predlogi za 16. tekmovanje v PS
abruzii™
18 nov 2006
Ker ste nekateri med tednom odsotni, sem odprl predloge že danes, tako da lahko glasujete in se konec tedna predstavite s svojim izdelkom.
Glasovanje za predloge bo trajalo do četrtka 23.11. (18:00h), ko se bo odprlo tekmovanje, ki bo trajalo do sobote (cca. 22.00), nakar nastopi glasovanje naj. izdelka (do nedelje zvečer)).
Dobrodošli tudi novi člani! :bow:
Tudi tukaj se upoštevajo glasovi, ki imajo komentar!
Komentar je obvezen!
Glasovanje za predloge bo trajalo do četrtka 23.11. (18:00h), ko se bo odprlo tekmovanje, ki bo trajalo do sobote (cca. 22.00), nakar nastopi glasovanje naj. izdelka (do nedelje zvečer)).
Dobrodošli tudi novi člani! :bow:
Tudi tukaj se upoštevajo glasovi, ki imajo komentar!
Komentar je obvezen!
scotapipa
19 nov 2006
Predelava orožja je bila malo mimo, vsaj z mojega vidika. Nevem tudi zakaj je bilo toliko glasov zanjo in potem samo štirje izdelki?
Tokrat sem za predelavo avtomobila, videl sem že nekaj izdelkov, sam pa se tega še nisem lotil.
Tokrat sem za predelavo avtomobila, videl sem že nekaj izdelkov, sam pa se tega še nisem lotil.
plaz
19 nov 2006
Sam sem glasoval za logotip. Ne spomnim se, kdaj je bilo to nazadnje na tekmovanju.
ArYeS
19 nov 2006
scotapipa, saj ni bila predelava orožja, bilo je design orožja.
Hja meni je bilo tekmovanje daleč najboljše, čeprav je izdelkov resno primankovalo.
Tudi jaz sem za Logotip saj ga ni bilo že dosti časa.
Hja meni je bilo tekmovanje daleč najboljše, čeprav je izdelkov resno primankovalo.
Tudi jaz sem za Logotip saj ga ni bilo že dosti časa.
eros
19 nov 2006
Meni je v bistvu vseeno, malo me bolj vleče k templati ali pa predelavi.
plaz
19 nov 2006
Predlagam, da se tudi tu upoštevajo le glasovi s komentarjem v primeru neodločenega izzida.
VirusBuster
19 nov 2006
Glasoval za fotomontažo. Bi bilo zanimivo kakega Busha videt...
HeXeR
19 nov 2006
:roll: jaz tudi.Glasoval sem za template (spletno stran)! :ok:
juree
19 nov 2006
EnakoFotomontaža, da bi se malo nasmejali
player123
19 nov 2006
NUFAN, to je ze najmanj 5-6 tekmovanje za designe pa template...
itanium
19 nov 2006
Glasoval sem za izdelavo logotipa. Mislim, da bo to najlažje narediti in bo posledično zaradi lahke izdelave tudi velika udeležba ;-)