Polnenje mobi računa
Objavljeno 27 februar 2006 - 15:44
Objavljeno 27 februar 2006 - 15:46
Omenil je polnenje na tuj račun, za kar je ukazni niz kot sem ga napisal. Je pa potrebno ločiti polnenje na drugo številko na princip da se zaračuna naročniku (preko wapa- tisti ki želi nekomu polniti pa mora biti naročnik), ali pa polnenjenje tuje številke z vrednostnico (mobi kartico - za tak način je potrebno v telefon vtipkati ukazni niz kot sem napisal)
Objavljeno 27 februar 2006 - 16:17
Vsi imate narobe. Poglejte ce sem jaz narocnik, in bi rad nekomu nafilal telefon. Se pravi bi nakoncu meseca ko bi jaz dobil račun, moral plačati tolk pa tok kokr sem nafilal. Jaz pri sebi nimam kartice, iz svojega računa bi nekomu napolnil telefon. Sicer to ni zame ampak dal sem samo primer. Prosim lahko kdo pomaga :thumbsup:
Objavljeno 27 februar 2006 - 16:19
ukaznega niza kot je 127 ni več, tako da naročniki ne morejo več polniti mobi uporabnikom preko teg ukaznega niza, lahko pa ga napolnijo preko wapa, tako kot sem rekel.
Poleg tega lahko kdorkoli napolni nekomu račun če ima mobi kartico z ukaznim nizom kot sem ga napisal.
Tko da hmm
Objavljeno 27 februar 2006 - 17:14
Sosed je dobil račun za 14k, od tega za polnjenje drugim 10k!!
Pa se je raz*uko, ko to sploh ni un filo in sma klicala številko 121 (pomoč), in je tista gospodična tam povedala kombinacijo št. začela se je *127* pol pa naprej ....
Če je to narobe ima pa mobitel nesposobne ljudi... :twisted:
Objavljeno 27 februar 2006 - 17:38
Luzdi, se ne bom strinjal!!
![]()
Sosed je dobil račun za 14k, od tega za polnjenje drugim 10k!!
Pa se je raz*uko, ko to sploh ni un filo in sma klicala številko 121 (pomoč), in je tista gospodična tam povedala kombinacijo št. začela se je *127* pol pa naprej ....
Če je to narobe ima pa mobitel nesposobne ljudi... :twisted:
Glej, nič ni treba o nesposobnosti govort, ker očitno je šlo v tem primeru za zlorabo, torej nekdo si je sposodil telefon tvojega soseda ter na hitro vtipkal ta ukazni niz, ter nekomu polnil telefon. Krivda je ubistvu na strani tvojega soseda, kaj pa posoja telefonu človeku kateremu ne zaupa
No vglavnem iz takih razlogov se je pa tudi ukinilo polnenje na tak način (preko ukaznega niza) ;-)
pentimu1 ;-)
Objavljeno 27 februar 2006 - 18:08
Ne na tak način se ne da več polnit, lahko pa naročniki še vedno polnijo drugim račun (tako da se jim obračuna k mesečni naročnini) preko wapa, kje se to nahaja sem napisal malce višje, zakaj pa so postopek kot si ga ti napisal ukinili sem pa tudi obrazložil ;-) :grin:
Objavljeno 27 februar 2006 - 23:21
*127*1000(cifra polnjenja v sit max 12.000 sit)*0413876856(telefonska prejemnika)in lojtra# in pritisni pokliči
Če ne deluje pošlji Moneta na 1919 počakaj na odgovor in ponovi zgornji postopek! :ok:
Ne dela ta storitev trenutno! Tudi za tiste, ki še niso presegli limita. Trenutno je onemogočena ta storitev.
Pa sploh...lahko v znesku zapišeš samo toliko, za kolikor se vrednostnice prodajajo...torej: 1000, 2500, 5000 in 10000
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov