←  Šola

Računalniški forum - Računalniške novice

»

najhujši predmet

lynx-ova slika lynx 21 nov 2006

Kakšne mate, kr neki. To je osnovna izobrazba. Sam ruralne sociologije nikakor ne morem uvrstiti v to kategorijo. :hmm:
Odgovori

koporc-ova slika koporc 21 nov 2006

Likovne umetnosti glih ne maram v prvem letniku pa tudi Fizika mi ni všeč...
Odgovori

boneknitter-ova slika boneknitter 21 nov 2006

Matematika mi gre na živce.
Odgovori

cannibal-ova slika cannibal 21 nov 2006

player123, jaz tudi sovražim umetnost, imamo pa razdeljeno na likovno in glasbeno. Glasbeno še prenašam, likovne pa ne. Sicer tale program, ki ga zdaj delamo, je še nekako enostaven in zabaven (perspektiva), a če se spomnim, kaj bomo delali naprej, me že zdaj boli glava (ponavljam :zvizg: ). Ne trpim pa grafičnega oblikovanja, ki je podoben umetnosti, imamo ga pa še ob ponedeljkih dve uri, da ti res zamori začetek šolskega tedna, zoprna profesorica, ravno danes sva se ostro skregala ker je pametovala da sem program doma narisal (krneki podpisuje liste) in sva se skregala ampak je popustila. Baba pač ne razume in pri nas se dogajajo take stvari, da te vpišejo da manjkaš kljub temu da si pri pouku, in obratno. Gob je katastrofa, sploh pa je hudič ker delamo veliko tudi s tušem in redisi ter Rotringi, ki so najprej dragi, hitro se zlomijo, pa radi se spacajo in zamašijo. Groza. Ne trpim teh predmetov.
Imam pa rad OGP, ker se učimo o internetu in telekomunikacijah na splošno in angleščina ni problem. Pa še profesorica je kul, se rada pogovarja o nadnaravnih silah, duhovih pa ta stuff. Je kar zanimivo pri angli :hmm:
Odgovori

abruzii™-ova slika abruzii™ 22 nov 2006

Ko sem jaz hodil v šolo sem najbolj sovražil tehnično risanje. Mogoče tudi zaradi profesorja. Zakaj? Ker so bile domače naloge dolgotrajne in moral si biti zbran in precizen. To ni bilo: "daj, da prepišem". Po šoli, še niti enkrat tega nisem potreboval!
Odgovori

ViSoKa180-ova slika ViSoKa180 22 nov 2006

Zgodovina pa naj bo splošna ali glasbena (zaradi učiteljev).
Odgovori

!Raffy!-ova slika !Raffy! 22 nov 2006

FIZIKA :joj: :joj: :joj: Profesorca je taka da te... Stara, ni ji več do življenja, naveličana učenja, plešasta :hmm: Že beda jo je poslušat, kaj šele druga!
Saj se vidi pri ocenah: športna napoved (pri vseh) No vsaj jaz sem dobo 4 ker sem bil prvi vprašan ne! :grin:
Odgovori

Mojster_Ogna-ova slika Mojster_Ogna 22 nov 2006

VSE...razn športne vzgoje pa računalništva :hmm:
Odgovori

ShadowMaN-ova slika ShadowMaN 22 nov 2006

Matematika, fizika in osnove elektrotehnike! :x Men najhujši predmeti. :verymad:
Odgovori

breakdancer-ova slika breakdancer 22 nov 2006

Jaz bi jih kar več naštel :hmm::matematika, fizika, biologija, nemščina :bah:
Odgovori

bambus-ova slika bambus 22 nov 2006

Ah, vse je v kur*u. Če bi že izpostavil, pa vsekakor biologija, najbolj brezvezen predmet, kar jih je. Kemija pa tudi ni daleč zadaj ...
Odgovori

borutvel-ova slika borutvel 22 nov 2006

Slovenščina: slovnični del, književnost je OK. Slovnica pa "kr neki".

Kje bi uporabil znanje o vseh prislovnih določilih, zaimikih, povedkih,.. še sedaj ne vem.

Uporabne stvari (uporaba velikih začetnic in ločil), ki jih potem v življenju potrebuješ vsak dan učni načrt stlači v par ur.
Odgovori

cyberlukir-ova slika cyberlukir 22 nov 2006

Osnove elektrotehnike, matematika, slovenščina...
Odgovori

D.J.ANDY-ova slika D.J.ANDY 22 nov 2006

borutvel, to si, vsaj jaz tako mislim, zelo dobro povedal. Mislim, da nekatere stvari (beri: velika večina stvari), ki se jih učimo nikoli zares ne bom potreboval. Hodim na ekonomsko, nameravam nadaljevati študij psihologije - in kaj neki bom rabil matematiko (logaritme, zaporedja, kotne funkcije), kar bom rabil vedeti .. . . ah sploh ne bom pisal . . .
Odgovori

player123-ova slika player123 22 nov 2006

Robi-, racunalnistvo je pri nas res veselo ker bi lahko postal ucitelj. Resno. Vse kar razlozi ucitelj sem ze vedel...

P.S. v nasem razredu bi mogli videti ucitelja za ESV (elektricni sistemi v vozilu) ker dela vse tako kot bi ga nastavil na slow motion :hmm:
Odgovori

sennheiser-ova slika sennheiser 22 nov 2006

Matematika, ker imamo eno iz tam dol (bosna) in človek ne more vrjeti predava nam napol v slo napol v bosanščini, pa me ne mara, ker je moj oče policaj. Gre pa kmalu v pokoj, ker sem pa tak človek, da nimam nič proti nobenemu, ki je normalen (ona je izjema) ji bom pa reku pojdite lepo nazaj od koder ste prišli....
Odgovori

borutvel-ova slika borutvel 22 nov 2006

Nacionalnost učitelja nima nobene veze.
So pač dobri in slabi učitelji.

Ampak taki pred penzijo so ponavadi najhujši. :sick:
Odgovori

Incredigirl-ova slika Incredigirl 23 nov 2006

Oh, zelo lahek odgovor, absolutno sta to matematika in fizika! :sick:
Odgovori

badmaster-ova slika badmaster 23 nov 2006

Briši toti post :>
Odgovori