Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#281 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 24 januar 2007 - 15:48

Renault R27 Misija: Ubranitev naslova

Renault R27 Renault v prenovljeni podobi

#282 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 24 januar 2007 - 16:09

... Na dobri poti je Alonso, mogoče tudi Massa in Raikkonen ter kakšen mlad kot je Kubica ali Voettel.

Kdo je to Voettel? Ali si mislil Vettel?

#283 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 24 januar 2007 - 19:18

omahens, ja verjetno :joj: . Senno je povozil čas?..torej sem živel v konstantni laži da je bil v vrhu ko ga je doletela nesreča? :)

http://sportal.siol....010701241718160

Sam Renault je pa :x :x :x

#284 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 24 januar 2007 - 20:26

omahens, ja no. Š e nisem navajen vseh dirkačev, ki niso v vrhu... Bo prišlo s časom.

Kar se pa Renaulta tiče imajo pa občutno previsoke cilje. Kar ne bo dobro za samozavest, ko jim ne bo nič uspevalo.

#285 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 25 januar 2007 - 01:13

latilen, no ja...bil je pri vrhu, a zal bolj redko s stevilko 1 na pokrovu bolida. Taksni casi pac....konkurenca mocna, predvsem tehnoloska!!!

Ena boljsih anekdot:

Even Senna confessed he occasionally went too far, as was the case in qualifying for the 1988 Monaco Grand Prix, where he became a passenger on a surreal ride into the unknown. Already on pole, he went faster and faster and was eventually over two seconds quicker than Prost in an identical McLaren. "Suddenly, it frightened me," Ayrton said, "because I realised I was well beyond my conscious understanding. I drove back slowly to the pits and did not go out anymore that day."

#286 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 25 januar 2007 - 10:20

omahens, ja verjetno :joj: . Senno je povozil čas?..torej sem živel v konstantni laži da je bil v vrhu ko ga je doletela nesreča? :)

Mogoče sem se malce narobe izrazil. Sennine dosežke je povozil čas. Ni rekorda, ki ga MS nebi povozil.. Kot bo nekoč MSja povozil čas in nekdo MSjeve rekorde uničil, čeprav sem mnenja, da še dolgo ne..

Bi bila pa zanimiva dirka na kateri bi vozila oba, to bi bilo zaletavanja med njima, čeprav v tem primeru ostalih voznikov nebi rabili.. :) Ok, science fiction..

#287 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 12:31

Kimi pričakoval več
Ralf Schumacher: ''Heifeld bo boljši kot jaz''
Pripravljena na RA107, zmage in naslov

Se vec Honde:
Naskok na naslov
Hiter začetek

#288 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 25 januar 2007 - 13:06

Vreme ni edini krivec za Kimijeve tezave in majhno stevilo krogov. Kot je meni znano je imel tezave z menjalnikom. Kimi trenutno testira staro sasijo z novim motorjem/menjalnikom, medtem ko njegov mostveni kolega ze testira nov bolid.

p.s.: Kimi se je tudi parkrat zavrtel na stezi...

#289 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 15:14

scarab79, to se je pa naučil od Montoye:D
Dovolj bo še časa za testiranja. No sedaj pa eno vprašanje: Si kdo upa napovedat prva tri mesta prve dirke?

#290 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 15:24

Hm.. Moje mnenje ali upi so na: Kimi (če se bo le navadil :) ), Button, Massa ali Fisico.. ;-)

#291 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 25 januar 2007 - 15:30

Moje mnenje...Massa, Alonso, Kimi... samo ne vem v kakšnem vrstnem redu?! :)

#292 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 15:32

Moje mnenje...Massa, Alonso, Kimi... samo ne vem v kakšnem vrstnem redu?! :)

Ma Alonso bo samo zadimil progo v kakem 30. krogu, nič drugega.. :)

#293 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• 5.065 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 15:45

McLarn je dosti dima spuščal, vendar se mi nekako dozdeva, da na začetku sezone bojo le toliko pripravljeni, da ne osramotijo svetovnega prvaka! Pri Ferrariju pa mislim, da bo odločilno vlogo igral Massa, vendar samo, kot velika pomoč Kimiju.

P.S. Tega ne razumem? McLarnovi dirkalniki MP4-22 so bili na testiranjih počasnejši od starih MP4 -19?

#294 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 16:14

Mogoče hočejo pridobiti na zanesljivosti na račun hitrosti.. ;-) No, ni nujno, možno pa je.

Čeprav v bistvu dva "nova" voznika, rabita tudi malo, kot Kimi..

#295 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 16:35

Verjetno je res bolje za McLaren, da tokrat kaj več naredijo na zanesljivosti. Kaj ti pomaga hitrost, če pa redkokdaj do cilja prideš. Je le bolje, da imaš malenkost počasnejši bolid, pa vsaj do cilja prideš in tako tudi osvojiš kako piko.

#296 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 16:45

Verjetno je res bolje za McLaren, da tokrat kaj več naredijo na zanesljivosti. Kaj ti pomaga hitrost, če pa redkokdaj do cilja prideš. Je le bolje, da imaš malenkost počasnejši bolid, pa vsaj do cilja prideš in tako tudi osvojiš kako piko.

Točno tako, sicer pa "velemojster" Alonso, bi moral tudi s takim bolidom kaj skupaj spravit.. :) Ja.. Whatever.. ;-)

#297 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 17:23

P.S. Tega ne razumem? McLarnovi dirkalniki MP4-22 so bili na testiranjih počasnejši od starih MP4 -19?

Saj bo se hitrejsi! brez dvoma! To so itaq tisti ta prvi testi kjer se preverja ali je vse ok... se le kasneje se bo delalo na hitrosti!

#298 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 17:37

Potem bodo pa v želji po prehitri poti do uspeha zopet zanemarili vzdržljivost in ponovila se jim bo zgodba zadnjih sezon. Zanima me, kako bi Alonso reagiral oz kako bo, če bo to tega prišlo, da bi vsako drugo dirko odstopil, pa če prav bi se zavedal, da je daleč najhitrejši in bi s tem izgubil boj za naslov.

#299 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• 5.065 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 18:29

O časih, ki sem jih zgoraj navedel, so bili iz testiranja; tako da, smola McLarna dvomim, da se lahko ponovi, ali pač. Nekako; standard je, da vsaka druga sezona moštvu v vrhu F1, bolid ne funkcionira, kot bi moral. Zdaj, če sem prav spremljaj, je na vrsti Renault! Lahko, pa kakšno moštvo preseneti - recimo Honda! :)

#300 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 25 januar 2007 - 18:33

Upajmo da bo presenetila, ker glede na vložek in predvsem zagnanost si to zasluži. Upam, tudi da bo počasi poplačan trud Toyote in bo končno naredila en zanesljiv hiter bolid, ki bi lahko posegel po vrhu. Tako bi imeli kar nekaj močnih oz hitrih moštev, ki bi se borila za vrh, kar bi formulo naredilo zanimivo kot že dolgo ne.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov