predlogi za 18. tekmovanje
juree
03 dec 2006
Poslikava tetrapaka, ker sem tudi sam dal to idejo, in se mi zdi zanimivo.
Kenny_men
03 dec 2006
Glasoval za politika, me prav zanima kaj bo nastalo! Kaj zanimivega?!
anzet
03 dec 2006
Grafit ni slaba ideja...
Drugace pa ce bi se dalo... ali bi lahko bilo tako, da je tekmovanje od srede pa do nedelje, ne do sobote ker nekateri sele v soboto domov pridemo.
Drugace pa ce bi se dalo... ali bi lahko bilo tako, da je tekmovanje od srede pa do nedelje, ne do sobote ker nekateri sele v soboto domov pridemo.
RevenanT
03 dec 2006
Ker je december, predlagam da oblikujete koledar za prihajajoče leto...
karateman
03 dec 2006
Koledarja ni v anketi lahko pa predlagas matick2-u da ga doda v anketo za 19. tekmovanja.
abruzii™
03 dec 2006
Bom dodal vse "pametne" predloge. Vajina dva, sta tudi zelo primerna za trenutni praznični čas!
Torej: kolendar in voščilnice! :ok:
Torej: kolendar in voščilnice! :ok:
itanium
04 dec 2006
Glasoval sem za izdelavo gumba, čeprav sem pričakoval med izbranci tudi izdelavo novoletne oz. božične voščilnice. Mogoče pa jo boš, matick2 ponudil v naslednjem tekmovanju.
joe14
04 dec 2006
jst sm za izdelavo gumba, bilo pa bi zelo lepo, če bi bilo v enem iz naslednih tekmovanj; izdelava majice rn foruma, koledar, božično novoletne voščilnice, ....
abruzii™
04 dec 2006
Za naslednje tekmovanje bodo predlogi, prav namenjeni prazničnim dnem, ki so pred nami! Od voščilnic, kolendarjev, predelav,... :ok:
Goldi
05 dec 2006
Plakat za film, tega ša ni blo sam bi biu problem velikost k bi ble zlo velike slike. :ok:
gapi_pro
05 dec 2006
Goldi, ni nujno, ker je važno samo da se nardi v pravem razmerju, zlo podobn bi blo kot če bi WP postavil pokonci
azbi
05 dec 2006
Tatoo me zanima
Š e posebno še bo črnobelo, da ne bo folk samo slik kopiral.
Podpis.
plaz
06 dec 2006
Lahko bi naredili poster za film, velikosti 200*300 kolikor je na podnapisi.net v OMDB bazi.
gapi_pro
06 dec 2006
smrkec18, dobra ideja
bomo upošteval ta predlog v naslednjem tekmovanju
plaz
06 dec 2006
anzet, časa je še do 16:00 in trenutno so rezultati sledeči, če nisem kaj zafrknil:
GUMB - 8 glasov
PLAKAT - 1 glas
FOTOMONTAŽA 7 glasov
PRED. LETALA - 2 glasova
GRAFIT - 1 glas
TETRAPAK - 1 glas
NALEPKA ZA CD - 3 glasovi
TATOO - 3 glasovi
Edit: Sem mislil, da si prej glasoval za grafit, ko si rekel, da ni slaba ideja. No po popravku, ko si rekel, da daš glas za GUMB, sta GUMB in FOTOMONTAŽA izenačena! No zdaj je pa še koporc povedal svoje in GUMB vodi.
GUMB - 8 glasov
PLAKAT - 1 glas
FOTOMONTAŽA 7 glasov
PRED. LETALA - 2 glasova
GRAFIT - 1 glas
TETRAPAK - 1 glas
NALEPKA ZA CD - 3 glasovi
TATOO - 3 glasovi
Edit: Sem mislil, da si prej glasoval za grafit, ko si rekel, da ni slaba ideja. No po popravku, ko si rekel, da daš glas za GUMB, sta GUMB in FOTOMONTAŽA izenačena! No zdaj je pa še koporc povedal svoje in GUMB vodi.
anzet
06 dec 2006
No, kakorkoli glasujem za gumb.
Veliko uspehov ob ustvarjanju.
Veliko uspehov ob ustvarjanju.