←  Šola

Računalniški forum - Računalniške novice

»

najhujši predmet

www83-ova slika www83 23 nov 2006

Matematika, zato ker sem imel same take profesorje, ki so sami seb razlagali.
Telovadba, zato ker smo mogli tečt v kratkih hlačah ob 9.00 zjutraj okoli šole, kot eni motenci.
Glasba, zato ker nisem mogel poslušati tega žaganja, hodil sem h glasbi samo zaradi profesorice. :srce:
Odgovori

ViSoKa180-ova slika ViSoKa180 23 nov 2006

www83, a ste metal poslušali pri glasbenem pouku ali čemu praviš ti žaganje?
Odgovori

www83-ova slika www83 23 nov 2006

Žaganje:igranje na violino in podobnim inštrumentom.
Odgovori

sennheiser-ova slika sennheiser 23 nov 2006

Ja res tisti pred penzijo so najhujši, ampak kaj če začne po domače vn metat besede še posebaj ko je zelo jezna pa jo nič ne razumeš kaj govori. Drugač pa kaka ekonomija je od začetka fullll borring.
Odgovori

Free ipod-ova slika Free ipod 23 nov 2006

Pomoje je metal bolj podoben žaganju, ali še bolj ''švasanju'', kot pa resna stara muska.
Odgovori

crni 10i-ova slika crni 10i 24 nov 2006

Najhujši predmet je slovenščina, niti pomislit nočem nanjo tko je grozna!!!!!! :mrgreen:
Odgovori

pupyka-ova slika pupyka 30 nov 2006

sennheiser, se strinjam s tabo mene je v tem letu uciteljica za slovenscino saj 2x al pa vec poslala iz razreda... :S Najbolj mi gre na zivce matematika in biologija :mrgreen: :oops:
Odgovori

St.Michael-ova slika St.Michael 30 nov 2006

"matematika" ter "algoritmi in programiranje"

:hmm:
Odgovori

nucam čite-ova slika nucam čite 03 dec 2006

Matematika in tota fizika!
Odgovori

pikoli-ova slika pikoli 03 dec 2006

Spisi pri slovenščini. :mrgreen:
Ko bi znal vsaj mal nakladat. :D
Odgovori

bambus-ova slika bambus 03 dec 2006

Jaz pa najraje spise pišem, problem nastane, ko ne vem, o čem bi pisal, ker ponavadi, no kar vedno, so spisi na temo domačega branja, za katere pa ponavadi ne najdem časa. :mrgreen: :D Prav tako so mi seminarske dokaj všeč, ker ponavadi tudi nakladam. :zvizg:
Odgovori

bostixxl-ova slika bostixxl 28 jan 2007

Slovenščina pa matematika zarad učiteljic
Odgovori

Borac Žan-ova slika Borac Žan 28 jan 2007

Pri meni vodi biologija, ki mi gre pošteno na jetra. In pa tudi nemščina.
Odgovori

Schweinerei-ova slika Schweinerei 28 jan 2007

Biologija in Kemija oba zaradi učiteljice.Teži,teži,teži...
Odgovori

Hydr@-ova slika Hydr@ 28 jan 2007

Meni gredo na jetra;
-slova-> slaba profesorca ki ne zna držati discipline (5nas piše snov (jaz ker imam 2))
-italjanščina -> profesorca; Aaaa bom rekla aaaa, Vidmar, bom rekla tako aaaa, če se misliš hecat, lahko greš k nemcem
-zgodovina -> profesorca je nacist
Odgovori

GodFather-ova slika GodFather 28 jan 2007

Lani diskretne strukture na FRI-ju, v srednji šoli skor vse, razn matematike in geografije, letos na faksu ekonomika podjetij in pa osnove avtomatike (samo zaradi profesorja).
Odgovori

cashmaker-ova slika cashmaker 29 jan 2007

Tisti ki imate zdaj toliko čez slovenščino, potem boste pa šli študirat kakšno matematiko, računalništvo, elektrotehniko, strojništvo,... si boste še prehitro premislili :!: Jaz bi sedaj po samo pol leta samega računanja (na elektrotehniki) dal vse za kakšno uro slovenščine, zemljepisa, ali česarkoli podobnega. Samo da bi nahal številke gledat, :mrgreen: ker na koncu bo že takšna kriza, da iz vsake stvari vidiš številke, in iz vsakega problema integralni račun. Na koncu se mi res ne zdi čudno, da si vsi fiziki dobijo slavistke. :) :twisted:

Je pa res, da je priljubljenost predmeta zelo odvisna od profesorja - na kak način poda snov.
Odgovori

kramp-ova slika kramp 29 jan 2007

Lani diskretne strukture na FRI-ju, v srednji šoli skor vse, razn matematike in geografije, letos na faksu ekonomika podjetij in pa osnove avtomatike (samo zaradi profesorja).

Pa dej no, diskretne strukture so pa ja v redu :roll:

Drugače pa v srednji šoli nisem nikoli maral nemščine, zgodovine, filozofije :x
Odgovori

Venom_XXX-ova slika Venom_XXX 08 feb 2007

Jaz se pa učim Madžarski jezik in ne grem mi najboljše...Imam 1,3,3,3.
Odgovori

FuBeK-ova slika FuBeK 09 feb 2007

V gimnaziji najbolj nemaram biologije.
Odgovori

Hitri odgovor