Bigboy moje mnenje je, da če ti je enkrat "zaštekalo", sedaj se tega bojiš, da se nebi ponovilo! V sex-shopih prodajajo sprej, ki ti nekako pomaga k erekciji in jo tudi podaljša. Sprej ni namenjen samo temu, ampak ima pomen, da ti čas erekcije podaljša tudi pri prezgodnjem izlivu. Moja prijateljica ima sex-shop in mi je rekla, da se tega zelo veliko proda in da tudi resnično pomaga!
težave z erekcijo
Ustvaril
Bigboy
, avg 21 2006 09:56
Odgovorov v temi: 23
Objavljeno 21 september 2006 - 18:35
Bigboy moje mnenje je, da če ti je enkrat "zaštekalo", sedaj se tega bojiš, da se nebi ponovilo! V sex-shopih prodajajo sprej, ki ti nekako pomaga k erekciji in jo tudi podaljša. Sprej ni namenjen samo temu, ampak ima pomen, da ti čas erekcije podaljša tudi pri prezgodnjem izlivu. Moja prijateljica ima sex-shop in mi je rekla, da se tega zelo veliko proda in da tudi resnično pomaga!
Matick2, povsem napačno razmišljaš. Za impotenco, sploh pri mladen človeku, ponavadi ni vzrok v telesni nezmožnosti doseči erekcijo, saj je telesno zdrav, ampak je predvsem psihični razlog.
Prezgodnji izliv pa je pogosto nezavedni kompromis med poželenjem in bojaznijo. Torej bolj bo se nekdo hotel "izkazati", sploh če gre za golo seksualno zadovoljitev brez čustev, večji bo strah, da bo neuspešen.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov