najhujši predmet
www83
23 nov 2006
Matematika, zato ker sem imel same take profesorje, ki so sami seb razlagali.
Telovadba, zato ker smo mogli tečt v kratkih hlačah ob 9.00 zjutraj okoli šole, kot eni motenci.
Glasba, zato ker nisem mogel poslušati tega žaganja, hodil sem h glasbi samo zaradi profesorice. :srce:
Telovadba, zato ker smo mogli tečt v kratkih hlačah ob 9.00 zjutraj okoli šole, kot eni motenci.
Glasba, zato ker nisem mogel poslušati tega žaganja, hodil sem h glasbi samo zaradi profesorice. :srce:
ViSoKa180
23 nov 2006
www83, a ste metal poslušali pri glasbenem pouku ali čemu praviš ti žaganje?
sennheiser
23 nov 2006
Ja res tisti pred penzijo so najhujši, ampak kaj če začne po domače vn metat besede še posebaj ko je zelo jezna pa jo nič ne razumeš kaj govori. Drugač pa kaka ekonomija je od začetka fullll borring.
Free ipod
23 nov 2006
Pomoje je metal bolj podoben žaganju, ali še bolj ''švasanju'', kot pa resna stara muska.
crni 10i
24 nov 2006
Najhujši predmet je slovenščina, niti pomislit nočem nanjo tko je grozna!!!!!!
pupyka
30 nov 2006
sennheiser, se strinjam s tabo mene je v tem letu uciteljica za slovenscino saj 2x al pa vec poslala iz razreda... :S Najbolj mi gre na zivce matematika in biologija
bambus
03 dec 2006
Jaz pa najraje spise pišem, problem nastane, ko ne vem, o čem bi pisal, ker ponavadi, no kar vedno, so spisi na temo domačega branja, za katere pa ponavadi ne najdem časa.
Prav tako so mi seminarske dokaj všeč, ker ponavadi tudi nakladam. :zvizg:
Borac Žan
28 jan 2007
Pri meni vodi biologija, ki mi gre pošteno na jetra. In pa tudi nemščina.
Schweinerei
28 jan 2007
Biologija in Kemija oba zaradi učiteljice.Teži,teži,teži...
Hydr@
28 jan 2007
Meni gredo na jetra;
-slova-> slaba profesorca ki ne zna držati discipline (5nas piše snov (jaz ker imam 2))
-italjanščina -> profesorca; Aaaa bom rekla aaaa, Vidmar, bom rekla tako aaaa, če se misliš hecat, lahko greš k nemcem
-zgodovina -> profesorca je nacist
-slova-> slaba profesorca ki ne zna držati discipline (5nas piše snov (jaz ker imam 2))
-italjanščina -> profesorca; Aaaa bom rekla aaaa, Vidmar, bom rekla tako aaaa, če se misliš hecat, lahko greš k nemcem
-zgodovina -> profesorca je nacist
GodFather
28 jan 2007
Lani diskretne strukture na FRI-ju, v srednji šoli skor vse, razn matematike in geografije, letos na faksu ekonomika podjetij in pa osnove avtomatike (samo zaradi profesorja).
cashmaker
29 jan 2007
Tisti ki imate zdaj toliko čez slovenščino, potem boste pa šli študirat kakšno matematiko, računalništvo, elektrotehniko, strojništvo,... si boste še prehitro premislili :!: Jaz bi sedaj po samo pol leta samega računanja (na elektrotehniki) dal vse za kakšno uro slovenščine, zemljepisa, ali česarkoli podobnega. Samo da bi nahal številke gledat,
ker na koncu bo že takšna kriza, da iz vsake stvari vidiš številke, in iz vsakega problema integralni račun. Na koncu se mi res ne zdi čudno, da si vsi fiziki dobijo slavistke.
:twisted:
Je pa res, da je priljubljenost predmeta zelo odvisna od profesorja - na kak način poda snov.
Je pa res, da je priljubljenost predmeta zelo odvisna od profesorja - na kak način poda snov.
kramp
29 jan 2007
Lani diskretne strukture na FRI-ju, v srednji šoli skor vse, razn matematike in geografije, letos na faksu ekonomika podjetij in pa osnove avtomatike (samo zaradi profesorja).
Pa dej no, diskretne strukture so pa ja v redu :roll:
Drugače pa v srednji šoli nisem nikoli maral nemščine, zgodovine, filozofije :x
Venom_XXX
08 feb 2007
Jaz se pa učim Madžarski jezik in ne grem mi najboljše...Imam 1,3,3,3.