Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#2321 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 16 marec 2008 - 11:13

Čeprav dirke nisem gledal. Verjetno tudi zaradi slabih kvalifikacij rdečih, mi ni žal, saj bi spremljal polom rdečih, ki pa so kljub vsemu dobili vsaj eno točko. Mislim, da bi bil že skrajni čas, da se znebijo Masse. To govorim po tem, kar sem prebral v novicah, kakšne bedarije je počel. Kimiju pa vsaka čast, da je prišel tako visoko, vendar potem je v preveliki želji žal naredil napako.

Po mojem mnenju se tako slaba dirka za rdeče težko ponovi, zato je treba gledati z optimizmom naprej.

Seveda čestitke Lewisu, ki je nakazal, da si zelo želi postati prvak, vendar sezona bo še dolga.

#2322 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 marec 2008 - 15:28

Naslednji vikend bo pa že prva priložnost za Ferrari, da popravi slabi vtis iz te dirke in si nabere malce več točk.

#2323 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 16 marec 2008 - 15:43

Borac Žan, žal ti je lahko da nisi gledal dirke, čeprav so rdeči izgubili, saj je bila naravnost fantastična. Toliko preobratov, napak, 3x SC...
Kimi je pa 2x naredil napako in letel ven v istem zavoju...
Massa je bil 2x udeležen v trčenju, 2. ko je ven spravil Coultharda, se mi je prav zdelo, da je nervozen zaradi slabe predstave, žrtev tega pa je bil Š kot.
Samo upamo lahko še na kakšno takšno dirko...in s takšnim razpletom seveda. :ok: :ok: :thumbsup: :thumbsup: :) :) :bow: :bow:

#2324 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 16 marec 2008 - 16:12

latilen, mogoče že da je bila dirka zanimiva, vendar če doseže tvoja ekipa eno točko gre vsa zanimivost ob stran....
Tako da mislim, da je bolje (zame) da je nisem gledal. Pa še naspal sem se. :)
Naslednji vikend pa upam, da bo razplet drugačen, dirka pa pravtako zanimiva.

#2325 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 16 marec 2008 - 22:19

Borac Žan, ah, če ne znaš prenesti poraza kot gledalec potem ni zabavno, meni pa je bil zanimiv tudi lanski razplet pa so srebrni potegnili krajši konec...

#2326 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 20 marec 2008 - 21:10

latilen, ne da ne znam, samo bedasto se mi zdi gledat dirko, če že vnaprej vem, da Ferrari nima možnosti.
No, naslednjo dirko bom pa vsekakor gledal. Baje bo po dežju kar pomeni veliko izletov in "akcije". Gledal jo bom tudi ne glede na razplet kvalifikacij.
Ferrari tudi povedal da podobnih težav z motorji ne bo več. Morda bodo pa nove:D

#2327 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 22 marec 2008 - 12:51

Sedaj pa zamudil še kvalifikacije, ki so se odvile po mojih željah.
Za nameček pa sta bila McLarnova dirkača kaznovana s petimi mesti pribitka, tako da se jima jutri obeta težka dirka. (vsaj upam)
http://formula.avtom...p?rb=1&id=13082

#2328 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 22 marec 2008 - 16:00

Borac Žan, jutri upam na dež :mrgreen: :) Da se bom zopet smejal ko se bodo vrteli, sploh sedaj brez TC...
Kakšen monsunski naliv bi bil dobordošel da jih preseneti na gumah za suho stezo:D

#2329 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 22 marec 2008 - 16:41

latilen, verjetno bo res dež. Pa bo spet šla Massova dobra uvrstitev v planke. :mrgreen:
Imam občutek, da bo jutri zanimiva dirka, še posebej na startu, ko se bosta naprej skušala prebiti oba McLarna in se jima lahko v preveliki želji zavrtita kolesi v prazno.

Š e to. Nisi ti (latilen) vedno obrekoval Schumacherja in njegove metode pri dirkanju. Kar sedaj počenja Hamilton in tudi Kovalainen je povsem enako. (da ne bo kdo mislil, da ju zaradi tega obtožujem, ker menim, da je v formuli treba velikokrat, če seveda želiš uspeti, biti tudi umazan.)

#2330 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 22 marec 2008 - 18:58

Borac Žan, da ne bo spet tema čisto najina...
Ha, se vidi kako je obarvan F1 magazin...Si videl posnetek? Lewis se je Fernandu umaknil, Nick pa ju je po mojem presenetil, morda ju niso obvestili da je kdo v hitrem krogu.
Tako ali tako pa je to pravilo z gorivom bedasto, saj so tako dikači ki se vračajo le ovira...
Ali je bil Heidfeld mogoče hitrejši v tistem krogu kot srebrna po vmesnih časih? Če ni bil po tem res niso imeli razloga ovirati ne?

#2331 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 23 marec 2008 - 11:22

Amm.. Zdaj ne vem, a ste vsi res prespali tole danes... :mrgreen:

No, v glavnem Kimi je zmagal, Kubica drugi, Heiki tretji.. Alonso je bil 8i, Lewis pa 5i...

Aja, Massa je odstopil..

#2332 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 23 marec 2008 - 12:33

Selines, nop.
Sem mogel vstati zaradi zajtrka, pa sem potem še gledal dirko.
Mislim da je že skrajni čas, da se pri Ferrariju odločijo delati na tem, da se znebijo Masse.

#2333 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 23 marec 2008 - 12:45

Selines, sem gledal a časa za komentiranje ni bilo...
Massa je pa res polom...preveč vozniških napak letos za Ferrari, Massa že 3., Kimi 2x...
Poleg tega še dve napaki na dirkalniku...
Vse to v dveh dirkah...

#2334 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 23 marec 2008 - 13:44

Bolje je to, da se je vse to naredilo na dveh dirkah, kot pa vsako dirko nekaj. :mrgreen:
Čeprav Kimijeve napake lahko spregledamo, ker je imel že na kvalifikacijah težave in je startal iz ozadja. Seveda je pa v preveliki želji hotel preveč. Medtem ko pa Massa dela napake v povsem "enostavnih" situacijah. Kot da bi se pravkar usedel v bolid.

#2335 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 05 april 2008 - 14:44

Kubica je osvojil 1. pole v karieri in 1. za BMW. Š tartna lista napoveduje zelo zanimivo dirko, ki jo bo gotovo popestil puščavski pesek.

#2336 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 06 april 2008 - 20:21

Očitno bo letos BMW kar krojil vrh in bo prej ali slej dosegel prvo zmago. Mogoče že na naslednji dirki...
Dobra dirka za Ferrari, ki je dokazal, da je trenutno najhitrejše moštvo v karavani (vendar ga muči vzdržljivost in vozniške napake). McLaren danes ni bil najhitrejši, vendar še vseeno niso rekli zadnje. Naslednja dirka bo zelo zanimiva. Upam, da vsaj tako kot je lestvica dirkačev in tudi konstruktorjev.

#2337 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 06 april 2008 - 20:59

Borac Žan, tu je bil Ferrari res najmočnejši, nekaj se gotovo poznajo tudi testiranja tu, pravi pokazatelj moči pa bo kot vedno Barcelona...

#2338 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 06 april 2008 - 22:13

Kaj pa je Hamilton na tej tekmi počel? In da si drzne mahat tistim, ki jih prehiti?? Kot, da ga MORAJO pustiti mimo, če so vendar pred njem!!!

#2339 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 06 april 2008 - 22:46

Selines, tudi mene zanima zakaj jim je mahal...
Jah, je pa vsaj odgovornost za slabo vožno prevzel nase, brez izgovorov.
Me zanima kaj je počel Heiki celo dirko dokler ni postavil najhitrejšega kroga, praktično je vozil več kot sekundo počasneje prej in potem...kot da bi se mu za 1 krog utrgalo...

#2340 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 april 2008 - 18:05

To mahanje, napake, živč‡nost pa dokazujejo, da Hamilton še niti zdaleč ni takšen kot je bila največja legenda formule (miren, preudaren, zvit ipd.) Na kratko povedano. Dober je le pod optimalnimi pogoji. Me zanima kaj bi počel, če McLaren lani ne bi bil tako hiter in vzdržljiv kot je bil.

Moram pa prilepiti del novice iz F1 magazina s katero se zelo strinjam.

Sploh ob dejstvu, da so se že v Maleziji borili s Toyoto namesto z vodilnimi. Včerajšnja dirka pa nam je potrdila še nekaj. Lewis Hamilton je odličen dirkač le v primeru, ko mu gre vse kot po maslu in na prvem mestu v najhitrejšem dirkalniku drvi proti cilju. Ko se pojavi napaka, jo hoče brezglavo in prehitro popraviti, to pa ga je pripeljalo včeraj do trčenja s prijateljem Alonsom, potem pa smo skozi celotno dirko spremljali njegove gestikulacije dirkačem, ki jih ponavadi prehiteva za krog, ne pa za mesta na začelju. Če pripomnimo v stilu Rosberga – očitno si je fant mislil, da vozi rdeči križ na nujni vožnji. Pri McLarnu bodo pa tačas zares morali prerazporediti položaj gumbov na volanu.

http://formula.avtom...sp?rb=5&id=2226

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov