Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Novosti

Odgovorov v temi: 117

#101 Dino Sepe

Dino Sepe

nOObie

• Members
  • 7 objav

Objavljeno 07 maj 2011 - 21:11

Zasledil sem, da v Slovenijo prihajajo novi telefoni drugega največjega proizvajalca telekomunikacijske opreme na svetu – giganta Huawei. Peto najinovativnejše podjetje, takoj za Facebookom, Amazonom, Applom in Googlom, bo na slovenskem trgu predstavilo enega od svojih najsodobnejših mobilnih telefonov, ki bo na voljo pri Tušmobilu. Baje super mobitel ki bo konkurenca tako HTCju, boji se lahko Nokia, Samsung in ostali...

Za vse ki bi slučajno podvomili v telefone pa tole še na ogled...

Visit My Website

Pripete priponke

• 1203242_1166077_untitled.JPG

#102 Mija Mikon

Mija Mikon

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 11 maj 2011 - 09:55

http://www.mobile.si...-tusmobilu.html

Tušmobil bo kot prvi in edini mobilni operater na slovenskem trgu ponudil mobilne telefone drugega največjega svetovnega proizvajalca mobilnih tehnologij, Huawei. V paketu Vesolje bo za 1 evro na voljo mobilni aparat z operacijskim sistemom Andorid, Huawei IDEOS X5, ki ponuja izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

http://www.mobile.si...0-ideos-x5.html

Ideos X5 je futurističen in skrivnosten mobilni telefon, ki deluje s pomočjo operacijskega sistema GoogleAndroid™ OS, v2.2 (Froyo), ima 5 MP fotoaparat z bliskavico LED, HD 720p@30 fps kamero, Wi-Fi, A-GPS, Dolby mobile zvok in med drugim tudi zelo zmogljivo, 1500 mAh baterijo.

#103 Dino Sepe

Dino Sepe

nOObie

• Members
  • 7 objav

Objavljeno 12 maj 2011 - 09:14

Huawei U8800 IDEOS X5 je mobilnik ki ima vgrajen 3.8 inčni TFT capacitive zaslon na dotik, vgrajena sta tudi accelerometer in proximity senzor, na dnu zaslona pa so tipke občutljive na dotik. Android 2.2 FroYo poganja 800MHz Scorpion Qualcomm MSM7230 Snapdragon procesor z Adreno 205 GPU. Na voljo je 2 oz. 4GB internega spomina, ki ga je moč razširiti z microSD kartico (do 32GB). Za povezavo v svet skrbi HSDPA do 14.4Mbps (model U8800H) in HSUPA do 5.76Mbps, Wi-Fi b/g/n in Bluetooth 2.1.

Več na: http://www.blog.upor.../#ixzz1M1b3PibP

Meni izgleda hudo, danes ga grem sprobat, pa da vidmo kaka huda igračka je to :)

#104 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 02 junij 2011 - 14:54

Ma jest sem kr mal skeptičen glede te firme Huawei. Mam rajš HTC-je :detective:.

#105 Rok

Rok

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 26 september 2011 - 16:43

Pa je že kakšen lastnik tega telefona tukaj na forumu? Tudi jaz nekako prisegam na HTC. Sense na Androidu je preprosto zakon ;)

#106 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 28 september 2011 - 14:50

Dokler ga ne bo prodajal kdo izmed naših ponudnikov mobilne telefonije, ga bo redko kdo imel. Sem pa videl, da se ga da dobiti na bolhi. No kar se mene tiče rajši kupim telefon pri mobilnem ponudniku, da sem vsaj glede garancije miren. Tudi sicer pa firma Huawei nima ravno perfektnega renomeja, tako da tudi, če bi ga ponujal kak naš mobilni ponudnik, ga verjetno ne bi kupil. Bolj zaupam firmam, kot sta npr. HTC in Samsung.

#107 fl3shy

fl3shy

nOObie

• Members
  • 9 objav

Objavljeno 27 december 2011 - 14:45

Dokler ga ne bo prodajal kdo izmed naših ponudnikov mobilne telefonije, ga bo redko kdo imel. Sem pa videl, da se ga da dobiti na bolhi. No kar se mene tiče rajši kupim telefon pri mobilnem ponudniku, da sem vsaj glede garancije miren. Tudi sicer pa firma Huawei nima ravno perfektnega renomeja, tako da tudi, če bi ga ponujal kak naš mobilni ponudnik, ga verjetno ne bi kupil. Bolj zaupam firmam, kot sta npr. HTC in Samsung.

a dj nehi no kje zvis govuris k da je use najlepš p najdražji najbolš! prjatu ni apple najaci!! ni niti sony najbols!!! dons pa usaka nova stvar je narejena da dela tko da ti kej crkne je isto sans k pr applu!!!!

sj baje tut razmerje med prodanimi avti pa avti k pridejo na servis ma bmw vec k renault!

sicer pa na svetu mamo 2 vrste ljudi 1-ni k kupjo tist k jim je lepš pa misljo da če je firma je najbolš 2-gi smo pa tisti ki enostavno pogledamo vsto denarja po pa sam gledamo kaj je bols po specifikacijah za ta dnar! in sorry v tem pogledu ni še nikol zmagu ne sonny ne apple ne intel, itd!!! ker dons sam ves na kolk casa se menja mobitele pomoje da kr vecina na 2let !!!! to pa usak nov gsm ti bo delu! razn če maš nevem kašno srečo v nesreči da glih teb crkne 1 na tolk miljonov gsm-jov!!!

Tk oda brezveze se neki greste kaj je bols kaj slabs pa da ce je kitajski je zanč krneki sj appla sestavlajo 12letni decki k jih izkoriscajo na tajskm pa kitajsk hehehe!!!!!!!FTW

Itk pa najaci gsm zdle je HTC ZETA Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) +Quad-core 2.5 GHz +8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, dual-LED flash + 1080p@30fps

HTC POWER

Meu sm appl shit 4 in mam zdj htc sensation nikol vec na ksn appl al p kej druzga sam se HTC!

In če bo Huawei dau vn gsm k bo pojedu u spec druge pa da bo cena taka k mora bit ga kupm takoj ker dons ne sme bit veze kdo ga nardi al appl al p Huawei to mora delat !!!!

#108 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 28 december 2011 - 22:45

a dj nehi no kje zvis govuris k da je use najlepš p najdražji najbolš! prjatu ni apple najaci!! ni niti sony najbols!!! dons pa usaka nova stvar je narejena da dela tko da ti kej crkne je isto sans k pr applu!!!!

sj baje tut razmerje med prodanimi avti pa avti k pridejo na servis ma bmw vec k renault!

sicer pa na svetu mamo 2 vrste ljudi 1-ni k kupjo tist k jim je lepš pa misljo da če je firma je najbolš 2-gi smo pa tisti ki enostavno pogledamo vsto denarja po pa sam gledamo kaj je bols po specifikacijah za ta dnar! in sorry v tem pogledu ni še nikol zmagu ne sonny ne apple ne intel, itd!!! ker dons sam ves na kolk casa se menja mobitele pomoje da kr vecina na 2let !!!! to pa usak nov gsm ti bo delu! razn če maš nevem kašno srečo v nesreči da glih teb crkne 1 na tolk miljonov gsm-jov!!!

Tk oda brezveze se neki greste kaj je bols kaj slabs pa da ce je kitajski je zanč krneki sj appla sestavlajo 12letni decki k jih izkoriscajo na tajskm pa kitajsk hehehe!!!!!!!FTW

Itk pa najaci gsm zdle je HTC ZETA Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) +Quad-core 2.5 GHz +8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, dual-LED flash + 1080p@30fps

HTC POWER

Meu sm appl shit 4 in mam zdj htc sensation nikol vec na ksn appl al p kej druzga sam se HTC!

In če bo Huawei dau vn gsm k bo pojedu u spec druge pa da bo cena taka k mora bit ga kupm takoj ker dons ne sme bit veze kdo ga nardi al appl al p Huawei to mora delat !!!!

Popravi pisavo, začni tvorit berljive stavke, ki niso v slengu in popravi svoj egoističen ton pisanja!

Kot drugo HTC Zeta še ni niti uradno naznanjena.

#109 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 29 december 2011 - 20:42

@fl3shy sej niti ne vem, kako bi komentiral ta tvoj izliv. Zgleda sploh ne prebereš vsega, kar jest napišem. Firmi Huawei pač zaenkrat še ne zaupam tako, kot nekaterim drugam in nisem edini. Če bi prebral moj celoten odstavek, ki si ga citiral, pa zelo zaupam firmi HTC, ki je tudi tebi povšeči. Pa piši malo bolj berljivo.

#110 binegruden13

binegruden13

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 24 marec 2013 - 20:07

Pozdravljeni,

v novi številki Računalniških novic se prebral rubriko "Mobilne telefone bomo kmalu napolnili v 5 sekundah". Rad bi poskusil to, da vidim če uspe. Imam pa težavo ker ne najdem grafitovega oksida pomešanega z disperzijo(vodo).

Če bi lahko kdo pomagal s kakšnim linkom ali nasvetom bi bil zelo vesel.

hvala

lp Bine

#111 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 29 marec 2013 - 16:57

Galaxy S IV

http://www.gsmarena....axy_s4-5125.php

Navdušeni? Ja? Ne?

Meni je super, samo se mi vseeno zdi nesmiselno ga kupovat ob predpostavki, da imaš njegovega predhodnika.

#112 komatar2

komatar2

Raziskovalec

• Members
  • 34 objav

Objavljeno 27 julij 2013 - 15:01

Zdravo

Bi mi pomagali, ne tako dolgo nazaj je izšel v mobitelu, modem in rutar v enem Huawei E5776s (http://www.mobitel.s...nid=1&nidx=2078), prej sem imel le eno napravco ,ki si jo mogel preklapljati  iz enega računalnika v prenosnik, ter tudi na mobitelu nisem imel wifi-ja, dokler nisem kupil te naprave ,ki jo imam priključenega na skupnem računalniku, ter lovim wifi z drugimi napravami, vendar iz moje sobe prenosnik skoraj ne lovi signala, na napravi pa piše da ima možnost priključitev zunanje antene, kar bi pomoje pomagalo, vendar sploh ne vem kakšno anteno rabim oz. kaj sploh potrebujem in kje to kupiti?

Prosim za pomoč.

Lp

#113 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 29 julij 2013 - 06:20

Sicer iz tvojega prispevka je težko razumeti kaj želiš, vendar, če se ne motim imajo te naprave možnost priklopa zunanje antene za ojačitev GSM signala in ne za ojačitev WiFi signala, če si to želel povedati?

Za več specifikacij glede tvojega usmerjevalnika preberi v navodilih, lahko se obrneš na servis/distributerja ali na Mobitel...

#114 komatar2

komatar2

Raziskovalec

• Members
  • 34 objav

Objavljeno 29 julij 2013 - 09:49

Kaj pa tiste internetne antence za brezžični internet ali bi to delovalo na prenosniku?

#115 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 29 julij 2013 - 10:32

Vedno potrebuješ konektor, kamor lahko priklopiš anteno. Običajno ima prenosnik anteno vgrajeno v zaslon.

Drugo anteno bi lahko pogojno priklopil, če bi odprl prenosnik in spodaj priklopil svojo anteno na ustrezen konektor.

Ali seveda če kupiš USB ali drug Wifi vmesnik, ki podpira priklop zunanje antene.

Drugače si wifi točko poskušal premakniti kam drugam v prostoru ali kako drugače postaviti? Preveri tudi ali imaš kje zapisano kako so nameščene antene v tej napravi in s pravilno postavitvijo bi lahko pridobil kaj na signalu med napravama...

#116 komatar2

komatar2

Raziskovalec

• Members
  • 34 objav

Objavljeno 29 julij 2013 - 15:27

Napravo nism nič premikal saj je priklopljena na zelo kratkem kablu cc 35cm. Prenosnika pa tudi ne mislim podirati saj tega nism vešč .

Kakšn vmesnik pa bi to potreboval in kakšno antenco približno. Ali lahko kakšn link od antenc in vmesnika pls, ker nevem kako naj bi sploh zgledalo?

#117 Jesenko Janez

Jesenko Janez

nOObie

• Members
  • 10 objav

Objavljeno 03 avgust 2013 - 23:06

Pozdravljeni, ni ravno telefon ampak prvič vidim ta dodatek. Se ga splača vzet?

http://www.sikso-sho...am-i8530-.html#

lp.

#118 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 490 objav

Objavljeno 04 avgust 2013 - 00:35

Pozdravljeni, ni ravno telefon ampak prvič vidim ta dodatek. Se ga splača vzet?

http://www.sikso-sho...am-i8530-.html#

lp.

Če misliš da boš rabil, da. Spletna trgovina je ok.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov