Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#1961 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 13 september 2007 - 18:59

Sedaj je pa uradno. Se je že Miran oglasil na POP TV :D
Kje ste sedaj tisti, ki ste trdili da McLaren ni kradel in goljufal. Sedaj so dokazali in kaznovali. Ta dirkaški naslov bo pridobljen z zgoljufanim dirkalnikom in ne bo vreden prav nič.

Pa smo jih dobili barabe goljufive.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=12302

Ferrari je pa sedaj konstruktorski prvak.

#1962 anze_xxl

anze_xxl

Gospod s kravato

• Members
  • 1.299 objav
  • Kraj:Na koncu sveta :)

Objavljeno 13 september 2007 - 19:21

Zgleda da FII manjka danarja. :D Lepo se je pokazalo zakaj se gre FII..money talks..

Dirkaški naslov gre pa v Mclarnove roke. Enemu ali drugemu, s takim ali drugačnim dirkalnikom..Zdaj se nima nobeden več za žalit...

Bi pa rad vidu uradno poročilo, česa je bil Mlaren obtožen, uporabe ali posedovanja podatkov...ker razlika je še vedno ogormna..

#1963 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 13 september 2007 - 19:29

anze_xxl, zaključek je pa ta, da je McLaren umazan in da je kradel. Ne razumem pa tega, kako bodo dopustili, da bosta lahko dirkača dirkala s takšnim dirkalnikom.

#1964 anze_xxl

anze_xxl

Gospod s kravato

• Members
  • 1.299 objav

Objavljeno 13 september 2007 - 19:47

Pa saj sem napisal že v prejšnem odstavku...lepo piše da če ne bi bilo možnosti denarne kazni bi bli ob vse...denar vrti naš svet...Že kje piše kaj je Mlcaren povedal na tiskovki?Pritožbo?

#1965 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 13 september 2007 - 19:53

anze_xxl, najverjetneje so se pritožili. Vsak normalen človek bi se, pa je kriv ali pa nedolžen.

Ferrari je pa zadovoljen z odločitvijo. Naslednji teden že lahko postanejo prvaki, saj jih loči le 7 točk.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=12303

#1966 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 13 september 2007 - 20:45

Svinjarija.....Milsim da je pišel trenutek ko se Formula1 lahko preimenuje u Ferrari1

To je točno to, kar sem govoril. Seveda bo Ferrari zdaj izpadel .... Bad guy? A okoristil se je Mclaren.

Ne vem kdo je zdaj tukaj res čuden.. :D Pa se je vedno Ferrarijevim navijačem očitalo fanatičnost..

#1967 anze_xxl

anze_xxl

Gospod s kravato

• Members
  • 1.299 objav

Objavljeno 13 september 2007 - 21:20

Ja je zanimivo, da ima Mlcaren bolši avto od Ferrarija če je bil delan po istih (če sploh) načrtih. :D

A zdaj je že narobe če nekdo že dolgo navija za eno moštvo, ki ni Ferrari in je za njega v dobrem in slabem.. :joj:

O tem sem govoru

“We have never denied that the information from Ferrari was in the personal possession of one of our employees at his home. The issue is: was this information used by McLaren? This is not the case and has not been proven today.”

Ker če to ni dokazano je vse skupaj pasji kakec..
http://www.mclaren.c...ews/mclaren.php

#1968 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 13 september 2007 - 22:21

Ja je zanimivo, da ima Mlcaren bolši avto od Ferrarija če je bil delan po istih (če sploh) načrtih. :D

Vsak bolid ima določene prednosti. In zato so tekme zanimive (vsaj bile so), ker noben bolid ni popoln v vseh pogledih, ker vsaka ekipa odkrije določene stvari, napreduje na nekem področju. Problem, ki nastane, ko se krade podatke konkurenčnih ekip je, da se ena ekipa izboljša na večih področjih hkrati. Torej naredi superiroren bolid, na račun svojih ugotovitev IN Š E odkritja konkurenčne ekipe. To je moje obrazložilo,po letošnjih dogodkih, zakaj je Mclaren letos tak, kakršen je.

Nisem pa nikoli rekel, da je narobe, če nekdo navija za kakšno drugo ekipo. Nasprotno, good for you. Pravim samo, da sem pričakoval, da se bo spet zadevo obračalo in govorilo o tem, da je Ferrari imel prste zraven pri sodbi.

#1969 Gemmmini

Gemmmini

Raziskovalec

• Members
  • 27 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 09:46

Edino kar me čudi to, da Mclaren še vedno lahko nastopa na dirkah, čeprav je deokazano, da je ukradel tehnične rešitve Ferrarija.

Samo poglejte razliko med Mclarnom lani in letos - kot dan in noč :joj:

#1970 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 09:56

No ja ali pa pred tremi leti preskok Renaulta? Saj ni rečeno, da se tak preskok ne da naredit. Samo če se pa take stvari dogajajo, kot tole, potem pa.....

#1971 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 14 september 2007 - 10:04

Gemmmini, mora, če ne bi bila dirkača prikrajšana za naslov prvaka.
Ferrari pa bi pobral naslov tudi med posamezniki. Edino prav je odločitev kakršna je. Vprašanje pa je, ker, če sem prav slišal, je Ališič dejal, da se bodo o kazni za prihodnjo sezono še pogodili.
Da so zdaj odločali samo o kazni za tekočo sezono.

#1972 itanium

itanium

Spammer

• Members
  • 3.389 objav
  • Kraj:Ratež 18
  • Interesi:Arduino, Gadgeteer, fotografiranje, spletne strani, ...

Objavljeno 14 september 2007 - 10:35

Tega buma v F1 ne spremljam in bi prosil če mi kdo da link kjer so navedeni dokazi, da je McLaren res kaj ukradel?!

Sicer pa FIA - Ferrari International Assistance :D

#1973 mirko53

mirko53

Spammer

• Members
  • 4.638 objav
  • Kraj:Evropa

Objavljeno 14 september 2007 - 11:19

Veliko džumbusa v bistvu za prazen nič!Da drug drugega kopirajo, je itak jasno in ni nič novega!Tokrat se je pač zgodila "nerodnost". :D
Pravzaprav se sam še najbolj zabavam nad reakcijami ferraristov, ki so res med največjimi športnimi manijaki! :twisted:
Enemu slovenskemu človeku(pa magari se zanima za šport kot se npr. tudi jaz)lahko več ali manj dol visi koliko pik ima na koncu Ferrari koliko pa McLaren.Edino Mercedesi bodo na koncu za kak € še dražji kot do sedaj, ker bo pač treba plačati kazen.

#1974 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 16:12

Pojasnilo zakaj je bil kaznovan McLaren.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=12313

#1975 Gemmmini

Gemmmini

Raziskovalec

• Members
  • 27 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 18:48

Gemmmini, mora, če ne bi bila dirkača prikrajšana za naslov prvaka.

Alonso bi že lahko ostal brez točk, ker je vedel za umazan posel. On in Della Rosa bi morala ostati brez super licence...

Kakor koli gledamo, jo je McLaren odnesel res "poceni" . Upajmo, da bo kazen za naslednjo sezono malj bolj "zgledna"!

#1976 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 18:53

Nekaj kar se že dolgo ve, pa še vedno ni uradno.
Naslednjo sezono pa ne bodo po mojem nič kaznovani in bodo normalno lahko dirkali...
V bistvu so bili še nagrajeni za goljufijo, saj bodo sedaj osvojili dirkaški naslov, če le ne bo prišlo kaj čudnega vmes.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=12314

#1977 Gost__*

Gost__*
  • Guests

Objavljeno 14 september 2007 - 18:54

Ne gledam več formule, fuj. :sick:

#1978 Gemmmini

Gemmmini

Raziskovalec

• Members
  • 27 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 18:57

Naslednjo sezono pa ne bodo po mojem nič kaznovani in bodo normalno lahko dirkali..

Jaz pa menim, da jih drugo leto ne bomo videli. No, mogoče pa bo McLaren s plačilom vse pometel pod preprogo :D

#1979 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 18:57

BaNdIdOs1, zaradi neke ušive ekipe, kot je McLaren ti pa še ni treba "zapustiti" formulo 1. McLaren bi si res zaslužil izključitev za vsaj 2 leti, če ne še za kaj več. Kar so si privoščili je nedopustno.

Najbolj zanimivo je pa to, da so vsi ki so branili McLaren na tem forumu sedaj povsem tiho. Verjetno nimajo kaj za povedati oz nimajo obrambe za te goljufe. Na sramotilni steber postavit Rona in ga obmetavati s paradižnikom. :D

Drugo leto bodo zagotovo dirkali, samo ne bodo več kradli od Ferrarija. Bodo raje od BMWja ali drugih. Renaulta pa tako ali tako čaka podoben postopek, kot je sedaj McLarna. S to izjemo, da je Flavio že priznal vohunstvo. Oni so pa vohunili za McLarnom.

#1980 Gemmmini

Gemmmini

Raziskovalec

• Members
  • 27 objav

Objavljeno 14 september 2007 - 18:59

Kakor koli gledamo, se bo ta afera dokončno razpletla šele tedaj, ko bo o zadevi odločilo tudi civilno sodišče.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov