FIA Formula 1
Objavljeno 23 oktober 2007 - 13:33
Tako da se počasi spet stabilizira. Tako zanimive sezone, kot je bila letos že dolgo nismo gledali (jaz še nikoli) in je še kar nekaj časa ne bomo....
Objavljeno 23 oktober 2007 - 13:39
Tako da se počasi spet stabilizira. Tako zanimive sezone, kot je bila letos že dolgo nismo gledali (jaz še nikoli) in je še kar nekaj časa ne bomo....
Hakkinen <-> M.S. dvoboji. Za moje pojme eni boljših. Hakkinen z odličnim Mclarnom, neverjetnim pospeškom iz ovinka, M.S. z dobro končno hitrostjo in pač njegovo vožnjo po dežju...
Objavljeno 03 november 2007 - 17:18
Glede na letošnjo zanimivo sezono, polno preobratov, bi si upal trditi, da je Formula manj gledana kot lani, vendar ni doživela takšnega padca gledanosti, kot je bil zabeležen na prvih dirkah. Razlog je seveda samo en. MS.
Hm.. te tvoje domneve ne bodo povsem drzale! Na zacetku je verjetno res bil rahel upad gledanosti, vendar se je kasneje toliko dvignil, da je se sam Brnie priznal, da je kapnilo vec denarja v zep kot pa prejsnja leta iz naslova TV pravic... tako, da je po mojih domnevah prej vec ljudi spremljalo F1 kot pa manj...
Objavljeno 04 november 2007 - 00:45
Kakorkoli, upad? Kvečjemu večje zanimanje...Toliko kot se je letos F1 pojavljala v vseh medijih se še nikoli ni...zakaj? Mclaren, in njihova velika kazen in procedure ki je bila potrebna do njih sta že odplačala del teh 100M€ ker je bil sponzorski delež "malce" višji konec sezone zaradi veliko pogostejše uporabe v medijih kot je bilo pričakovano...
Pa še odhod Alonsa je najverjetneje lepo napolnil žepke Ronove ekipe...
In kam bo šel Alonso? Omenjajo se Renault, Toyota, Red Bull,...zadnji najbolj resno dokler niso pri letečih bikih tega ovrgli, da mu je Flavio ponudil pogodbo vemo, ali jo je sprejel? Toyota pa je baje ponudila največ a ne vem če bi Alonso željan novega naslova šel k tako nezanesljivemu moštvu, ki je bilo pravtako vpleteno v afero, samo nihče ni sprožil postopka da bi jih kaznovali čeprav jim je bila krivda dokazana...
Lopovi privlačijo en drugega
Objavljeno 04 november 2007 - 01:24
Največji lopov v tej sezoni je znan in tudi obsojen.
Drugače pa menim, da bo šel Alonso nazaj k Renaultu, če ga bo Dennis pustil, saj naj bi rekel, da ne sme iti k kakšni ekipi, ki ima zadaj avtomobilsko tovarno. (Renault, Ferrari...) Po tej logiki ostane edina verzija Red Bull.
Objavljeno 04 november 2007 - 12:12
Očitno se je pojavil pravi naslednik Schumacherja, saj bo očitno Hamilton McLaren, kot je bil nekdaj Schumi sinonim za Ferrari.
http://formula.avtom...p?rb=1&id=12542
Objavljeno 04 november 2007 - 13:55
Najbolj verjetna je izmenjava Alonso-Kovalainen po mojem, ker ne bo prišlo do neke velike rotacije, Sutil se je premalo izkazal za Rona, Rosberg pa je preveč ambiciozen se mi zdi in samovšečen da bi lahko mirno sedel poleg Lewisa...
Objavljeno 04 november 2007 - 14:39
http://www.mikec.si/...rana-aliia.html
p.s.: malo reklame mora bit
Objavljeno 04 november 2007 - 18:24
Kdo ve približno kdaj se bo razpletla saga o McLarnu in Alonsu? To mislim na to, kdaj bo znan drugi voznik pri McLarnu in kam bo šel Alonso.
Arnoldio, vama se pa res ni treba prepirati kaj je boljše in kaj ne. Vsak gleda to, kar mu je najbolj všeč in v čimer uživa.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov