FIA Formula 1
Ustvaril
Borac Žan
, nov 30 2006 23:02
Odgovorov v temi: 2416
Objavljeno 07 oktober 2007 - 08:52
plaz, jah do sedaj je res imel več sreče od rdečih, a nesreče pri več kot 200kmh zaradi počene gume ne gre pozabiti, sploh ko se ti nekaj dirk kasneje to ponovi, nato pa ogroziš naslov zaradi tega...
Ne vem zakaj niso gum menjali prej, jaz sem se skoraj 5 min histerično drl v zaslon naj zamenja gume, nato pa videl razcefrano pnevmatiko...
Ne vem zakaj niso gum menjali prej, jaz sem se skoraj 5 min histerično drl v zaslon naj zamenja gume, nato pa videl razcefrano pnevmatiko...
Objavljeno 07 oktober 2007 - 09:11
Možno je pa tudi, da se bosta Fernando in Lewis v preveliki borbi medsebojno izločila. Pomojem Alonso raje vidi, da zmaga Kimi kot pa Lewis...
Drugače je imel pa Lewis skozi celo sezono srečo... Niso ga kaznovali za nevarno vožnjo za varnostnim avtomobilom, niso mu odvzeli točk zaradi vohunjenja, celo z dvigalko so ga dvignili nazaj na dirko, pa še bi lahko naštevali...
Š e novica: Wurz se bo po koncu te sezone upokojil.
Drugače je imel pa Lewis skozi celo sezono srečo... Niso ga kaznovali za nevarno vožnjo za varnostnim avtomobilom, niso mu odvzeli točk zaradi vohunjenja, celo z dvigalko so ga dvignili nazaj na dirko, pa še bi lahko naštevali...
Š e novica: Wurz se bo po koncu te sezone upokojil.
Objavljeno 07 oktober 2007 - 16:49
Ampak kakšne je streljal Walter Wolf, mi je kar polepšal spremljanje dirke.
Nekaj citatov iz današnje dirka najdete tukaj
http://opla.blog.sio...tajske-7102007/
Nekaj citatov iz današnje dirka najdete tukaj
http://opla.blog.sio...tajske-7102007/
Objavljeno 11 oktober 2007 - 10:15
Pobrali so konstuktorjem, vendar pa bi jaz pobral tudi voznikom. Zakaj? Saj so, če ne več, vsaj 20% na takih pozicijah ravno na račun omenjenih afer!
Saj zmaga npr. Hemilltona "dvigne" tudi McLaren.
Pri nas, npr. kolesarju pri doping kontroli pokaže pozitivno; s tem osramoti tudi klub, sponzorje,...in ravno obratno!
Saj zmaga npr. Hemilltona "dvigne" tudi McLaren.
Pri nas, npr. kolesarju pri doping kontroli pokaže pozitivno; s tem osramoti tudi klub, sponzorje,...in ravno obratno!
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov