Parfumi
Objavljeno 24 junij 2006 - 11:33
Potem so pa še antiprespiranti, ki zavirajo potenje. i think.Dezodorant - sredstvo za odstranjevanje neprijetnega vonja
Parfum - raztopina dišav ali zmesi dišav in eteričnih olj v alkoholu
Deodoranti so veliko manj močni od parfumov. Kot je zgoraj napisano - deo je, če se potimo, da ne smrdimo; parfum pa je zgolj da dišimo (vonj), le da je bolj močan.
Objavljeno 24 junij 2006 - 21:39
Sicer pa že nekaj časa iščem nek zelo znani parfum - noro dobro diši, če kdo pozna naj pomaga, spomnim se le flaške: in sicer je bela, da špricne pa jo je potrebno stisniti ob strani, ne na vrhu.
Cel opis, vem. Žal ga je samo po tem težko iskati..
Našel..
Calvin Klein Crave.. :ok:
Objavljeno 13 september 2006 - 20:18
sedaj, po tanovem, imam pa imam Cerruti Image mmm, odličen vonj, punce so tudi takšnega mnenja :)
--
deotorant imam Nivea for Men, kolonjsko :), pa ESPRIT.
Objavljeno 14 september 2006 - 00:03
deodorant kateri ima "kroglico", ga namažem enkrat na dan, če je sila, kaka rekreacija, pa večkrat, vendar ta skrbi samo za vonj pod pozduho, drugje se ga ne vonja...
tako, da se vsak dan še komot s parfumom pošpricam (hotel sem "vse" od ene firme, torej od Cerrutija, pa pride malo preveč drago)
en Cerruti je za dvajset "tvojih" axe africa ;)
Objavljeno 14 september 2006 - 08:50
Jah itak, vsak ima svoj okus. ;)Klemi4, hehe, pa se lahko kosa z africo? :D No, sej prav, vsak naj uporablja, kar njemu diši.
Jaz sem tudi včasih uporabljal te parfume "nižjega cenovnega razreda", pa negrem več nazaj :), po vonju se ne morejo primerjati s dražjimi.
Pojdi enkrat s tvojim v kakega Mullerja, pa probita parfume, jaz imam rad nežne, kot je Image ali Live Jazz.
Objavljeno 03 december 2006 - 12:41
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov