse druge sem zbrisu sam tega pa nisem uspel(pri drugih je bila možnost očisti(glej sliko v prvem postu))
lp,koporc
dragan75
12 jan 2006
Če ne gre drugače, pojdi v varni zagon in ga ročno pobriši (lokacija datoteke je znana)
Chili2k
13 jan 2006
pobriši Pando v celoti, to lahko narediš v Varnem zagonu; pazi - ni vedno tako, da če je več programov, da bolje deluje...namreč lahko se ti procesi med seboj "stepejo", tako da v tem primeru, se ti Windowsi ne bodo odzivali več...pošlji ZS če boš imel naknadne težave :zvizg:
bimbam
13 jan 2006
poiskusi z tune up utilitys 2006 , ali z system mehanicom 6 , ali clean register pobrisati vse ostanke. to se mora nahajati vse v registru (govorim za pando) , potem pa poizkusi še enkrat pregledati z nodom. Možno je da je našel kaj od pande tale tvoj nod 32.
p.s. panda je zelo zahtevna za brisanje z registra !
lahko se tudi lotiš sam brisanje registra v Zaženi vpišeš regedit in greš pogledat sam v software ali security , če je tam kaj še vpisano pod panda (izključno od pande)
p.s. panda je zelo zahtevna za brisanje z registra !
lahko se tudi lotiš sam brisanje registra v Zaženi vpišeš regedit in greš pogledat sam v software ali security , če je tam kaj še vpisano pod panda (izključno od pande)
koporc
13 jan 2006
Če ne gre drugače, pojdi v varni zagon in ga ročno pobriši (lokacija datoteke je znana)
Lokacija datoteke je znana vendar jo ni v tistem direktoriju!
lp,koporc
scarab79
14 jan 2006
koporc, najbrz zato, ker jo NOD spravi v svojo mapo za karanteno, ob ponovnem zagonu, pa se ponovno namesti! :zvizg:
koporc
14 jan 2006
Noter v mapi ESET NOD32 so pač mape in med njimi ni karantena vendar samo infected files! V tej mapi sem jaz vse pobrisu pa se dve datoteki zbrišeta pa potem čez par sekund že spet posnameta???
lp,koporc
lp,koporc
juree
14 jan 2006
Si že šel v Safe mod, pa tam probal pobrisati. Če nisi pa pojdi. Chili2k, zate sem bil pa presenečen da nisi BitDiffenderja predlagov
scarab79
15 jan 2006
juree,Chilli2k je ze prav povedal! Tu se ni sprasevalo za zamenjavo obstojecega AV za drugega, ampak za resitev obstojece situacije! :ok:
koporc, temo zaklepam! :ok:
koporc, temo zaklepam! :ok: