Nezaželjena SMS sporočila (M-vrata) - ODJAVA
Ustvaril
Luzdi
, maj 16 2006 14:46
Odgovorov v temi: 48
Objavljeno 07 februar 2008 - 14:59
Ima kdo probleme z 6868? :?:
Znorel bom!!! :verymad:
Nikoli nisem nič naročal pa mi kljub temu pošiljajo vsak teden iz 6868 ponudbo ogledov raznih posnetkov, če pošljem ključno besedo na njihovo šrtevilko. Take barabe, ki stojijo za tem bi vse postreljal. :gun:
Zelo me moti in me zanima kako to odpraviti in če me to prejemanje SMS-ov kaj stane, saj jaz nikdar nisem nič naročal preko mobitela. :x
Prosim pomagajte. :please:
EDIT:
Sem že našel odgovor. Poslal sem STOP na 6868. Me pa kljub temu zanima kako ti modeli izbirajo "žrtve" in če me je to prejemanje SMS-ov kaj stalo? :verymad:
Znorel bom!!! :verymad:
Nikoli nisem nič naročal pa mi kljub temu pošiljajo vsak teden iz 6868 ponudbo ogledov raznih posnetkov, če pošljem ključno besedo na njihovo šrtevilko. Take barabe, ki stojijo za tem bi vse postreljal. :gun:
Zelo me moti in me zanima kako to odpraviti in če me to prejemanje SMS-ov kaj stane, saj jaz nikdar nisem nič naročal preko mobitela. :x
Prosim pomagajte. :please:
EDIT:
Sem že našel odgovor. Poslal sem STOP na 6868. Me pa kljub temu zanima kako ti modeli izbirajo "žrtve" in če me je to prejemanje SMS-ov kaj stalo? :verymad:
Objavljeno 07 februar 2008 - 15:33
Medicius, sami od sebe nikoli ne pošiljajo sporočilo. Nekako si se zagotovo prijavil
Imajo pa polno hinavksih trikov, morda si se na kakšen časopis naročeval pa dodal kje kakšno kljukico ali karkoli takega. Ni nujno da si samo SMS poslal. Je pa odvisno od sporočil, nekatera so plačljiva nekatera ne.
Objavljeno 07 februar 2008 - 22:28
Luzdi, iz mojega telefona ni šlo nobeno sporočilo v tak namen, prijavljal ali naročal pa tudi nisem ničesar. Kaj pa, če mi je kdo poslal kako sms voščilnico za božično-novoletne praznike, saj od takrat nekje se je ta norija začela in me od takrat vodijo, kot "žrtev"? Je to možno?
Objavljeno 09 maj 2008 - 17:13
Jaz mam probleme s številko 4477 ki mi kar naprej pošilja spam in zaračuna 1€ za stvari ki me sploh ne zanimajo. Imam simobil predplačniško kartico.
Sem se uspešno odjavil, pisalo pa je:
odjavljeni ste iz vseh storitev na kratki številki 4477
za prekinitev pošlji besedo STOP na številko +4477
prav tako s stevilke 6868:
odjavljeni ste iz vseh storitev na kratki številki 6868
za prekinitev pošlji besedo STOP na številko +6868
Sem se uspešno odjavil, pisalo pa je:
odjavljeni ste iz vseh storitev na kratki številki 4477
za prekinitev pošlji besedo STOP na številko +4477
prav tako s stevilke 6868:
odjavljeni ste iz vseh storitev na kratki številki 6868
za prekinitev pošlji besedo STOP na številko +6868
Objavljeno 09 maj 2008 - 20:54
Če se nikakor ne morete odjavit, pridite na najbližji Mobitelov center in to uredimo brez problema. Velja samo za mobitelove uporabnike.
LP :thumbsup:
Ali pokličite 121 in povejte da naj vas odjavijo in vas bodo brez problema. Velja samo za mobitelove uporabnike ki nimajo naročnine (like me :ok: ) .
LP :ok:
Objavljeno 31 januar 2009 - 17:59
Glejte, priporočam vam, da se na take brezvezne vsebine, ki ti jih pošiljajo sploh ne prijavljate. Sam sem imel tudi te probleme pred dvema letoma, prijavljen sem bil na šest vsebin. Pol sem jih klical in so me odjavili. Š e dobro!!!
Sedaj pa nimam več teh problemov, ker nisem nikjer prijavljen.
Zato se NE prijavljajte na te vsebine, ker samo denar žerejo!!
:twisted: :gun:
Sedaj pa nimam več teh problemov, ker nisem nikjer prijavljen.
Zato se NE prijavljajte na te vsebine, ker samo denar žerejo!!
:twisted: :gun:
Objavljeno 12 oktober 2009 - 12:45
Ma kdo ve kako na Simobilu ustaviš preklet dobrojutro.net in pa Noodle, ker mi gresta totalno na živce in nikjer ne najdem kode, kako to ustavim. Dobrojutro mi SMSe pošilja magari ob treh zjutri, Noodle pa MMSe. Mi je dopizdilo, ker te kurčeve SMSe plačujem skoraj toliko, kot telefonske pogovore...
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov