Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

wipic.com

Odgovorov v temi: 6

#1 Wilheim

Wilheim

Mojster

• Members
  • 1.785 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:sadjarstvo, računalništvo, čebelarstvo....

Objavljeno 17 december 2006 - 18:09

Danes sem rabil čestitko in jo našel na wipic.com. To je bilo v redu. Potem so mi pa ponudili, da dobim za nagrado zastonj 50 sončnih zahodov za ohranjevanje zaslona. Jaz vesel, da mi nekaj dajo, sem to sprejel v prepričanju, da je vse čisto. . Pri nameščanju, me je moj Titanium, opozarjal na nevarnost datoteke, jaz pa sem ga zaobšel in dobil sem neko nesnago, ki mi začela delati probleme. K sreči sem dobil obisk in z njim "strokovnjaka", ki mi je pc spravil spet v red.
Mislil sem wipic opozoriti, pa jih ne upam več odpirati.
Saj mi nimate kaj pomagati, samo opozoriti sem Vas hotel, pa še to ne vem, če v pravi rubriki.
Lep večer

#2 Free ipod

Free ipod

Govorec

• Members
  • 2.481 objav
  • Kraj:Cerkno

Objavljeno 17 december 2006 - 18:30

Wilheim, ja veš takih strani je približno toliko, kot čistih tako, da če želiš resnično čist računalnik nikoli ne pusti, da neka stvar zaobide tvoj AV in se prej posvetuj z strokovnjaki na tem forumu.
Toliko od mene.
Lep večer tudi tebi in miren spanec.

#3 tomaz3009_xxl

tomaz3009_xxl

Vajenec

• Members
  • 347 objav

Objavljeno 17 december 2006 - 19:52

Vsak išče priložnost za lahek zaslužek.Če si zaželiš Natalije za ohranjevalnik dobiš ša toolbar gratis in če ga odstraniš ohranjevalnik ne dela .Torej vipic služi na naivnežih da zasluži . :hmm:

#4 superfly

superfly

Pomagač

• Members
  • 371 objav
  • Kraj:Sežana

Objavljeno 17 december 2006 - 19:53

Karkoli se kje ponuja zastonj je sigurno kaka "varka" al tko al drugače...sploh po netu
zapomni si... nič ni zastonj!

#5 Wilheim

Wilheim

Mojster

• Members
  • 1.785 objav

Objavljeno 17 december 2006 - 20:33

Hvala za odgovore! Človek se uči celo življenje, jaz pa se učim računalništva tako malo časa, da nasedam na poceni finte,čeprav bi že lahko vedel to, kar mi svetujete.
Priznam, da ste me že veliko naučili..Nasvete, ki jih dajete upoštevam, pa me še takole zanese.
Lahko noč

#6 .krpan

.krpan

Sufler

• Members
  • 213 objav

Objavljeno 18 december 2006 - 07:33

primer socialnega inženiringa, vse prevare, ki delujejo v realnem svetu so v uvožene v spletni svet, s tem, da tu ni pogledov v oči, stiskov rok, zgolj srečanja IPjev, Wilheim, poslušaj Titaniuma, ki pravi, da gre za darilo bolj trojanske narave, v smislu malware z mašno

#7 Wilheim

Wilheim

Mojster

• Members
  • 1.785 objav

Objavljeno 18 december 2006 - 19:35

Poslušal bo Titaniuma in tudi Tebi hvala za nasvet krpan.
Zgleda, da sem res naiven, saj sem pisal na wipic, in pričakoval odgovor. No! Osel gre le enkrat na led, naivnež kot jaz..........
Lep večer

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov