Poceni dobre fotoaparat?
Ustvaril
JakacBatko
, nov 17 2006 12:15
Odgovorov v temi: 24
Objavljeno 17 november 2006 - 12:15
Jst že dolgo sanjam o fotoaparatu z objektivom. Parkrat sem že slikal z njim in mi je zelo všeč. Moj stari digitalc je pa brez funkcij. Mislim... ne potešijo moje potrebe v slikah. Zanima me če poznate kak poceni fotoaparat z objektivi, pa po zmerni ceni. Trenutno sem pripravljen dat 150.000sit. Pa zdej bodo kmalu še prazniki pa bo še nekaj malega prišlo. Če mate kak predlog prosim da pošljete kake slike al pa linke. Hvala :bow:
Objavljeno 17 november 2006 - 12:21
Hm govoriš samo o aparatih z objektivom..verjetno misliš DSLR ali mogoče staro kalsiko SLR?
Za 150k v DSRL svetu nekaj že verjetno kar dobiš, predvsem če ti nebi bil problem kupiti rabljene robe. Za tak denar dobiš že kar kakšen luškan kompletek Nikona d70s kateri je odličen aparat.
Za 150k v DSRL svetu nekaj že verjetno kar dobiš, predvsem če ti nebi bil problem kupiti rabljene robe. Za tak denar dobiš že kar kakšen luškan kompletek Nikona d70s kateri je odličen aparat.
Objavljeno 17 november 2006 - 13:20
No saj potem bi bil kakšen d70s zelo primeren recimo
Če pa hočeš prav novega iz police bo pa 150k malce premalo, razen če ob bodyu kupiš kit objektiv - v tem rangu pa je definitivno med boljšimi Pentax k100d še posebno če gledaš bodye s kit objektivi (Olympus in Pentax sta znana po najboljši kit objektivih daleč pred Canonom ali nikonom)
Objavljeno 17 november 2006 - 13:43
Objavljeno 17 november 2006 - 14:57
k100d je cenejši pa baje boljši..no kako bi ljubitelji fotografije (ali celo pro fotografi) izbrali si poglejte temo:
Pentax k100d ali Canon 350d?
Pentax k100d ali Canon 350d?
Objavljeno 17 november 2006 - 21:53
scarab79, ja ampak veš kako je s tem. Izgubiš recimo avtomatični fokus, ročno ostrenje pa zahteva kar veliko prakse ter truda, v velikih okoliščinah pa je praktino nemogoč, tako da je to bolj tako tako. Tudi sam sem bil sprva prepričan da si bom dokupil stare objektive, ko pa sem zadevo sprobal pa sem se kar malce odvrnil od te poteze. Navedel je pa tudi , da je neka posebna izdaja torej ni za nošenje okoli tako da, če so kakšni redki primerki (kot je sam navedel) se osebno nebi igral.
Je pa definitivno velik dejavnik, če ne kar največji pri nakupu ravno to - če ima kdo že kaj opreme doma oz. si lahko sposoja od kakšnih bližjih znancev/kolegov.
Če je pa nekdo popolnoma nov v DSLR svetu je pa zgodba drugačna
Je pa definitivno velik dejavnik, če ne kar največji pri nakupu ravno to - če ima kdo že kaj opreme doma oz. si lahko sposoja od kakšnih bližjih znancev/kolegov.
Če je pa nekdo popolnoma nov v DSLR svetu je pa zgodba drugačna
Objavljeno 23 november 2006 - 19:47
A mislite da bi bil Cannon EOS 300D dober zame?
http://www.quesabesd...agenes,493.html
Dans sem že dvignu dnar z banke
http://www.quesabesd...agenes,493.html
Dans sem že dvignu dnar z banke
Objavljeno 24 november 2006 - 12:22
Sej ne da sem popoln začetnik. Jst zlo veliko slikam. In tut ene par fotoaparatov sem zamenju. Sam zdej bi se pa res rad posvetu fotografiji ker mislim it na mulimedije.
/opozorilo moderatorja: Daj prosim malce več časa posveti tudi tvojemu pisanju, ker res ne bom vsakega prispevka popravljal. Torej malce bolj berljivo, sej bo šlo. Ok? Luzdi
Jst sem kupu Olympus E-500. Sedaj še čakam da pride na dom... ko pa pride pa prec nardim kako vredu fotko pa vam jo pokažem ;-)
/opozorilo moderatorja: Daj prosim malce več časa posveti tudi tvojemu pisanju, ker res ne bom vsakega prispevka popravljal. Torej malce bolj berljivo, sej bo šlo. Ok? Luzdi
Jst sem kupu Olympus E-500. Sedaj še čakam da pride na dom... ko pa pride pa prec nardim kako vredu fotko pa vam jo pokažem ;-)
Objavljeno 28 november 2006 - 21:08
JakacBatko, sem skromen in se potemtakem že vnaprej naročam na ta ojektiv: http://www.mixi.tv/k...t_id=1250033216
:thumbsup:
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov