Vozniški izpit pri 16-letih
Ustvaril
mateya
, apr 29 2006 14:18
Odgovorov v temi: 46
Objavljeno 29 april 2006 - 14:22
Mislim, da to začne veljati šele drugo leto, drugače se pa ne splača delati, ker moraš voziti v spremstvu nekoga ki ima ne vem koliko časa že izpit oz. v spremstvu staršev
vseeno če te potem oni peljejo
pa potem moraš pri 18ih spet delati nek izpit da lahko sam voziš
Objavljeno 29 april 2006 - 15:21
men se to zdi čista bedarija delat izpit pri 16-letih:
1. zato ker se ne smeš sam vozit ampak v spremstvu...
2. pa zato ker ko dopolniš 18 let moraš opravljati še en izpit, da lahko potem čisto samostojno voziš, kar pa pomeni še en dodaten strošek!!!!!
drugače pa mislim da ta zakon še ni stopil v veljavo, ali pa se motim!?
1. zato ker se ne smeš sam vozit ampak v spremstvu...
2. pa zato ker ko dopolniš 18 let moraš opravljati še en izpit, da lahko potem čisto samostojno voziš, kar pa pomeni še en dodaten strošek!!!!!
drugače pa mislim da ta zakon še ni stopil v veljavo, ali pa se motim!?
Objavljeno 29 april 2006 - 20:10
ej kokr sm jst razumu se bo res dal delat pri 16-ih, pa tko da pol voziš v spremstvu staršev, pa da morš pr 18ih spet nek delat, pa pr 21! spet nardit par ur, sam se mi pa zdi (sem kr siguren), da tud če to delaš pri 18ih, morš pri 21 naredit še tistih par ur....
tko nekak nam je lansk let razlagu predavatelj na CPP
tko nekak nam je lansk let razlagu predavatelj na CPP
Objavljeno 29 april 2006 - 21:37
primozagar, če delaš pri 18ih si do 21-tega(oz. tri leta od narejenega izpita) voznik začetnik, kar pomeni da imaš lahko maximalno 7 kazenskih točk in seveda 0-promilov alkohola v krvi.... ni ti pa treba potem nobenih dodatnih ur, to je samo če delaš pri 16ih, imaš potem kasneje še nekaj kar moraš opraviti da lahko samostojno voziš.....
Objavljeno 01 maj 2006 - 13:00
zdej naj gledamo mularijo že za volanom al kaj :roll: da bo še več zastojev ko bo vs paničen sred križišča, jao jao kam gremo...
Btw Borac Žan pri 16 pa si že zrev da sedeš za volan? Pri teh letih naj vozijo mopede in grejo delat izpit za traktor če ne druzga. Avto naj pustijo 18+, razn če dajo omejitev moči motorja..
Btw Borac Žan pri 16 pa si že zrev da sedeš za volan? Pri teh letih naj vozijo mopede in grejo delat izpit za traktor če ne druzga. Avto naj pustijo 18+, razn če dajo omejitev moči motorja..
Objavljeno 01 maj 2006 - 14:17
latilen, izpita pa trenutno ne opraviš le, če napraviš kako hudo veliko napako!!
Ko sam ga jaz delav, mi je očital, da sem se 20km/h prehitro peljal v naselju!!
Pa mi je brez večjega teženja dal izpit.
p.s. tam ni spremljal signaliacije (ali pa me je inštruktor narobe učil)
Ko sam ga jaz delav, mi je očital, da sem se 20km/h prehitro peljal v naselju!!
Pa mi je brez večjega teženja dal izpit.
p.s. tam ni spremljal signaliacije (ali pa me je inštruktor narobe učil)
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov