Danes sem rabil čestitko in jo našel na wipic.com. To je bilo v redu. Potem so mi pa ponudili, da dobim za nagrado zastonj 50 sončnih zahodov za ohranjevanje zaslona. Jaz vesel, da mi nekaj dajo, sem to sprejel v prepričanju, da je vse čisto. . Pri nameščanju, me je moj Titanium, opozarjal na nevarnost datoteke, jaz pa sem ga zaobšel in dobil sem neko nesnago, ki mi začela delati probleme. K sreči sem dobil obisk in z njim "strokovnjaka", ki mi je pc spravil spet v red.
Mislil sem wipic opozoriti, pa jih ne upam več odpirati.
Saj mi nimate kaj pomagati, samo opozoriti sem Vas hotel, pa še to ne vem, če v pravi rubriki.
Lep večer
wipic.com
Ustvaril
Wilheim
, dec 17 2006 18:09
Odgovorov v temi: 6
Objavljeno 17 december 2006 - 20:33
Hvala za odgovore! Človek se uči celo življenje, jaz pa se učim računalništva tako malo časa, da nasedam na poceni finte,čeprav bi že lahko vedel to, kar mi svetujete.
Priznam, da ste me že veliko naučili..Nasvete, ki jih dajete upoštevam, pa me še takole zanese.
Lahko noč
Priznam, da ste me že veliko naučili..Nasvete, ki jih dajete upoštevam, pa me še takole zanese.
Lahko noč
Objavljeno 18 december 2006 - 07:33
primer socialnega inženiringa, vse prevare, ki delujejo v realnem svetu so v uvožene v spletni svet, s tem, da tu ni pogledov v oči, stiskov rok, zgolj srečanja IPjev, Wilheim, poslušaj Titaniuma, ki pravi, da gre za darilo bolj trojanske narave, v smislu malware z mašno
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov