najhujši predmet
lynx
21 nov 2006
Kakšne mate, kr neki. To je osnovna izobrazba. Sam ruralne sociologije nikakor ne morem uvrstiti v to kategorijo.
koporc
21 nov 2006
Likovne umetnosti glih ne maram v prvem letniku pa tudi Fizika mi ni všeč...
cannibal
21 nov 2006
player123, jaz tudi sovražim umetnost, imamo pa razdeljeno na likovno in glasbeno. Glasbeno še prenašam, likovne pa ne. Sicer tale program, ki ga zdaj delamo, je še nekako enostaven in zabaven (perspektiva), a če se spomnim, kaj bomo delali naprej, me že zdaj boli glava (ponavljam :zvizg: ). Ne trpim pa grafičnega oblikovanja, ki je podoben umetnosti, imamo ga pa še ob ponedeljkih dve uri, da ti res zamori začetek šolskega tedna, zoprna profesorica, ravno danes sva se ostro skregala ker je pametovala da sem program doma narisal (krneki podpisuje liste) in sva se skregala ampak je popustila. Baba pač ne razume in pri nas se dogajajo take stvari, da te vpišejo da manjkaš kljub temu da si pri pouku, in obratno. Gob je katastrofa, sploh pa je hudič ker delamo veliko tudi s tušem in redisi ter Rotringi, ki so najprej dragi, hitro se zlomijo, pa radi se spacajo in zamašijo. Groza. Ne trpim teh predmetov.
Imam pa rad OGP, ker se učimo o internetu in telekomunikacijah na splošno in angleščina ni problem. Pa še profesorica je kul, se rada pogovarja o nadnaravnih silah, duhovih pa ta stuff. Je kar zanimivo pri angli
Imam pa rad OGP, ker se učimo o internetu in telekomunikacijah na splošno in angleščina ni problem. Pa še profesorica je kul, se rada pogovarja o nadnaravnih silah, duhovih pa ta stuff. Je kar zanimivo pri angli
abruzii™
22 nov 2006
Ko sem jaz hodil v šolo sem najbolj sovražil tehnično risanje. Mogoče tudi zaradi profesorja. Zakaj? Ker so bile domače naloge dolgotrajne in moral si biti zbran in precizen. To ni bilo: "daj, da prepišem". Po šoli, še niti enkrat tega nisem potreboval!
ViSoKa180
22 nov 2006
Zgodovina pa naj bo splošna ali glasbena (zaradi učiteljev).
!Raffy!
22 nov 2006
FIZIKA :joj: :joj: :joj: Profesorca je taka da te... Stara, ni ji več do življenja, naveličana učenja, plešasta
Že beda jo je poslušat, kaj šele druga!
Saj se vidi pri ocenah: športna napoved (pri vseh) No vsaj jaz sem dobo 4 ker sem bil prvi vprašan ne! :grin:
Saj se vidi pri ocenah: športna napoved (pri vseh) No vsaj jaz sem dobo 4 ker sem bil prvi vprašan ne! :grin:
ShadowMaN
22 nov 2006
Matematika, fizika in osnove elektrotehnike! :x Men najhujši predmeti. :verymad:
breakdancer
22 nov 2006
Jaz bi jih kar več naštel
:matematika, fizika, biologija, nemščina :bah:
bambus
22 nov 2006
Ah, vse je v kur*u. Če bi že izpostavil, pa vsekakor biologija, najbolj brezvezen predmet, kar jih je. Kemija pa tudi ni daleč zadaj ...
borutvel
22 nov 2006
Slovenščina: slovnični del, književnost je OK. Slovnica pa "kr neki".
Kje bi uporabil znanje o vseh prislovnih določilih, zaimikih, povedkih,.. še sedaj ne vem.
Uporabne stvari (uporaba velikih začetnic in ločil), ki jih potem v življenju potrebuješ vsak dan učni načrt stlači v par ur.
Kje bi uporabil znanje o vseh prislovnih določilih, zaimikih, povedkih,.. še sedaj ne vem.
Uporabne stvari (uporaba velikih začetnic in ločil), ki jih potem v življenju potrebuješ vsak dan učni načrt stlači v par ur.
D.J.ANDY
22 nov 2006
borutvel, to si, vsaj jaz tako mislim, zelo dobro povedal. Mislim, da nekatere stvari (beri: velika večina stvari), ki se jih učimo nikoli zares ne bom potreboval. Hodim na ekonomsko, nameravam nadaljevati študij psihologije - in kaj neki bom rabil matematiko (logaritme, zaporedja, kotne funkcije), kar bom rabil vedeti .. . . ah sploh ne bom pisal . . .
player123
22 nov 2006
Robi-, racunalnistvo je pri nas res veselo ker bi lahko postal ucitelj. Resno. Vse kar razlozi ucitelj sem ze vedel...
P.S. v nasem razredu bi mogli videti ucitelja za ESV (elektricni sistemi v vozilu) ker dela vse tako kot bi ga nastavil na slow motion
P.S. v nasem razredu bi mogli videti ucitelja za ESV (elektricni sistemi v vozilu) ker dela vse tako kot bi ga nastavil na slow motion
sennheiser
22 nov 2006
Matematika, ker imamo eno iz tam dol (bosna) in človek ne more vrjeti predava nam napol v slo napol v bosanščini, pa me ne mara, ker je moj oče policaj. Gre pa kmalu v pokoj, ker sem pa tak človek, da nimam nič proti nobenemu, ki je normalen (ona je izjema) ji bom pa reku pojdite lepo nazaj od koder ste prišli....
borutvel
22 nov 2006
Nacionalnost učitelja nima nobene veze.
So pač dobri in slabi učitelji.
Ampak taki pred penzijo so ponavadi najhujši. :sick:
So pač dobri in slabi učitelji.
Ampak taki pred penzijo so ponavadi najhujši. :sick:
Incredigirl
23 nov 2006
Oh, zelo lahek odgovor, absolutno sta to matematika in fizika! :sick:
FuBeK
23 nov 2006