Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#2121 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:moški zadnjih vrat

Objavljeno 22 oktober 2007 - 20:46

Borac Žan, Ne morem komentirat, ker nisem na tekočem z to sezono. Naj povedo drugi svoje mnenje.

#2122 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 22 oktober 2007 - 20:50

Smo le docakali, da ima tud kimi enkrat malo srece :mrgreen:

Pod to se je pa potrebno podpisat.

#2123 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 22 oktober 2007 - 21:04

fant, am...s to sezono...
Menda pa ja veš, da je Kimi svetovni prvak in Ferrari konstruktorski prvak. To ve še moja babica, pa je sploh ne zanima.

borutvel, prav imaš ja. Razplet mu je šel povsem na roko ...

#2124 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 23 oktober 2007 - 09:48

A formulo še kdo gleda sploh?

#2125 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 23 oktober 2007 - 13:33

Glede na letošnjo zanimivo sezono, polno preobratov, bi si upal trditi, da je Formula manj gledana kot lani, vendar ni doživela takšnega padca gledanosti, kot je bil zabeležen na prvih dirkah. Razlog je seveda samo en. MS.

Tako da se počasi spet stabilizira. Tako zanimive sezone, kot je bila letos že dolgo nismo gledali (jaz še nikoli) in je še kar nekaj časa ne bomo....

#2126 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 23 oktober 2007 - 13:39

Tako da se počasi spet stabilizira. Tako zanimive sezone, kot je bila letos že dolgo nismo gledali (jaz še nikoli) in je še kar nekaj časa ne bomo....

Hakkinen <-> M.S. dvoboji. Za moje pojme eni boljših. Hakkinen z odličnim Mclarnom, neverjetnim pospeškom iz ovinka, M.S. z dobro končno hitrostjo in pač njegovo vožnjo po dežju... :oops: Torej predvsem sezona 99' , v 98 ga je Hakkinen praktično uničil..

#2127 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 23 oktober 2007 - 13:58

Selines, tudi to je bilo zanimivo ja.
Samo takrat je bil McLaren dokaj superioren, pa še nobenih težav ni imel znotraj ekipe...
Kar so jih pa v tej sezoni imeli malo morje.

#2128 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 23 oktober 2007 - 17:04

Razlog za izgubo naslova pri Lewisu Hamiltonu.

#2129 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 23 oktober 2007 - 19:48

Jaz sem gledal ene 20% zadnje tekme, ker je bil možen zanimiv razplet.

#2130 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 03 november 2007 - 17:18

Glede na letošnjo zanimivo sezono, polno preobratov, bi si upal trditi, da je Formula manj gledana kot lani, vendar ni doživela takšnega padca gledanosti, kot je bil zabeležen na prvih dirkah. Razlog je seveda samo en. MS.

Hm.. te tvoje domneve ne bodo povsem drzale! Na zacetku je verjetno res bil rahel upad gledanosti, vendar se je kasneje toliko dvignil, da je se sam Brnie priznal, da je kapnilo vec denarja v zep kot pa prejsnja leta iz naslova TV pravic... tako, da je po mojih domnevah prej vec ljudi spremljalo F1 kot pa manj...

#2131 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 04 november 2007 - 00:45

plaz, tale razlog je izmišljen s strani nekega nemškega novinarja. Lewis je sam opozoril na to da to ni res...
Kakorkoli, upad? Kvečjemu večje zanimanje...Toliko kot se je letos F1 pojavljala v vseh medijih se še nikoli ni...zakaj? Mclaren, in njihova velika kazen in procedure ki je bila potrebna do njih sta že odplačala del teh 100M€ ker je bil sponzorski delež "malce" višji konec sezone zaradi veliko pogostejše uporabe v medijih kot je bilo pričakovano...
Pa še odhod Alonsa je najverjetneje lepo napolnil žepke Ronove ekipe...
In kam bo šel Alonso? Omenjajo se Renault, Toyota, Red Bull,...zadnji najbolj resno dokler niso pri letečih bikih tega ovrgli, da mu je Flavio ponudil pogodbo vemo, ali jo je sprejel? Toyota pa je baje ponudila največ a ne vem če bi Alonso željan novega naslova šel k tako nezanesljivemu moštvu, ki je bilo pravtako vpleteno v afero, samo nihče ni sprožil postopka da bi jih kaznovali čeprav jim je bila krivda dokazana...
Lopovi privlačijo en drugega
:mrgreen: :D

#2132 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 04 november 2007 - 01:24

latilen, no da ne bi ravno o lopovih...
Največji lopov v tej sezoni je znan in tudi obsojen.
Drugače pa menim, da bo šel Alonso nazaj k Renaultu, če ga bo Dennis pustil, saj naj bi rekel, da ne sme iti k kakšni ekipi, ki ima zadaj avtomobilsko tovarno. (Renault, Ferrari...) Po tej logiki ostane edina verzija Red Bull.

#2133 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 04 november 2007 - 01:36

Borac Žan, omejitev baje ni...
Če šef Red Bulla reče ne, verjetno misli ne... :zvizg:
Moja napoved je tudi Renault...

#2134 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 04 november 2007 - 03:12

latilen, se pridrozujem tvoji napovedi! Borac Žan, po zadnjih izjavah/novicah bi naj bil Alonso svoboden kot ptica... Klik!

#2135 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 04 november 2007 - 12:12

Bolj zanimivo pa bo, kdo bo prišel v McLaren. Če bo Dennis pameten, si ne bo zopet privoščil 2 enakovredna in vrhunska dirkača z željo po osvojitvi naslova. Veliko bolj pametno bi bilo, če bi si omislil kakšnega timskega igralca, za zaščito hrbta, kot je bil letos pri Ferrariju Massa.

Očitno se je pojavil pravi naslednik Schumacherja, saj bo očitno Hamilton McLaren, kot je bil nekdaj Schumi sinonim za Ferrari.
http://formula.avtom...p?rb=1&id=12542

#2136 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 04 november 2007 - 13:55

Zanima me predvsem če je Hamilton dovolj dober testni voznik, ve se namreč da lahko s testiranji dober voznik naredi vato za pol sekunde na krog hitrejši, kar naj bi za letošnjo sezono naredil Alonso...
Najbolj verjetna je izmenjava Alonso-Kovalainen po mojem, ker ne bo prišlo do neke velike rotacije, Sutil se je premalo izkazal za Rona, Rosberg pa je preveč ambiciozen se mi zdi in samovšečen da bi lahko mirno sedel poleg Lewisa...

#2137 AbbaTh^eK

AbbaTh^eK

Sufler

• Members
  • 215 objav
  • Kraj:Šentjernej

Objavljeno 04 november 2007 - 14:39

če ste morda spregledali prejšnjo nedeljo Š portno sceno, kako je Mirana Ališiča razganjalo, si lahko ogledate tukaj ->
http://www.mikec.si/...rana-aliia.html

p.s.: malo reklame mora bit :mrgreen:

#2138 bimbam

bimbam

Gospod s kravato

• Members
  • 1.266 objav

Objavljeno 04 november 2007 - 15:22

Občasno, rajši MOTO GP!!

#2139 Arnoldio

Arnoldio

Igračar

• Members
  • 112 objav
  • Kraj:Cerkno

Objavljeno 04 november 2007 - 17:48

bolš formula

#2140 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 04 november 2007 - 18:24

AbbaTh^eK, res smešno. Kako je skakal po svoji kabini... :mrgreen: :D
Kdo ve približno kdaj se bo razpletla saga o McLarnu in Alonsu? To mislim na to, kdaj bo znan drugi voznik pri McLarnu in kam bo šel Alonso.

Arnoldio, vama se pa res ni treba prepirati kaj je boljše in kaj ne. Vsak gleda to, kar mu je najbolj všeč in v čimer uživa.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov